Tşk ederim Çok Haklısın şuan ikimizde aynı pozisyondayız :) gerçekten en zor aşama Doktor seçimi.. Kendini üzme inşallah beklentilerine hakkıyla cevab verebilecek bir doktor mutlaka bulacaksındır.. Sana yardımcı olmayı çok ama çok isterdim ama inan bana benim henüz kendime hayrım yok:) Çünkü Yurt dışında yaşıyorum doktorlara gidip görüşebilme olanağım ancak telefondan arayıp bilgi alarak olabiliyor.. Onun dışında imkansızlığım hat safada bakalım Haziranın 5 inde Türkiye ye geliyorum bu pazartesiden itibaren aklımda olan bir kaç doktoru arayacağım ama telefondan da çok sağlıklı bir görüşme yapabileceğimi sanmıyorum Kesinlikle ne olacağı tam olarak belli deil.. Kimi arkadaş mutlu kimisi mutsuz doktor yapamayacağı şeylerin vaatlerini vermemeli Ama düşüncem doktor işinin ehli, hakkını vererek mesleğini icra ediyorsa minimum sorunla kurtulağımız konusunda inancım tam. Çok ağır sorunlar yaşayan arkadaşlar da var onlar adınada çok üzülüyorum onların burada paylaşmış olduğu her eneyim içinde tşk ederim en azından açık sözlüler bizleri büyük bir yalnışlığın içerisine sürüklemiyorlar.. Doğruyu gösteriyorlar..
Aklımda bir kaç doktor var tam olarak bende detaylı bir bilgi elde edemedim. İstemeden de olsa seni asla yalnış yönlendirmek istemem Yinede olumlu bilgiler aldıp doktorla görüştüğüm zaman mutlaka sana bildiririm canım benim. Aynı şekilde sen de tanıdığın başaralı ve beklentilerimize cvb verebilecek doktorlar hakkında bilgi alırsan veya görüşürsen beni aydınlatırsan çok mutlu olurum:) İnşAllah beklentilerine cvb bulabilecek en iyileri seni bulur Rabbim güzel kalbinden geçen tüm güzellikleri bahşetsin sana:) Tüm korkularımızdan kurtulabilmek umuduyla..
inşallah amin Allah herkesin gönlüne göre versin :)
gerçekten senin işin daha zormus özellkle yurtdısında olman peki eskişehiremi geliceksinde buradan doktor bakıyordun ben onu merak ettim eger öyleyse hangi doktorlar aklındaydı onları paylasabilirsen mutlu olurum cünkü bu arlar bende bi kaç doktora gidip bilgi ediniyim diyorum cunku insan burdan nekdr okusada kendisi gidip konusmayınca emin olamıyor cünkü herkes birsey söylüyor iyi yada kötü ve herkesin beklentileri farklı bu yüzden gidip yüzyüze görüşmek daha mantıklı gibi geliyor sanki bana. ben gidip görüşürm sende baska doktorlarla görüsürsn böylece bircok doktor hakknda bilgi edinmiş oluruz :) sonuçta gercekten aynı durumdayız sanırım :) hatta en yakın arkadsımda bizimle aynı durumda :) insan böyle sitelrde yazılanları okuyunca yalnız olmadıgını kendisiyle aynı durumda olan kişilerinde oldgunu bilmk daha bi umut verici oluyr sanki daha cok bilgi ve tecrube edinme sansımız oluyor :)
inşallah kısa sürede bu işi hallederiz Allahnda izniyle ve en iyisi olur umarım bizim için bnde bilgi edindikçe mutlaka yazııcam sana buradan ki herkes bilgi edinebilsin :)