ptesi gidicem canım bakalım ne dicek nasıl olucakk çok meraakk ediyorummm
ee nasıl oldu bakalım gorusmenız :)
dün yakup beye ameliyat oldummmmmmm
Ne çabuk ,anlatabilir misin nasıldı ameliyat,şimdi nasıl hissediyorsun,ameliyat olmak için ne kadar önce görüşmeye gitmek gerekiyor , bu arada hayırlı olsun :)
canım karışık yazdıysam kusuruma bakma :)
Aksine bu kadar doğal anlatılamaz :) Çok sevindim senin adına umarım bu süreçte çabucak geçer :) Ayıp olmazsa sorabili,r miyim ücret konusunda ne yaptınız? Ben şubatta olmayı düşünüyorum ama ne kadar önceden randevuya gideceğimi bilemedim :)
Eskişehirde burun estetiği dalında prf.dr.Cemal Cingi'nin üzerine doktor tanımıyorum ilk görüşme için gittiğim gün yaptığı bütün ameliyatların sonucundaki burunları gördüm ne haldeyken nasıl güzel burunlar ortaya çıkmış.Benim burnumda yüzüme göre geniş aşağıya düşük ve kemerli idi amaliyatımın onuncu günü iki gün önce üzerindeki kısım alındı bu kadarını rüyamda görsem inanamazdım mükemmel kemer gitmiş ,ucu hafif kalkık, eski burnuma göre çok çok küçük yüzümün çehresi değişmiş aynanın önünden ayrılamıyorum.ameliyatdan önce fotoshopta gösterdiği burnun aynısı doğrusu ellerine sağlık hocamın hem nefes ve diğer hastalıklarımı hemde psikolejimi düzeltti istanbullara gidipte hüsranla dönen arkadaşlarım hayretler içinde ve randevu için sıraya dizilmiş durumdalar.ayrıca kendisi çok ilgili ve güler yüzlü bir insan beni çok mutlu etti daha şişliklerim olmasına rağmen okadar güzelki herkese tavsiye edebileceğim mükemmel bir doktor.Kendisi osmangazi üniversitesinde görev yapıyor.benden bu kadar....
ben cemal hocaya ameliyat oldum 3 ayı geçti .ben hiçbir ücret ödemedim sonucu inşallah güzel olur ama çok fazla ödeme yapmışsın doktorun kendisine mi yaptın ödemeyi yoksa hastaneye mi çünkü bir arkadaşım yakup beye ameliyat oldu o hiç ödeme yapmadı arkadaşım burun ameliyatının en zor kısmı beklemek bandajın çıktıktan sonra davul gibi şişiyor burnun sonra iniyor hergündeğişik bir şekil alıyor aynanın önünden ayrılamıyorsun ama alışıyorsun inşallah mutlu olursun geçmiş olsunbence git görüş bi an önce canım ameliyat olmak istediğin tarihi konuşursun. 3.000 tl ödeme yaptık canım başka bi ödeme yapmadık. Fiyat değişiyormu ameliyata göre hiç bilmiyorum ama
yorumları bekliyorum kızlar..
Bir süre sonra burun ameliyatı olmak istiyorum bu konuda Eskisehirde iyi bir doktor tavsiye edermisinİZ? Yakup beyle Persembe günü randevum var.mumkunse o na ameliayt olanlar fotolarını gonderebılır mı? memnun kaldınız mı? cok yardımınıza ıhtıyacım var Persembe randevum var o na gore plan cızıcem kendıme
Canım ben doktorla gorustum ve 7 Şubat' da ameliyat oldum. Cok memnunum ılgılı bır doktor.Bırcok tavsıye ustune gıttım hıc korkulacak bır amelıyat degıl.7yıl önce korkup iptal ettirdiğime bile pişman oldum nıye bekledım kı dıye .Şuan şişlerimin inmesini bekliyorum,haftaya kontolüm var.merhaba gittinizmi doktora sonuç ne oldu bende düşünüyorum ama korkuyorum tavsiyelere ihtiyacım var son zamnlarda bu siteye sürekli bakıyorum üye bile oldum :) ama hala yazan yok lütfen yakup bey hakkında bilgi verirmisiniz
Canım ben doktorla gorustum ve 7 Şubat' da ameliyat oldum. Cok memnunum ılgılı bır doktor.Bırcok tavsıye ustune gıttım hıc korkulacak bır amelıyat degıl.7yıl önce korkup iptal ettirdiğime bile pişman oldum nıye bekledım kı dıye .Şuan şişlerimin inmesini bekliyorum,haftaya kontolüm var.[/QUOTE
cvp için tşk sana nasıl ulaşabilirim resimlerini görmek isterdim ve bikaç daha sorum olacaktı mesela ücret nasıl özelden konuaşbiliriz
Ne çabuk ,anlatabilir misin nasıldı ameliyat,şimdi nasıl hissediyorsun,ameliyat olmak için ne kadar önce görüşmeye gitmek gerekiyor , bu arada hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?