Eskişehir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

Ne çabuk ,anlatabilir misin nasıldı ameliyat,şimdi nasıl hissediyorsun,ameliyat olmak için ne kadar önce görüşmeye gitmek gerekiyor , bu arada hayırlı olsun :)

canım herşey o kadar hızlı olduki pazartesi doktorla görüştüm cuma ameliyat oldum :))
yakup bey beni ikna etti hiç teredüt etmedim çok rahatlattı beni, bi kere kendine olan güveni insanı ikna ediyor. Bana yaptığı ameliyatları gösterdi ameliyattan 6 ay sonrasını 1yıl sonraki hallerini gösterdi hallerinin, ben zaten görünce tamam dedim :))
iyiki ona olmuşum diyorum. Benim kemiğim çok yamuktu mesela, ama çok şükür ameliyattan sonra ağrım olmadı. morluklarım bugün iyice geçmeye başladı. Burnum alçıda dün burnumun ucundaki tamponu çıkardım tampon dediğim sargı bezi gibi bişe koydular kan geliyor ya hep değiştirdiler hastanede, bana dün çıkarmamı söyledi yakup bey dün nasıl heycanla çıkardım onu bilemezsin :)) ve burun ucum burum deliklerimmm bayıldmmm :)) alçım çarşamba çıkıcak sabırsızlıkla bekliyorum. Yakup bey için tereddüt etme derim. Ben cemal beyle yakup beyin arasında kalmıştım ama iyiki yakup beye ameliyat olmuşum bi arkadaşda cemal beye ameliyat olmuş 2-3 ay önce beni görünce keşke bende yakup beye ameliyat olsaydım dedi. tabi cemal bey kötümü, asla. ama yakup beyin yaptığı burunlar daha doğal.

bana ameliyattan sonra ameliyatın tam istediği gibi geçtiğini çok güzel ve alımlı bi yüzümün olucağını söyledi, bakalım:)))

canım karışık yazdıysam kusuruma bakma :)

Aksine bu kadar doğal anlatılamaz :) Çok sevindim senin adına umarım bu süreçte çabucak geçer :) Ayıp olmazsa sorabili,r miyim ücret konusunda ne yaptınız? Ben şubatta olmayı düşünüyorum ama ne kadar önceden randevuya gideceğimi bilemedim :)

bence git görüş bi an önce canım ameliyat olmak istediğin tarihi konuşursun. 3.000 tl ödeme yaptık canım başka bi ödeme yapmadık. Fiyat değişiyormu ameliyata göre hiç bilmiyorum ama

bence git görüş bi an önce canım ameliyat olmak istediğin tarihi konuşursun. 3.000 tl ödeme yaptık canım başka bi ödeme yapmadık. Fiyat değişiyormu ameliyata göre hiç bilmiyorum ama
ben cemal hocaya ameliyat oldum 3 ayı geçti .ben hiçbir ücret ödemedim sonucu inşallah güzel olur ama çok fazla ödeme yapmışsın doktorun kendisine mi yaptın ödemeyi yoksa hastaneye mi çünkü bir arkadaşım yakup beye ameliyat oldu o hiç ödeme yapmadı arkadaşım burun ameliyatının en zor kısmı beklemek bandajın çıktıktan sonra davul gibi şişiyor burnun sonra iniyor hergündeğişik bir şekil alıyor aynanın önünden ayrılamıyorsun ama alışıyorsun inşallah mutlu olursun geçmiş olsun

Bir süre sonra burun ameliyatı olmak istiyorum bu konuda Eskisehirde iyi bir doktor tavsiye edermisinİZ? Yakup beyle Persembe günü randevum var.mumkunse o na ameliayt olanlar fotolarını gonderebılır mı? memnun kaldınız mı? cok yardımınıza ıhtıyacım var Persembe randevum var o na gore plan cızıcem kendıme

Arkadaşlar,burnumda kemik var yani dışardan bakınca belli oluyor hafıf cıkıntı gibi,ben sadece kemıgı aldırmak ıstıyorum estetik değil,sizce kulak burun boğaz'cıya mı kemiği aldırmam gerekiyor,yoksa estetik cerrahi mi alır bu kemiği,pek bir bilgim yok bu konuda yardımcı olursanız cok sevınırım,öyle buyuk paralar verıp amelıyat olmak ıstemıyorum,kımı arkadaslarım amelıyatlarda para vermemıs kımılerı vermıs ben eskişehir ogü tıpta olmayı dusunuyorum ne dersiniz :)

merhaba selin senin fotolarını çok merak ediyorum . öncesi ve sonrası fotolarını görmem için yardımcı olur musun ??

