• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

canım gelmişte açılmıyor hiç biri neden öyle oldu anlamadım ya :(
ama bi kaç kişiyi ekledim kronikbalık ı gördüm gerckten cok begndim bende tam olark öyle istiyorum işte :)
gerçekten eskişehirde olsa hiç düşünmeden olmak istiyorum ama annem hala sehir dışı olmaz diyo ne yapıcam bilmiyorum :( şuana kadr gerketen içime sinen tek doktor can bey oldu annemi nasıl ikna edicem bilmiyorum canm ya :(

Evettttttttttt bende çok beğendim onunkini:) Gönderdiğim linklerdeki kişileri ekle kuzum sen onlar kabul edince görebilirsin fotolarını rahatllıkla:) Benim annem de istemiyordu ama hani görsel olarak birşeyleri sununca ve Can bey ile Eskişehirde ki doktorların arasında ki farkları biraz daha okuduğum hasta yorumlarının detayına inerak anlatınca annem hemen ikna oldu:) Şimdi benden de çok istiyor, sonucta senin sağlığın ve doktorun işinin ehli olması şehirden mesafeden daha önemli diye düşünüyorum.. Dediğim gibi konuş annenle mesela Can beyin formunu baştan sona okumasını rica et çoğunluk çok memnun hastaları ilede çok rahat görüşebilir annen sonrada Can beyle görüştürebilirsin aaa ayrıca benimde Eskişehirli olduğumu ve tr ye gelip Can beye ameliyat olacağımı aktarabilirsin emin ol o zaman içine siner çok rahat kabul eder. Ben sadece Eskişehir deil tüm Türkiye geneli araştırıyordum kuzum doktoru annem istanbul yada Eskişehir konusunda çok kararlıydı dediğim gibi çok şükür ki Can beye ikna oldu:) Öyle bir tercih yaptığımada eminim ki can bey beni utandırmaz:) Sen annenle görüş ikna olmazsa 6 sında Eskişehire iniyorum bi restorantta buluşur hep beraber annelerimizle de konuşabiliriz bende çok kararlıyım Can beye olmaya:) Haziranın 14 ünde annemle birlikte görüşmeye gidicem bir kaç gün sonrada muhtemelen ameliyata alacaktır beni. Senin için yapabileceğim birşey var mı kuzum:(

Evettttttttttt bende çok beğendim onunkini:) Gönderdiğim linklerdeki kişileri ekle kuzum sen onlar kabul edince görebilirsin fotolarını rahatllıkla:) Benim annem de istemiyordu ama hani görsel olarak birşeyleri sununca ve Can bey ile Eskişehirde ki doktorların arasında ki farkları biraz daha okuduğum hasta yorumlarının detayına inerak anlatınca annem hemen ikna oldu:) Şimdi benden de çok istiyor, sonucta senin sağlığın ve doktorun işinin ehli olması şehirden mesafeden daha önemli diye düşünüyorum.. Dediğim gibi konuş annenle mesela Can beyin formunu baştan sona okumasını rica et çoğunluk çok memnun hastaları ilede çok rahat görüşebilir annen sonrada Can beyle görüştürebilirsin aaa ayrıca benimde Eskişehirli olduğumu ve tr ye gelip Can beye ameliyat olacağımı aktarabilirsin emin ol o zaman içine siner çok rahat kabul eder. Ben sadece Eskişehir deil tüm Türkiye geneli araştırıyordum kuzum doktoru annem istanbul yada Eskişehir konusunda çok kararlıydı dediğim gibi çok şükür ki Can beye ikna oldu:) Öyle bir tercih yaptığımada eminim ki can bey beni utandırmaz:) Sen annenle görüş ikna olmazsa 6 sında Eskişehire iniyorum bi restorantta buluşur hep beraber annelerimizle de konuşabiliriz bende çok kararlıyım Can beye olmaya:) Haziranın 14 ünde annemle birlikte görüşmeye gidicem bir kaç gün sonrada muhtemelen ameliyata alacaktır beni. Senin için yapabileceğim birşey var mı kuzum:(

canım benim çok sağol :) çok ilgilisin :) resimlere hala bakamadım çünkü attığın linkler açılmıyor canım.
anneme bahsettm senden ve can beyden ama hala ikna olma gibi bi niyeti yok bi kaç foto daha göstericem anneme suan sehir dışında bugn aksam dönücek o yüzden daha tam anlamıyla konusamdm canım en yakın arkadsımda benimle aynı durumda demiştim sana canım bizde onunla aynı doktora olmak istiyoruz ama onunda annesi annesi Eskişehir dışında olmaz demiş ama baklm tekrar konusucam dedi eger o annesini filn ikna ederse benimde ikna etmem daha kolay olur gibi geliyor. bu arda canım can bey muayene ücreti nekadar alıyormuş bunuda konuşmuşmuydun ? canım bu arada face in filan varmı seninle daha yakın nerden iletişime geçebilirm ? özelden mesj atrsan sevinirim :))

