Eskişehir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

Bende Bekir Beye ameliyat oldum 1 sene kadar önce. Ama memnun değilim. Eskisinden iyi ama birazcık iyi. Yani yaptırmasamda olurmuş hani. Benim en büyük korkum yapay, bol kavisli, minicik bir burnumun kalmasıydı. Ben doğal ve orta boy olsun istiyorum ve bu yüzden seçmiştim doktorumu. Fakat isteğimin sadece kemerimin alınması ve ucunun toplanması iken; kemerimin sadece yarısı alındı o kadar ve burun ucum ne yazık ki halen uzun. 2. ameliyatı düşnüyorum fakat bu seferde minicik kalacak diye korkuyorum. Çünkü 3. ye hiç yaptıramam. Bu yüzden 2.de kötü olursa diye cesaret edemeyeceğim hiçbir zaman. Ve kavissiz, sıradan, orta boy bi burun hayalim baki kalacak. Böyl eşeylerde çok şey istemek mi lazım bilemiyorum. Az istedim ama o bile olmadı...

bekir oksay böyle burun yapıyor, daha doğrusu yapamıyor ki ben kimi görsem aynı eskisinden %15 değişmiş bir burun yapıyor. o da çok şanslı olman lazım nefes alman bozulmamış olsun, daha kötü hale gelme, burnunu yamuk da yapabilir :) fazla bşey beklemeyin yani ondan ,

sizin nefes almanızda sorun varmıydı o düzeldimi? yada böyle bir sorununz yokmuydu
yaaa ben rahat konuşamıyorum bile çok kötü yaptı

kızlar ya acıbadem kötü doktor almaz diye düşünüyorum ve tamer şakrak ismini duydum bi hocamızdan. ona ameliyat olmuş birini bulup sormak istiyorum. sizinde bilginiz olsun.

Dr. Kemal Karaca şuan bursada şevket yılmaz hastanesinde ve çok uygun fiyata estetik ameliyat yapıyorlar.. ben iki hafta önce bu dr'a ameliyat oldum.. burnumun şekli güzel ama şişlikler ve burun üzerinde tırnak izi gibi hafif ezilmeler var.. zamanla geçer dediler bekliyorum..

bende 24 ocağa kbb den randevu aldım esogü den muayene olacağım 15 tatildede ameliyat olmak istiyorum memnun kalırsan cengiz beyden dönüş yaparmısın fiyatı nedir sgk karşılamıyor estetiği zaten ben 4 yıl önce bekir oksaya rinoplasti oldum burun kemiğim yamuktu nefesim dede az bi problem vardı ama beter etti şimdi doğru dürüst nefes alamıyorum sabahları kalktğmda ağzım kuruyor nefes alamadığım için ve burnum eski halinden daha da yamuk ve ucuna kan gitmiyor beyaz duruyor ucu tekrar ameliyat olmak istiyorum hem rahat nefes almak hemde yamukluk ve beyazlığın düzelmesi için estetik olacak arkadaşlara da tavsiyem sakın bekir oksaya ameliyat olmasınlar benim burnumu mahvetti 4 yıl önce 800 tl mi de aldı haram olsun burnumamı yanayım paramamı bilemedim zaten estetik kbb işi değil estetik cerrah işi kesinlikle bekir oksaya ameliyat olmayın...

Kızlar Cemal Cingi ya da Mehmet Sezgin'e ameliyat olan var mı?
Araştırmalarıma göre 2 doktor arasında kaldım ama çok kararsızım
İyi olsun derken kötü yapmak istemiyorum o yüzden yardımcı olursanız çok sevinirim..

