Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

ayce tebrik ederim.bebeğini sağlıkla büyütürsün inşallah.zaman çok çabuk geçiyor.benim bebeğim 3.5 aylık oldu.şimdi tatlı tatlı gülüyor agucuklar yapıyor bana.ben doğum anında yaşadığım sıkıntıları hatırlamıyorum bile.hamile arkadaşlar korkmasın.Allaha dua edin yeter.Allah yeterli kuvveti ve sabrı verir zaten

kızlar içinizde Ümit hastanesinde doğum yapan ya da o hastaneyle ilgili bilgisi olan var mı?Doktorum Ümit'te Talat Remzi Demirkol,doktorumdan çok memnunum ama hastane hakkında pek bilgim yok,bilgisi olan yok mu?

ben ümit hastanesinde doğum yaptım.doktorum tanser beydi.senin doktorun yeni gelmiş herhalde oraya.hastanenin doğumhanesi bana kabus olmuştu.hikayemi de burda anlattım okursun istersen.ama doktorum çok iyiydi.o yüzden yine doğum yapsam o doktoru seçerim.ümit hastanesini de öyle.aslında hastanenin koşulları da önemli ama doktorun tecrübesi ve doğum anındaki müdaheleleri daha önemli.doğumdan sonra kaldığın oda ,yemek v.s.onlar işin detayı.sonuçta 1-2 gün kalıyorsun orada.hastaneyi satın almıyorsun yani.ama şunu da belirtmeden geçemiyeceğim acıbadem in koşulları çok iyiymiş.eskişehirde 1 numara.orda da iyi doktorlar vardır herhalde.

benim doktorum Zübeydehanım kadın Doğum dan geçmiş Ümit'e,olumlu şeyler duydum doktorum hakkında,şu ana kadar da sıkıntı yaşamadım ,ne zor şeymiş bu doktor hastane olayı.doktorum deneyimli bir doktor,bilmiyorum ki ne yapsam,araştırıyorum hala.Yeni dopan yoğun bakım ünitesi varmış hastanede,o çok önemli diyorlar,o yoksa o hasdtaneyi esgeç diyorlar doğum yapmış olanlar,,internette geçen yıla ait bir forumda sadece Ümit'te var diye okumuştum ama Acıbadem açılmadan önce yazılmış bir yorum olabilir.Acıbademde de vardır heralde.Karasız kaldım yaa...

27 haftalık ve 510 gr doğan bir bebek bile uzun uğraşlarla yaşatılmış ve taburcu edilmiş bu hastanede o yüzden hastane hakkında çok fazla kaygım yok benim kaygım dr um Abdurrahman beyle ilgili hiç yokmu bu dr la sezeryan doğum yapan ?

Merhaba. 3buçuk yaşında kızım, 25 günlük oglum var. 2 çocugumda da Fatih ögüçe gittim. Kızımı devlet hastanesinde, oglumu acıbademde dünyaya getirdim. Fatih bey mükemmel bir doktor. 10 kere hamile kalsam 10unda da fatih beye giderim. Bence herşeyi biliyo. Bebegi yakından takip edip bizleri dogru bilinçlendiriyo. Ki kızımı onun sayesinde sapasaglam kucagıma alabildim. çevremdekilerin %90'ı Fatih beye gidiyor ve herkes çok memnun. Zaten iyi bir doktor olmasa o kadar yogun çalışamaz, akıl var mantık var. memnun olmayan da doktorunu degiştirir. Ama Fatih bey o kadar iyi bir doktor ki, yakın tarihe randevu alabilmek bile zor. Çünkü işini dörtdörtlük yapıyo.
Hatta kızımdan 2buçuk ay küçük Yagız isminde bir çocuk var, aile dostumuzun oglu. annesinin karnındayken bu çocuk 1. derecede özürlü, almamız lazım demiş doktor. annesi babası kahroldular. Benim ısrarımla Fatih beye gittiler. Fatih bey bebegin gayet saglıklı oldugunu söyleyip dogmasına sebep oldu. Yagız son derece saglıklı bir çocuk. haziranda 3 yaşını doldurup 4. yaşından gün almaya başladı..
Fatih bey eskişehirde 1 numara!
Çocuk doktoru da Mehmet Kuşku. Oglumun dogumuna da girdi. 2 çocugumun da tek doktoru..

