- 27 Mayıs 2010
- 74
- 0
kızlar merhaba, mercankara seni bilgilendirmek istedim. 03/09/2011 saat 09:14 te barışım ailemize katıldı. Acıbadem ve Özlem hanımla ilgili tüm düşüncelerimi ve gözlemlerimi anlatıyorum. Hastane tek kelime ile harikaydı, odalar tek kişilik ilgi, alaka muhteşem. Hemşireler ve Özlem Hanım çok ilgiliydi, hatta hastane olmasına rağmen yemekleri bile çok lezizdi. Hastaya ayrı yemek, refakatçiye ayrı menüsü olan yemek her ikiside lezzetliydi. Doktorum Özlem hanımla ilgili endişelerimin de ne kadar yersiz olduğunu anlatmaya kelimeler yetmez, normal doğum istememe rağmen son anda fikir değiştirdim ve sezeryan ile doğum yaptım. Anestezi uzmanı doktor harikaydı. Spinal anestezi ile uyuşturuldum ve ne olup bittiğini anlamadan barışımın o cılız sesini duydum, birkaç dakika sonra da onun o güzel yüzünü bana gösterdiler. Onu öptüm sonrada bizi odamıza aldılar. İlk gün biraz ağrılıydı ama inanın korktuğum kadar da değildi ağrı kesicilerle sancılarımı çok yoğun hissetmedim. Normal doğum yapanları da gördüm Özlem hanım çok iyi bir doktor normal doğumda da sezeryanda da çok başarılı içiniz rahat olsun ben o kadar çok korkanken bile bu işi başardıysam inanın herkes yapar. 6 gün geçti bile bebeğim içerde mışıl mışıl uyuyor Allah hepinizin yardımcısı olsun sormak istediğiniz birşey olursa gecikmeli de olsa cevap yazarım
ayce tebrik ederim.bebeğini sağlıkla büyütürsün inşallah.zaman çok çabuk geçiyor.benim bebeğim 3.5 aylık oldu.şimdi tatlı tatlı gülüyor agucuklar yapıyor bana.ben doğum anında yaşadığım sıkıntıları hatırlamıyorum bile.hamile arkadaşlar korkmasın.Allaha dua edin yeter.Allah yeterli kuvveti ve sabrı verir zaten