Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi yapılabilir ama her gün git gel yola aliskin olmayan birisi için zor gelir. Yani ben yorulurdumMerhaba öğretmenim il dışı tercih yapmayı düşünüyorum olma ihtimali çok düşük yine de şans...
Eskişehir merkezde oturup Mihalıççık ya da Sivrihisar ilçesine git gel yaparak 3 sene okula gidebilir miyim bilenlerden yardım lütfen
Eskişehir ilçesi.ee her ilçe genelde merkeze 30,40 dakika arası oluyor.gidip gelinebilir.ben mesela liseyi eskişehirin bir ilçesinde okudum.her gün gidip geldim.hocalar da hergün gidip geliyordu.hiç yollar falan kapanmadı.bakımlı.Merhaba öğretmenim il dışı tercih yapmayı düşünüyorum olma ihtimali çok düşük yine de şans...
Eskişehir merkezde oturup Mihalıççık ya da Sivrihisar ilçesine git gel yaparak 3 sene okula gidebilir miyim bilenlerden yardım lütfen
Sivrihisar yolu nasıl peki günübirlik servis vs var mı merkeze ya da aracımla gidebilir miyim bilginiz var mı acabaMerKezden sivrihisar yaklasik 1 saat arabayla. Mihallicikta 1 saat surer yolu kotu..
Ayrica kis mevsimi de yollar kapanir kar yagisiyla. Gitseniz donemezsiniz. Veya hic gidemeyebilirsiniz.
Eskişehirde yaşıyorum tayinle geldim. İlçeleri bilmesem de çok zor olacağını düşünüyorum. Çünkü merkezde ulaşım iyi ama ilçeler zor diye biliyorum. Arabayla gitseniz bir saat sürecek. Bir de karı kışı düşünün. Toplu taşıma kullanacaksanız o daha zor bence.Merhaba öğretmenim il dışı tercih yapmayı düşünüyorum olma ihtimali çok düşük yine de şans...
Sivrihisar 90km kadar Eskişehir’e.Sivrihisar yolu nasıl peki günübirlik servis vs var mı merkeze ya da aracımla gidebilir miyim bilginiz var mı acaba
Sivrihisar yolu düz oraya rahat gidersiniz ama arkadaşın dediği gibi mihallicik yolu kötü, dağın etrafini dolaniyosun virajlı yani yolları kışın sıkıntı olabilir.Giden otobüs illa ki vardır ama saatleri size uyar mı bilmiyorum. Kendi aracınızla sivrihisara daha rahat gidersinSivrihisar yolu nasıl peki günübirlik servis vs var mı merkeze ya da aracımla gidebilir miyim bilginiz var mı acaba
Teşekkür ederim Bozüyükte düşünüyorum aslında 1 okul var.acikSivrihisar 90km kadar Eskişehir’e.
Yolu iyi ve düzdür Eskişehir-Ankara yolundan gidilir yol kapanmaz kışın.
Saat başı minibüs de vardır Eskişehir Sivrihisar arası.
Aracınızla giderseniz bir saat sürer.
Mihalıççık’a gitmek daha zordur.
Bozüyük düşünebilirsiniz Bilecik ilçesi bence gidio gelmesi daha kolay ve kısa sürer
Anladım iliçi yapacaksanız sonra olmaz tabii.Teşekkür ederim Bozüyükte düşünüyorum aslında 1 okul var.acik
Benim amacım Eskişehir ilçesine atanıp 3 sene sonra merkez bir ilçeye gelebilmek Bozüyük hakkında bilginiz.var mi acaba
Merhaba 2 düşüncem var Sivrihisar ve Mihalıççık açılmış Sivrihisari yazıp merkezde yaşayıp 3 sene dişimi sıkmak il içi denemek sonrasındaEskişehirde yaşıyorum tayinle geldim. İlçeleri bilmesem de çok zor olacağını düşünüyorum. Çünkü merkezde ulaşım iyi ama ilçeler zor diye biliyorum. Arabayla gitseniz bir saat sürecek. Bir de karı kışı düşünün. Toplu taşıma kullanacaksanız o daha zor bence.
Yine de kendinizden eminseniz, geçici bir durumsa imkansız değil tabi. İnsanlar İstanbul içi 2-3 saat yol çekiyor
Evet arabam varYokun bir saat surmeside cok onemli degil ,universiteyi eskisehirde okudum oralara toplu ulasim yok diye biliyorum .yani google haritalardan bakarsaniz bombos arsalarin ortasinda biyer olduguni gorursunuz .arabaniz var mi ?
Özelden birkaç sorum olacak müsaitsenizBen sivrihisardayim merkeze 1 saat sürüyor yolu dümdüz güzel. Hergun saat başı otobüsü var.
İliçi çok zor. Bu sene eşim 250 puanla gelemedi. ilde alım da az oluyor, merkeze gelmek o kadar kolay değil ne yazık kşMerhaba 2 düşüncem var Sivrihisar ve Mihalıççık açılmış Sivrihisari yazıp merkezde yaşayıp 3 sene dişimi sıkmak il içi denemek sonrasında
2. Seçenekte Bozüyük yazip daha kısa mesafeden git gel yapıp 3 sene sonra il dışıyla tercih yapmak
Sizce hangisi mantıklı
Branşı ne benim beden eğitimi evet çok çok zor malesef ki branşta fark etmiyor aslındaİliçi çok zor. Bu sene eşim 250 puanla gelemedi. ilde alım da az oluyor, merkeze gelmek o kadar kolay değil ne yazık kş
MatematikBranşı ne benim beden eğitimi evet çok çok zor malesef ki branşta fark etmiyor aslında