Kızımı 2008 yılında Fatih beyin kontrolünde devlet hastanesinde dünyaya getirdim. saat 17de girdim ameliyata,
19-19.30 civarı kendime geldim ve kızımı gece yarımda getirdiler yanıma. mama vermişler sütüm olmasına ragmen. Sırf bu yüzden oglumda narkoz almadım. Spinal sezeryan oldum bebegim hemen yanıma gelsin, mama vermesinler diye. Ki hemen getirdiler oglumu. Hastane süper! Tek kusuru kafeteryası. onun dışında herşey dörtdörtlük. bebeginizi acıbadem kıyafetleriyle giydirip getiriyorlar. bebegimi topuk kanı için götürdüklerinde banyosunu bile yaptırıp getirdiler. refakatçiye hiç iş düşmüyo. Bebege de anneye de itinayla bakıyorlar. Acıbadem eskişehir adresine girip sanal gezinti yapmanızı öneririm. Orada dogum yapmak bir ayrıcalık bence.. Üstelik fiyatı da uygun. Sonuna kadar hak ediyolar aldıkları parayı. Ben Fatih bey o acıbademde oldugu için gittim acıbademe. Tabi Mehmet Kuşkunun da rolü büyük. Ameliyata girdi ve bebegim dogar dogmaz muayene etti bebegimi. AZ İLAÇ ÇOK TEDAVİ deyen, cebinden her zaman ulaşabildigim mükemmel bir doktor..

tamam canım haberleşelim tabi... bizde 2 eylülde duymuştuk kalp atışlarını şimdi ekimde randevum o zaman testler varmış 2li test ve kan testleri bakalım artık.

kızlar merhaba hulusi beye gidenler bana yardımcı olabilir mi?kontrolleri nasıl hastayla nasıl ilgileniyor?ayrıca acıbadem de doğum yapaanlar hastane imkanları nasıl ne kadara mal oluyor dogum ben emekli sandığına bağlıyım.özel sigortam standart ve vıp doğum paketi diye birseyler duydum bunlar nedir bana acıklayabilirmisiniz lütfen.ben anadolu hastanesine gidiyorum ama acıbademe geçmek istiyorum

merhaba canım ben acıbademde Hulusi Beye gidiyorum. İlgili ve açıklayıcı, sorularına cevap alabildiğin bi doktor gerçi daha 3. kez gittim ama arkadaşımın doktoruydu ve onun tavsiyesi ile gittim. Tavrını beğenince de devam ettim açıkçası... Telefon numarasını veriyor herhangi bir sorun olduğunda ulaşabilmen bilgi alabilmen için. Birkaç arkadaş daha var ona giden geçmiş sayfalarda görmüşsündür , onlarda yazarlar mutlaka daha iyi bilgi almış olursun.
vip paketin içeriğide hastanede yazıyor ama tam hatırlamıyorum; doğum fotoları, bebeğe hastane çıkışı, kıyafetler, ziyaretçilere lohusa şerbeti ikramı , anneye doğum sonrası diyetisyen, emzirme için rehberlik.... daha bir sürüşey yazıyordu ama hatırladıklarım bu kadar. arkadaşım 1500 tl ödemiş şimdi arttımı bilmiyorum tatlım.

cok tesekkür ederim canım ya yardımcı oldugun için benim su an 25 haftalık oldu ınsallah bu saatten sonra kabul eder bi cok kısıden ılgılı dıye duydum ama bazıları da dıger doktorlar kadar hastası yok deyince burada paylaşmak istedim.tekrar saoll

ben hulusi beyin hastasıyım ozyy ve kendisinden çok memnunum,ne zaman istersen arayabiliyorsun ve asla telefonda sesi sıkıldım kapat tarzında olmuyo...eşimde bende kendisine çok güveniyoruz,panik yapmamıza engel oluyo,inşallah doğumumuda yaparım onunla...

