kızlar merhaba, mercankara seni bilgilendirmek istedim. 03/09/2011 saat 09:14 te barışım ailemize katıldı. Acıbadem ve Özlem hanımla ilgili tüm düşüncelerimi ve gözlemlerimi anlatıyorum. Hastane tek kelime ile harikaydı, odalar tek kişilik ilgi, alaka muhteşem. Hemşireler ve Özlem Hanım çok ilgiliydi, hatta hastane olmasına rağmen yemekleri bile çok lezizdi. Hastaya ayrı yemek, refakatçiye ayrı menüsü olan yemek her ikiside lezzetliydi. Doktorum Özlem hanımla ilgili endişelerimin de ne kadar yersiz olduğunu anlatmaya kelimeler yetmez, normal doğum istememe rağmen son anda fikir değiştirdim ve sezeryan ile doğum yaptım. Anestezi uzmanı doktor harikaydı. Spinal anestezi ile uyuşturuldum ve ne olup bittiğini anlamadan barışımın o cılız sesini duydum, birkaç dakika sonra da onun o güzel yüzünü bana gösterdiler. Onu öptüm sonrada bizi odamıza aldılar. İlk gün biraz ağrılıydı ama inanın korktuğum kadar da değildi ağrı kesicilerle sancılarımı çok yoğun hissetmedim. Normal doğum yapanları da gördüm Özlem hanım çok iyi bir doktor normal doğumda da sezeryanda da çok başarılı içiniz rahat olsun ben o kadar çok korkanken bile bu işi başardıysam inanın herkes yapar. 6 gün geçti bile bebeğim içerde mışıl mışıl uyuyor Allah hepinizin yardımcısı olsun sormak istediğiniz birşey olursa gecikmeli de olsa cevap yazarım
kızlar içinizde Ümit hastanesinde doğum yapan ya da o hastaneyle ilgili bilgisi olan var mı?Doktorum Ümit'te Talat Remzi Demirkol,doktorumdan çok memnunum ama hastane hakkında pek bilgim yok,bilgisi olan yok mu?
ben ümit hastanesinde doğum yaptım.doktorum tanser beydi.senin doktorun yeni gelmiş herhalde oraya.hastanenin doğumhanesi bana kabus olmuştu.hikayemi de burda anlattım okursun istersen.ama doktorum çok iyiydi.o yüzden yine doğum yapsam o doktoru seçerim.ümit hastanesini de öyle.aslında hastanenin koşulları da önemli ama doktorun tecrübesi ve doğum anındaki müdaheleleri daha önemli.doğumdan sonra kaldığın oda ,yemek v.s.onlar işin detayı.sonuçta 1-2 gün kalıyorsun orada.hastaneyi satın almıyorsun yani.ama şunu da belirtmeden geçemiyeceğim acıbadem in koşulları çok iyiymiş.eskişehirde 1 numara.orda da iyi doktorlar vardır herhalde.
Dr Ahmet Fatih Öğüç 'tü. son anda keşfettim bu doktoru keşke baştan onunla başlasaydım. çok iyi bir dr. spinal sezeryan oldu. ameliyat sırasında biraz ağrı hissediyorsun ama onun içinmi bilmeme hemen sütün geliyor. Bebeğe bebek hemşireleri çok iyi bakıyolar. ağlayınca veriyosun bezini değiştirip doyurup getiriyorlar. Oda servisleri herşey mükemmel. Acıbademden şaşmayın bence.
Hulusi Bey'i biliyorum,1 kez rutin muayene için gitmiştim.Çok aşırı kalabalık olan doktorlarda da ilgi az oluyormuş,bir de kişiden kişiye değişen bir şey bu memnuniyet sanırım,ben de arkadaşımın doktoru diye gittim ilk,şu ana kadar doktorsan memnunum,Ümit hastanesinde doğum yapanlardan hastane hakkında da bilgi almak isterdim de henüz araştıramadım.Sanırım 3. aydan sonra da doğım araştırmasına gireriz :) ben de 7+5 im,dün kalp atışlarını dinledik,arada haberleşelim buradan,hemen hemen aynı dönemdeyiz :)
kızlar merhaba hulusi beye gidenler bana yardımcı olabilir mi?kontrolleri nasıl hastayla nasıl ilgileniyor?ayrıca acıbadem de doğum yapaanlar hastane imkanları nasıl ne kadara mal oluyor dogum ben emekli sandığına bağlıyım.özel sigortam standart ve vıp doğum paketi diye birseyler duydum bunlar nedir bana acıklayabilirmisiniz lütfen.ben anadolu hastanesine gidiyorum ama acıbademe geçmek istiyorum
merhaba canım ben acıbademde Hulusi Beye gidiyorum. İlgili ve açıklayıcı, sorularına cevap alabildiğin bi doktor gerçi daha 3. kez gittim ama arkadaşımın doktoruydu ve onun tavsiyesi ile gittim. Tavrını beğenince de devam ettim açıkçası... Telefon numarasını veriyor herhangi bir sorun olduğunda ulaşabilmen bilgi alabilmen için. Birkaç arkadaş daha var ona giden geçmiş sayfalarda görmüşsündür , onlarda yazarlar mutlaka daha iyi bilgi almış olursun.