merhaba gittinizmi doktora sonuç ne oldu bende düşünüyorum ama korkuyorum tavsiyelere ihtiyacım var son zamnlarda bu siteye sürekli bakıyorum üye bile oldum :) ama hala yazan yok lütfen yakup bey hakkında bilgi verirmisiniz

Canım ben doktorla gorustum ve 7 Şubat' da ameliyat oldum. Cok memnunum ılgılı bır doktor.Bırcok tavsıye ustune gıttım hıc korkulacak bır amelıyat degıl.7yıl önce korkup iptal ettirdiğime bile pişman oldum nıye bekledım kı dıye .Şuan şişlerimin inmesini bekliyorum,haftaya kontolüm var.

Ne çabuk ,anlatabilir misin nasıldı ameliyat,şimdi nasıl hissediyorsun,ameliyat olmak için ne kadar önce görüşmeye gitmek gerekiyor , bu arada hayırlı olsun :)

merhaba yakup beye ameliyat olmuşssun sanrım ben korkuyorum sonrası için randevu aldım ama gitsemmi karar veremedim yarım bekliyorum açıkcası nasıl bi doktor bikaç ay sonra mesela aksilkler oluyormu .. sonra bide ameliyat sonrasından çok korkuyorum.

herkese merhaba...
1hafta önce Bekir Oksay'a burun estetiği yaptırdım. aynı zamanda kemik eğriliği düzeltidi nefes alma problemi yaşadığım için.... Hastanenin paket fiyatı 3450lira....Her şey mükemmeldi.... Doktoruma da çoookk güveniyorum. şişlerim ve morlarım geçti. hafif sarılık var sol gözümün altında o kadar. 3gün sonra burun bandım çıkarılacak. ameliyat sonrası da ters giden hiçbir şey olmadı...
Bu arada neden Bekir Oksay'ı tercih ettiğime gelince... Açıkçası bahsedilen diğer doktorların hiç birini araştırma gereği bile duymadım....
Çevremde Nefes alma problemi yaşadığı için Bekir beye ameliyat olmuş 3 kişi vardı, onların yorumları ve tabi ki en önemlisi ablamın 6sene önce bekir beye burun estetiği ameliyatı olması beni direk Bekir Oksay'a götürdü...
Ablamın çok problemli bir burnu var,küçükken kırılıp yamuk kaynadığı için haddinden fazla kemerli bir burun.... Ameliyat olduktan sonra akrabalarımız bile anlamadı sadece sende bir güzellik var ama ne dediler :)
forumda bir arkadaş durmadan ameliyatının üzerinden 1-2 sene geçmiş birinin yazdıklarını dikkate alın diyordu.... söylüyorum işte ablam ameliyat olalı 6 sene oldu ve çooookkkk memnun. aşırı doğal bir burnu var şuanda..... :)
Burun estetiğinde tereddütsüz Bekir Oksaya olabilirsiniz bence

Bugün burun bandım çıkarıldı.... ilk etapta şok geçirdim. o kadar değişmişim ki.... Ama her şey şimdilik çok iyi yeni görüntüme alıştım bile. henüz yüzüm şiş ve ifadelerim oturmmasına rağmen gayet beğendm ama umarm bunumun ucundaki şişlik çabuk iner :)

slm arkadaşlar eskişehirde bıldınız burun estetık doktoru varmı bana yardımcı olurmusunuz çünkü ıstedıgım olmazsa dıye korkuyorum

Ben 2 hafta önce Medline hastanesinde Beklen Sami ÜRE yr amrliyat oldum kızlar. Tedavinin her aşamasında sabırla herşeyi izah eden, dinleyen ve güven veren bir mizacı var. Hem ameliyat öncesi hem sonrası mükemmel geçti. Nefes alma sorunu için başvurmusken böyle yetenekli eller sayesinde seklinde de degisiklik yapıldı. Iyi ki böyle bir karar vermişim Ayrıca daha 1 hafta olmasına ragmen burnumun şekli gerçekten harika. Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Forumda doktor adına başlık açtım. Merak eden olursa ordan da yardımcı olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…