evet taaaaaaaaaaa kendisi bir buçuk yıl önce oldum ben bu amaliyatı öyle kötü morardımki anlatamam çeneme kadar mordum 3 ayda anca düzeldi yüzüm fakat ben burnum düzelecek diye aldırmadım ama günler geçtikce burnumda kocaman bir kemik çıktı ve yanına gittiğimde gayet başarılı bence sana öyle geliyor dedi inanın oraya kontrole gittiğimde orda oturan bayanlar benim amaliyat olup bu halde çıktığımı görünce hepsi şoka girdi doğal olarak korktular bu amliyatımda Beklen beyin burnumdan çıkardıklarını görünce şoka girdim hiç bişey yapmamışki okadar morarmama anlam veremedim.Ben Cemal Cingi hakkında bunları yazmak istemezdim farkındaysanız bir buçuk yıldırda yazmıyorum ama bu amaliyatımda burnumdan çıkanlar elime verilince okadar harap olmama üzüldüm gereksiz acı yaşadığımı gördüm ve kimse benim durumuma düşmesin iyice iletişim kuramadığınız bir doktora amaliyat olmayın iletişim çok önemli öncesi ve sonrasında Beklen bey bu konuda gerçekten hastayla mükemmel iletişim kuruyor bu insanı çok rahatlatıyo ben bir buçuk yıl kimseye güvenemedim ayrıca amaliyat parasıda çok uygun revizyon için gerçekten daha fazlasını hakediyor şu an burnum sargılı sonucu tam göremiyorum ama amaliyatıma giren hemşireler burnun mükemmel oldu biz resmini çekip arkadaşlarımıza gönderdik onlarda gelip hemen randevu aldılar amaliyat günü için dediler inanın zerre miktar morluk yok istediğim an mesaj yaziyorum doktoruma hemen geri dönüyor kendine güveni tam bir hekim allah çıkardı karşıma kendisine çok teşekkür ediyorum