her soruna karşılık alabiliyorsun,bebekle ilgili herşeyi ayrıntılı anlatıyo,tahlillerin düzenli yapılıyo çok çok memnunum açıkçası...

hastanede pakaetler var sen hangisini seçersen ona göre oluyo 32. haftamı tamamladıktan sonra sorucam ben burada paylaşırım,ama kızlardan duyduğum kadarı ile vıp paket 1500 müş

Ben 18 agustosta dogum yaptım acıbademde. Dogum paketi seçmedim. Doguma girmeden önceki son randevumda anesteziye 200, dogumdan sonra da 450 ödedik. Toplam 650. Bebege de anneye de prensesler gibi bakıyorlar. Bebegi acıbademin kıyafetlerini giydirip, acıbademin battaniyesine sarıp getiriyorlar. Bebegi 48 saat içinde topuk kanı almaya götürüyorlar, banyosunu da yaptırıp getiriyorlar. Bebek hemşireleri ayrı, annenin hemşireleri ayrı. Refakatçiye hiç iş düşmüyor. Bütün odaları tek kişilik. Hiç 2 kişilik odası yok. ssk çalışan eşiyim. özel sigortam yok. Özel sigortayı sadece oglumun sünneti için sordular. Acıbademe gidince danışmanın orada PARA VERME diye bir oda var. Oradaki bayana herşeyin fiyatını sorabilirsin.
Hıııı bu arada, ben sezeryan dogum yaptım. Normal dogum ücreti 450. Sezeryanda 2gece, normal dogumda 1 gece yatıyorsun Hastanede.
Hastane süper, tavsiye ederim..
Buraya tıklayıp sanal gezinti yap istersen..
http://www.acibadem.com.tr/SanalTur/eskisehir/index.html

Son düzenleme:

Taburcu işlemlerimin bitmesini beklerken çekilmiş bir fotograf..

kızlar hepiniz süpersiniz içimi cok rahatlattınızz yinede hastane yada doktorlar hakkında farklı paylasımlarınımız olursa burada paylasalım olur mu!bende hulusi beyden cuma günü için aldım randevumuu ayrıntıları paylasırımm :)insalllah sağlıklı bir şekilde hepimiz alırız kuzularımızı kucağımıza!

Merhaba Kızlar,
Ben 22+5 hamileyim. Doktorum Fatih ÖĞÜÇ. Özeline gidiyorum.Doğumu da kısmetse Acıbadem'de yapacağım. Fatih bey iyi bir doktor.
ilgili ve güleryüzlü. Benim tek endişem normal doğum yapabilecekken sezeryana alınmak sezeryan beni çok korkutuyor. Fatih beye gidip normal doğum yapan var mı? ve varsa paylaşabilir mi?

arkadaşlar merhaba,ben de 5 haftalık hamileyim,yeni öğrendim ve çok heyacanlıyım,ilk muayenemi 6.hafta da gideyim diyorum ama forumları incelerken hangi dr.kararsız kaldım,onvaktan sabahattin beyi,sakarya da ramazan beyi ve rabia hanımı,acıbademde fatih beyi övdüler seçemedim daha,bir an önce de randevu almam gerekiyo,yoksa bulamıcam cok kalabalıkmış var mı tavsiyeniz,herkese şimdiden hayırlı olsun derim

merhaba canım benİM
6Aylık bir oğlum vAr,sana şunu söyliyim sebahattin beyi rabia hanımı unut,fatih beyi çok övüyorlar,ben anadoluda emine elams etiz^de doğum yaptım,çok memnun kaldım sezeryan oldum ameliyatım çok iyi geçti,hastaneden pek emmnun kalmadım sadece yoksa doktorumdsn çok memnunum

Son düzenleme:
KIZLAR ESK,LERDEN KİMSE VARMI,NLER YAPIYOSUNUZ BEBİŞLER BÜYÜDÜMÜ?BENİMKİ 6AYLIK OLDU RESMİNİ EKLEYECEKTİM AMA OLması bunları nerde sıkştırıyoduk ya?

teşekkür ederim anne arkadaşım:)),rabia hanımdan ve fatih beyden randevu aldım,ikisine de gidicem tavırlarına göre bakıcam artık,hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…