- 30 Ekim 2014
- 18
- 4
- 18
- 39
slm arkadaşlar eskişehirde bıldınız burun estetık doktoru varmı bana yardımcı olurmusunuz çünkü ıstedıgım olmazsa dıye korkuyorum
Ben 2 hafta önce Medline hastanesinde Beklen Sami ÜRE yr amrliyat oldum kızlar. Tedavinin her aşamasında sabırla herşeyi izah eden, dinleyen ve güven veren bir mizacı var. Hem ameliyat öncesi hem sonrası mükemmel geçti. Nefes alma sorunu için başvurmusken böyle yetenekli eller sayesinde seklinde de degisiklik yapıldı. Iyi ki böyle bir karar vermişim Ayrıca daha 1 hafta olmasına ragmen burnumun şekli gerçekten harika. Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Forumda doktor adına başlık açtım. Merak eden olursa ordan da yardımcı olurum.
Ben 2 hafta önce Medline hastanesinde Beklen Sami ÜRE yr amrliyat oldum kızlar. Tedavinin her aşamasında sabırla herşeyi izah eden, dinleyen ve güven veren bir mizacı var. Hem ameliyat öncesi hem sonrası mükemmel geçti. Nefes alma sorunu için başvurmusken böyle yetenekli eller sayesinde seklinde de degisiklik yapıldı. Iyi ki böyle bir karar vermişim Ayrıca daha 1 hafta olmasına ragmen burnumun şekli gerçekten harika. Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Forumda doktor adına başlık açtım. Merak eden olursa ordan da yardımcı olurum.
Çok teşekkür ederim. Beklen Sami Üre gerçekten işinin ehli bir doktor. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim herkeseLumosmaxima resimlerini gördüm teşekkür ederim gerçekten şaşılacak kadar harika birde 2000 lira çok başarılı güle güle kullan
öncelikle geçmiş olsun canım.peki sen sadece estetik amaçlı mı yaptırdın yoksa bir sorunun vardı o düzeltileceği için estetikte mi yaptırayım dedin.benımde nefes alma problemım olduğu için ameliyat olmam gerekiyor ama seklı bozulacak diye korkuyorum bu yüzden estetik açısındanda iyi bir doktor arıyorum.ona göre bi bekir bey muayene olayım bende...devlette yaptı canım ....800 tl ücreti...bekir beye ameliyat olan herkes çok memnun fotolar ameliyattan 9 gün sonra çekildi..şişlik ve morluk yok denecek kadar az, kesinlikle dışarı çıkmanı engelleyecek bi şişlik ya da morluk olmuyo.....
seni gördükten sonra hakikaten işinin ehli bir doktor olduğuna tamemen inandım okadar güzel olmuşsunki senin sayende bende kendisini tercih ettim inşallah benimde senin kadar güzel olacak maşallah diyelimÇok teşekkür ederim. Beklen Sami Üre gerçekten işinin ehli bir doktor. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim herkese
Çooookkkk teşekkür ederim. Bu gün ameliyatın vardı. Inşallah harika bir burnun olucak. Ilk 4 gun biraz zor gecebilir. Korkma sakin. Şimdiden çok geçmiş olsun.seni gördükten sonra hakikaten işinin ehli bir doktor olduğuna tamemen inandım okadar güzel olmuşsunki senin sayende bende kendisini tercih ettim inşallah benimde senin kadar güzel olacak maşallah diyelim
Amaliyat oldum bu benim ikinci amaliyatımdı ilkiyle kıyas bile edilemez yüzümde göz altlarımda zerre miktar morarma yok bu kadar güzel geçmesi tabiki beni çok mutlu etti.inşallah sargılarım çıkınca da çok mutlu olacağıma inanıyorum.ilk amaliyatımda yüzümden kırk kamyon geçmiş gibiydim Beklen beyin eli çok hafifmiş gerçekten çok ilgili bir doktorÇooookkkk teşekkür ederim. Bu gün ameliyatın vardı. Inşallah harika bir burnun olucak. Ilk 4 gun biraz zor gecebilir. Korkma sakin. Şimdiden çok geçmiş olsun.