canım benim çok sağol :) çok ilgilisin :) resimlere hala bakamadım çünkü attığın linkler açılmıyor canım.
anneme bahsettm senden ve can beyden ama hala ikna olma gibi bi niyeti yok bi kaç foto daha göstericem anneme suan sehir dışında bugn aksam dönücek o yüzden daha tam anlamıyla konusamdm canım en yakın arkadsımda benimle aynı durumda demiştim sana canım bizde onunla aynı doktora olmak istiyoruz ama onunda annesi annesi Eskişehir dışında olmaz demiş ama baklm tekrar konusucam dedi eger o annesini filn ikna ederse benimde ikna etmem daha kolay olur gibi geliyor. bu arda canım can bey muayene ücreti nekadar alıyormuş bunuda konuşmuşmuydun ? canım bu arada face in filan varmı seninle daha yakın nerden iletişime geçebilirm ? özelden mesj atrsan sevinirim :))

Esf Sende saol tatlım ne demek insanlık ölmedi sende bana yardımcı oldun kuzum Can bey görüşme ücreti kesinlikle almıyor şehir dışından geliğin için belki ameliyatında indirim dahi yapabilir, telefonlada görüşüp kendisinden bilgi alabilirsin, Cep numarasını onun bi hastası verdi bana bende aradım görüştüm çok ilgili, anlayışlı ben sana face linkimi atıcam şimdi kuzum:)

Tatlım geldimi özelden msjım faceden eklersin beni ordan da atarım sana

Tatlım geldimi özelden msjım faceden eklersin beni ordan da atarım sana

geldi canım sağol :) ama benm face im kapalı kuzenimden ekliycem seni canım ordan atarsın :).
yada canım tel.nde whatsapp filan varsa ordan filanda atabilirsin tabiki numaranı vermek istersen istemezsende hiç problem değil gönlün nasıl isterse nasıl rahat edersen :)

geldi canım sağol :) ama benm face im kapalı kuzenimden ekliycem seni canım ordan atarsın :).
yada canım tel.nde whatsapp filan varsa ordan filanda atabilirsin tabiki numaranı vermek istersen istemezsende hiç problem değil gönlün nasıl isterse nasıl rahat edersen :)

Canım numaramıda veriyim hiç problem deil ama ordan link nasıl atabilirim bilmiyorum face daha iyi olur numaramıda göndericem şimdi sana:)

Eskişehirde burun estetiği dalında prf.dr.Cemal Cingi'nin üzerine doktor tanımıyorum ilk görüşme için gittiğim gün yaptığı bütün ameliyatların sonucundaki burunları gördüm ne haldeyken nasıl güzel burunlar ortaya çıkmış.Benim burnumda yüzüme göre geniş aşağıya düşük ve kemerli idi amaliyatımın onuncu günü iki gün önce üzerindeki kısım alındı bu kadarını rüyamda görsem inanamazdım mükemmel kemer gitmiş ,ucu hafif kalkık, eski burnuma göre çok çok küçük yüzümün çehresi değişmiş aynanın önünden ayrılamıyorum.ameliyatdan önce fotoshopta gösterdiği burnun aynısı doğrusu ellerine sağlık hocamın hem nefes ve diğer hastalıklarımı hemde psikolejimi düzeltti istanbullara gidipte hüsranla dönen arkadaşlarım hayretler içinde ve randevu için sıraya dizilmiş durumdalar.ayrıca kendisi çok ilgili ve güler yüzlü bir insan beni çok mutlu etti daha şişliklerim olmasına rağmen okadar güzelki herkese tavsiye edebileceğim mükemmel bir doktor.Kendisi osmangazi üniversitesinde görev yapıyor.benden bu kadar....

bende yakup karabağlıya randevu almaya karar verdim, burun deliklerim farklı çünkü iç kemik yamuk ve geniz etim var. sağ profilde kemik var. geçen hafta kbbye gittim özele ama tatmin olmadım. Burun şeklin değişmicek dedi fakan bazılarında burun dahada yamulabiliyormuş

cemal cingiyemi gitsem yakup karabağlıyamı karar veremiyorum ya
hiç olan arkadaşlardan foto ekleyen yokmu ben byük bi değişiklikde istemiyorum aslında :s

bu konu ölmüşmü ya kimse bakmıyoo :(,
ben yakup beye randevu aldım şimdiden çok heycanlandım ben ya

ah bende yakup karabağlıya amelıyat olmak ıstıyorum yakın zamanda ama karar veremedım,nasıldı gorusmen :),pekı amelıyattan ne kadar sure once doktorla gorusmemız gerekıyor :))

ah bende yakup karabağlıya amelıyat olmak ıstıyorum yakın zamanda ama karar veremedım,nasıldı gorusmen :),pekı amelıyattan ne kadar sure once doktorla gorusmemız gerekıyor :))

ptesi gidicem canım bakalım ne dicek nasıl olucakk çok meraakk ediyorummm

Back