• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

Meraba bu doktor nasıl sizce bende eskisehirde oturuyorum silikon taktirmak istiyorum doktor araştırıyorum sizce yakup bey nasıl yapıyo siz memnunmusunuz
ben memnun kaldım şahsen. Sempaik, ilgili bi doktor. benim konuma bi göz atarsan detayları da görebilirsin. sormak istediğin ekstra bişiler olursa sorabilirsin yine

Arkadaşlar bende rinoplasti ameliyatı olmak istiyorum. Eskişehir'de kimi tavsiye edersiniz ?

Amaliyat olacaksanız iyi iletişim kurun belki cemal hocanın da güzel amaliyatları da vardır mutlaka ama benimki olumsuzdu amaliyat sonrasıda kendisi sürekli yurt dışında olduğu için ne başında ne de sonunda iletişim kuramadım kendisiyle en son yanına gittiğimde kemik çıkıntısını söyledim tekrar reaksiyon göstermiş ama daha büyümez böylede güzel dedi oda son görüşmemiz oldu belki iyi iletişim kuramamızdan kaynaklandı ama bilemiyorum ben bu acıyı bu kadar olumsuz yaşadığım için üzgünüm
bende cemal cıngıye oldum burnumda çökme ve yamulma oldu .revızyon yaptırmış ve başarılı ve başarısız olmuş doktorların isimlernı yazabılırmısınız tekrar yanlış dr secmek istemıyorum bırbırımızı bilgilendırelim

Ya nolur yardimci olursaniz. Osmangazide yakup bey ne kadr ucret aliyor burun operasyonunda ve tavsiye etmeyenler varsa bana cvp atablrmi lutfeen. Cok arastirdim ama emin olamiyorum.

Ya nolur yardimci olursaniz. Osmangazide yakup bey ne kadr ucret aliyor burun operasyonunda ve tavsiye etmeyenler varsa bana cvp atablrmi lutfeen. Cok arastirdim ama emin olamiyorum.
burun estetiği olmadığımdan bilemiyorum ama en kolayı yakup hocadan bi randevu alıp, bi görünün. zaten randevusu ücretsiz. ben meme estetiğine 5250 vermıştım. en doğru fiyatı kendisi verir. hem de siz yakından görmüş tanımış olursunuz

burun estetiği olmadığımdan bilemiyorum ama en kolayı yakup hocadan bi randevu alıp, bi görünün. zaten randevusu ücretsiz. ben meme estetiğine 5250 vermıştım. en doğru fiyatı kendisi verir. hem de siz yakından görmüş tanımış olursunuz
Valla gitcektim randebu aldim. Daha sonra tekrar aradim ucretli mi diye bana 100 tl muayene ucreti var dediler bende vazgectim. O ne yahu daha olmadan 100 tl. Dedin bn bisey yaptrmycam ama yok illaki para odemesi istiyormus. Cok sacma

Arkadaşlar beklen beye ameliyat olmayı düşünüyorum olan var mı bilgilendirirse çok dua ederim yardım edin :)

Bende eskişehirde beklen beye oldum yaklaşık 10 gün önce şuan çok memnunum bir gram bile morarmadım :) şişliğim oldu sadece oda çokk değildi 1 haftada oda indi zaten gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum :)
2500 tl bide 50 lira muayene parası ödedim Eskişehir anadolu hastanesinde oldum ben :)

Ben 2 hafta önce Medline hastanesinde Beklen Sami ÜRE yr amrliyat oldum kızlar. Tedavinin her aşamasında sabırla herşeyi izah eden, dinleyen ve güven veren bir mizacı var. Hem ameliyat öncesi hem sonrası mükemmel geçti. Nefes alma sorunu için başvurmusken böyle yetenekli eller sayesinde seklinde de degisiklik yapıldı. Iyi ki böyle bir karar vermişim Ayrıca daha 1 hafta olmasına ragmen burnumun şekli gerçekten harika. Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Forumda doktor adına başlık açtım. Merak eden olursa ordan da yardımcı olurum.
canım bnde burun ameliyatı düşünüyorum şuan dr araştırma içindeyim beklen bey ile yakup bey arasında kararsız kaldım. senin nasıl oldu memnunmusun şuan rica etsem bir foto atabilirmisin

Tüm estetik operasyonlar için, şiddetle tavsiye edebileceğim hekim DOĞAN ALHAN dır. Eskişehir asker hastanesi. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.

Ben beklen beye ameliyat oldum küçük bir burun istememe rağmen Pinokyo gibi uzun ve şişkin bir burnum var ve burun deliklerim net bir şekilde yamuk iki kere watsappdan sıkıntımı dile getirdim diye beni engellemiş ciddi bir sıkıntıyla karşılaşsam ulaşamıcam kendisine doktor hasta ilişkisi sıfırmış parayı alana kadar ilgi bunu öğrendim

Arkadaşlar merhaba, Eskişehir 'de dudak dolgusu yapacak estetikçi arıyorum. Var mı yaptıran ? önerisi olan ?

Canim dudak dolgusu yaptirmadim ama botox ve isik dolgusu yaptirdim normalinde doktorum Ankarada ama sık sık Eskisehire gidip geldigini biliyorum. Bence bir gorus derim belki konusursan Eskisehire geldiginde yapar sana

Merhaba, Eskişehir de, eski askeri hastanede Doğan Alhan bey e gitmenizi tavsiye ederim.

Merhaba arkadaslar yeni katıldım aranıza... eskişehir için son dönemin en iyi doktorları kimler ameliyat olanlar paylasabılır mı

Eskişehir de cemal cingi ye ameliyat olan varmı arkadaşlar.olan varsa lütfen bana özelden ulaşırmısınz

Back