Eskişehiri bilen var mı atama hakkında?

Merhaba 2 düşüncem var Sivrihisar ve Mihalıççık açılmış Sivrihisari yazıp merkezde yaşayıp 3 sene dişimi sıkmak il içi denemek sonrasında
2. Seçenekte Bozüyük yazip daha kısa mesafeden git gel yapıp 3 sene sonra il dışıyla tercih yapmak
Sizce hangisi mantıklı
Ben deneyimlemedim ama sanırım Bozüyük daha mantıklı çok duyuyorum çünkü. Merkezde oturup bozüyüğe gidip gelen. Sonra tayinlerini aldırıyorlar. Bence sivrihisar ve mihalıççık ilçelerine gidiş geliş daha zor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sizin için en doğru kararı verirsiniz.

Boşanmış biri olarak oğlumla yaşayabileceğim bir şehir mi Eskişehir? Çocuğumu güzel bir yerde büyütmek istiyorum imkanları olan...
Bence çok iyi. Ben de bekar bi bayan olarak tayin isteyip gelmiştim. Şükür pişman olmadım. Ayrıca takip ederseniz Belediyelerin çocuklar için çok güzel kursları aktiviteleri oluyor. O konuda çok imkan var

Bence çok iyi. Ben de bekar bi bayan olarak tayin isteyip gelmiştim. Şükür pişman olmadım. Ayrıca takip ederseniz Belediyelerin çocuklar için çok güzel kursları aktiviteleri oluyor. O konuda çok imkan var
Merhaba yorumlarınız için teşekkür ederim sizde mi öğretmensiniz ? Bir de muhit tavsiyeniz var mı merkezde

Merhaba yorumlarınız için teşekkür ederim sizde mi öğretmensiniz ? Bir de muhit tavsiyeniz var mı merkezde
Ben adliyede çalışıyorum. Muhit olarak alanönü gökmeydan taraflarını biliyorum. Adliyeye yakın olduğu için. Bekar yaşarken odunpazarı merkezde çarşıya yakın hamamyolunda oturuyordum. Şimdi gökmeydan tarafındayım. Buraları bildiğim için alanönü gökmeydan tarafını tavsiye ederim. Tepebaşı olacaksa batıkent çamlıca tarafları iyi galiba. Duyumlarıma göre

Bozüyük daha mantıklı. Batıkent/çamlıca/şirintepe/tepebaşı vs. tarafında oturursanız yarım saat yol sürer, hem muhit olarak da iyidir. (Özellikle Batıkent ama fiyatlar uçtu tabi) aracınız da varmış, boyacıoğlu tarafında çok yapılaşma oldu, oraya da bakabilirsiniz. Fiyatlar da daha makul hem de çocukla rahat edersiniz, bozüyüğe de daha yakın. Mihallıççık( kimse de mihalıççık demez, oranın adı malıç) tan git gel yapma fikrini ben olsam unuturdum. Sivrihisar bir ihtimal hiç değilse yolu düzgün.

Bozüyük daha mantıklı. Batıkent/çamlıca/şirintepe/tepebaşı vs. tarafında oturursanız yarım saat yol sürer, hem muhit olarak da iyidir. (Özellikle Batıkent ama fiyatlar uçtu tabi) aracınız da varmış, boyacıoğlu tarafında çok yapılaşma oldu, oraya da bakabilirsiniz. Fiyatlar da daha makul hem de çocukla rahat edersiniz, bozüyüğe de daha yakın. Mihallıççık( kimse de mihalıççık demez, oranın adı malıç) tan git gel yapma fikrini ben olsam unuturdum. Sivrihisar bir ihtimal hiç değilse yolu düzgün.
Çok teşekkür ederim 😊

Merkezden gidip geleceğinize sivrihisardan yada bozükten ev tutabilirsiniz oralar ilçe ama yaşanacak yerler. Haftasonlarıda merkeze gelirsiniz. Diğer türlü hergün en az 2saatiniz yollarda geçecek yol parasıda cabası.

X