Cok sevindim canım. Geçmiş olsun. Sonrası da çok rahat gececek eminim. Bana sonuçları yazmayi unutmaAmaliyat oldum bu benim ikinci amaliyatımdı ilkiyle kıyas bile edilemez yüzümde göz altlarımda zerre miktar morarma yok bu kadar güzel geçmesi tabiki beni çok mutlu etti.inşallah sargılarım çıkınca da çok mutlu olacağıma inanıyorum.ilk amaliyatımda yüzümden kırk kamyon geçmiş gibiydim Beklen beyin eli çok hafifmiş gerçekten çok ilgili bir doktor
Bu arada Cemal Hoca derken Cemal Cingil i mi kastetin. Osmangazi tıp dakikızlar bu amaliyatı olduğumda heyecanla yazdığım şeylerdi bunlar cemal hoca hakkında üzerinden bir buçuk yıl geçti ve burnum eski halinden beter oldu ne nefes ,ne şekil okadar acıyı meger boşuna çekmişim mağdur olan tek bende değilim oraya kontrole gittiğimde benim gibi bir çok vakasını gördüm.sakın burnunuzu rezil ettirmeyin bu hocaya
Ceyda birde beklen sami üre diye başlık var ben açmıştım. Oraya da yazarsaj çok sevinirim.kızlar bu amaliyatı olduğumda heyecanla yazdığım şeylerdi bunlar cemal hoca hakkında üzerinden bir buçuk yıl geçti ve burnum eski halinden beter oldu ne nefes ,ne şekil okadar acıyı meger boşuna çekmişim mağdur olan tek bende değilim oraya kontrole gittiğimde benim gibi bir çok vakasını gördüm.sakın burnunuzu rezil ettirmeyin bu hocaya
evet taaaaaaaaaaa kendisi bir buçuk yıl önce oldum ben bu amaliyatı öyle kötü morardımki anlatama çeneme kadar mordum 3 ayda anca düzeldi yüzüm fakat ben burnum düzelecek diye aldırmadım ama günler geçtikce burnumda kocaman bir kemik çıktı ve yanına gittiğimde gayet başarılı bence sana öyle geliyor dedi bu amliyatımda Beklen beyin burnumdan çıkardıklarını görünce şoka girdim hiç bişey yapmamışki okadar morarmama anlam veremedimBu arada Cemal Hoca derken Cemal Cingil i mi kastetin. Osmangazi tıp daki
evet taaaaaaaaaaa kendisi bir buçuk yıl önce oldum ben bu amaliyatı öyle kötü morardımki anlatamam çeneme kadar mordum 3 ayda anca düzeldi yüzüm fakat ben burnum düzelecek diye aldırmadım ama günler geçtikce burnumda kocaman bir kemik çıktı ve yanına gittiğimde gayet başarılı bence sana öyle geliyor dedi inanın oraya kontrole gittiğimde orda oturan bayanlar benim amaliyat olup bu halde çıktığımı görünce hepsi şoka girdi doğal olarak korktular bu amliyatımda Beklen beyin burnumdan çıkardıklarını görünce şoka girdim hiç bişey yapmamışki okadar morarmama anlam veremedim.Ben Cemal Cingi hakkında bunları yazmak istemezdim farkındaysanız bir buçuk yıldırda yazmıyorum ama bu amaliyatımda burnumdan çıkanlar elime verilince okadar harap olmama üzüldüm gereksiz acı yaşadığımı gördüm ve kimse benim durumuma düşmesin iyice iletişim kuramadığınız bir doktora amaliyat olmayın iletişim çok önemli öncesi ve sonrasında Beklen bey bu konuda gerçekten hastayla mükemmel iletişim kuruyor bu insanı çok rahatlatıyo ben bir buçuk yıl kimseye güvenemedim ayrıca amaliyat parasıda çok uygun revizyon için gerçekten daha fazlasını hakediyor şu an burnum sargılı sonucu tam göremiyorum ama amaliyatıma giren hemşireler burnun mükemmel oldu biz resmini çekip arkadaşlarımıza gönderdik onlarda gelip hemen randevu aldılar amaliyat günü için dediler inanın zerre miktar morluk yok istediğim an mesaj yaziyorum doktoruma hemen geri dönüyor kendine güveni tam bir hekim allah çıkardı karşıma kendisine çok teşekkür ediyorum
kızlar bu amaliyatı olduğumda heyecanla yazdığım şeylerdi bunlar cemal hoca hakkında üzerinden bir buçuk yıl geçti ve burnum eski halinden beter oldu ne nefes ,ne şekil okadar acıyı meger boşuna çekmişim he
Amaliyat olacaksanız iyi iletişim kurun belki cemal hocanın da güzel amaliyatları da vardır mutlaka ama benimki olumsuzdu amaliyat sonrasıda kendisi sürekli yurt dışında olduğu için ne başında ne de sonunda iletişim kuramadım kendisiyle en son yanına gittiğimde kemik çıkıntısını söyledim tekrar reaksiyon göstermiş ama daha büyümez böylede güzel dedi oda son görüşmemiz oldu belki iyi iletişim kuramamızdan kaynaklandı ama bilemiyorum ben bu acıyı bu kadar olumsuz yaşadığım için üzgünümkızlar bu amaliyatı olduğumda heyecanla yazdığım şeylerdi bunlar cemal hoca hakkında üzerinden bir buçuk yıl geçti ve burnum eski halinden beter oldu ne nefes ,ne şekil okadar acıyı meger boşuna çekmişim mağdur olan tek bende değilim oraya kontrole gittiğimde benim gibi üzgün olan arkadaşlarda vardı
merhaba ceyda bende cemal cingi hocaya estetik olmayı düşünüyordum bu yorumu yapmış biri olarak rahatsız olmazsan eğer bizlere ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası burnun fotoğraflarını yollaya bilir misin özeldenevet taaaaaaaaaaa kendisi bir buçuk yıl önce oldum ben bu amaliyatı öyle kötü morardımki anlatama çeneme kadar mordum 3 ayda anca düzeldi yüzüm fakat ben burnum düzelecek diye aldırmadım ama günler geçtikce burnumda kocaman bir kemik çıktı ve yanına gittiğimde gayet başarılı bence sana öyle geliyor dedi bu amliyatımda Beklen beyin burnumdan çıkardıklarını görünce şoka girdim hiç bişey yapmamışki okadar morarmama anlam veremedim
Size özelden resimlerimi gönderdim bakarsanız kusura bakmayin mesajınızı yeni gördüm.merhaba ceyda bende cemal cingi hocaya estetik olmayı düşünüyordum bu yorumu yapmış biri olarak rahatsız olmazsan eğer bizlere ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası burnun fotoğraflarını yollaya bilir misin özelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?