vip paketin içeriğide hastanede yazıyor ama tam hatırlamıyorum; doğum fotoları, bebeğe hastane çıkışı, kıyafetler, ziyaretçilere lohusa şerbeti ikramı , anneye doğum sonrası diyetisyen, emzirme için rehberlik.... daha bir sürüşey yazıyordu ama hatırladıklarım bu kadar. arkadaşım 1500 tl ödemiş şimdi arttımı bilmiyorum tatlım.
kızlar merhaba hulusi beye gidenler bana yardımcı olabilir mi?kontrolleri nasıl hastayla nasıl ilgileniyor?ayrıca acıbadem de doğum yapaanlar hastane imkanları nasıl ne kadara mal oluyor dogum ben emekli sandığına bağlıyım.özel sigortam standart ve vıp doğum paketi diye birseyler duydum bunlar nedir bana acıklayabilirmisiniz lütfen.ben anadolu hastanesine gidiyorum ama acıbademe geçmek istiyorum
Ben 18 agustosta dogum yaptım acıbademde. Dogum paketi seçmedim. Doguma girmeden önceki son randevumda anesteziye 200, dogumdan sonra da 450 ödedik. Toplam 650. Bebege de anneye de prensesler gibi bakıyorlar. Bebegi acıbademin kıyafetlerini giydirip, acıbademin battaniyesine sarıp getiriyorlar. Bebegi 48 saat içinde topuk kanı almaya götürüyorlar, banyosunu da yaptırıp getiriyorlar. Bebek hemşireleri ayrı, annenin hemşireleri ayrı. Refakatçiye hiç iş düşmüyor. Bütün odaları tek kişilik. Hiç 2 kişilik odası yok. ssk çalışan eşiyim. özel sigortam yok. Özel sigortayı sadece oglumun sünneti için sordular. Acıbademe gidince danışmanın orada PARA VERME diye bir oda var. Oradaki bayana herşeyin fiyatını sorabilirsin.
Hıııı bu arada, ben sezeryan dogum yaptım. Normal dogum ücreti 450. Sezeryanda 2gece, normal dogumda 1 gece yatıyorsun Hastanede.
Hastane süper, tavsiye ederim..
Buraya tıklayıp sanal gezinti yap istersen..
Acıbadem Eskişehir Hastanesi
arkadaşlar merhaba,ben de 5 haftalık hamileyim,yeni öğrendim ve çok heyacanlıyım,ilk muayenemi 6.hafta da gideyim diyorum ama forumları incelerken hangi dr.kararsız kaldım,onvaktan sabahattin beyi,sakarya da ramazan beyi ve rabia hanımı,acıbademde fatih beyi övdüler seçemedim daha,bir an önce de randevu almam gerekiyo,yoksa bulamıcam cok kalabalıkmış var mı tavsiyeniz,herkese şimdiden hayırlı olsun derim
teşekkür ederim anne arkadaşım:)),rabia hanımdan ve fatih beyden randevu aldım,ikisine de gidicem tavırlarına göre bakıcam artık,hayırlısı artıkarkadaşlar merhaba,ben de 5 haftalık hamileyim,yeni öğrendim ve çok heyacanlıyım,ilk muayenemi 6.hafta da gideyim diyorum ama forumları incelerken hangi dr.kararsız kaldım,onvaktan sabahattin beyi,sakarya da ramazan beyi ve rabia hanımı,acıbademde fatih beyi övdüler seçemedim daha,bir an önce de randevu almam gerekiyo,yoksa bulamıcam cok kalabalıkmış var mı tavsiyeniz,herkese şimdiden hayırlı olsun derim