kızlar ya acıbadem kötü doktor almaz diye düşünüyorum ve tamer şakrak ismini duydum bi hocamızdan. ona ameliyat olmuş birini bulup sormak istiyorum. sizinde bilginiz olsun.
hiç düşünmeden dr.tamer şakrak derim ben 2 ay önce kendisine ameliyat oldum ve sonuçtan çok memnunum

iyi günler bende burnumdan çok rahatsızım çevremdekiler dalga geçiyor sürekli kafayı yicem ( abla bana yardımcı olurmusunuz ne yapabilirim sağlık güvencemde yok (

arkadaşım acaba çok mu sey bekliyordun ameliyatından yani bence kavizli uzun hikaye bunlar yüzüne yakışan burun olması lazım bir de tabi rahat nefes alabildiğin işlevlerini yerine getirebilen bir burun

ben de acıbademe muayene olmayı düşünüyorum giderseniz bana da haber verirseniz sevinirim

ben de acıbademe muayene olmayı düşünüyorum giderseniz bana da haber verirseniz sevinirim

merhaba arkadaşlar bnde burun estetiği olmak istedgim için araştrma yapıyorum uzun süredir ve kadnlar kulbne üye olup dha fazla bilgi almak ve amelyt olanlarla bire bir knusmak istedim. gezinrkeen acıbadem hastanesindeki estetk cerrahı tamer sakraktn bahsedildgini duydum ve kendm bzzat gidip görüştgm için sizinlede birşeyler paylaşmak istedim..
ben annemle gidip görüştm tamer beyle gercktn kendnden cok emin ve ilgili bir doktor görüşmemz 50,55 dk civarı sürdü ve merk ettgm herseyi sorup öğrendm kendiside birebr anlattı zaten gerk yüzümde ölcümler yaprk gerek slaytla resimler gösterrk. bn esttk olmayı ilkokuldn beri istyodum suan 19 yasımı doldurdm sayılr fakt hep annemn korkusu vrdı ama tamer beyle görüşnce annemnde içine sindi cnkü gercktn cok güven veriyr hemen amelyt olasnz geliyor ikna edici gerckten. yaptıgı burunlarda gayet iyiydi içime sinmişti ve bu yaz amelyt olmayı düşünyordum fakt üzücü birsey öğrendim tamer bey kendisi facede acıklamıstı bnu istanbula esteworld dye bır estetk merkezine gitti artık acıbadem hastanesnde görev yapmıyr. hatta gecen hafta gidip kendm sordm tamer bey gitmiş yerine km gelick ve nezmn gelr dye fakat dha hiç brsey belli degil dedler ve moralm gercktn cok bozuldu estetk olmya bukdr yaklasmıstım cnku ve içime bukdr sinen bi doktr bulmustm. bnu sizinlede paylasmk istedim habernz olsun dye ama hala doktr arstryorum szde denyimlernzi paylasrsnz cok sevinirim.

öncelkle cok geçmiş olsun bnde burnmu yaptırmak istyorum ve bu tarz seyler herkesn basına gelebilir .
dedginz cok dogru bn tamer sakrakla görüşmüştüm kendisi estetk plastk cerrahi uzmanı ve bna demşti ki bizim ameliyatlarımızn %90 ı kbb larn yaptıgı burunları düzeltmekle geçiyor dye. kesnlkle burnunu yaptrmk isteyen arkadslar bu işin uzmanlgnı okumus bu alandaki dokrorlara amelyt olun derim yani kbb lara degil.

Esskişehirli olmama rağmen şahsen ben cesaret edipte Eskişehirde ameliyat olamıyorum.. O kadar çok araştırdım ki güven telkin eden çok gerçekleştiren yok.. Bakın hep söyledim şimdide söylüyorum bizler doktorun karakteriy değil onun yapacağı burunşa ir ömür yaşayacağız.. Kiminle konuşsam kime danışsam hepsi şikayetçi bir çok arkadaşta tekrar para biriktirip 2. ameliyatını olmak için çaba sarf ediyor.. Bu ameliyatı göze almışız o kadar paramız zamanımız harcanacak belki bu uğurda sağlığımızdan olacağız lütfen sağlıklı karar verin.. Eskişehirliyiz diye orada olmak zorunda deiliz.. Yazık etmeyin kendinize ben durmadan araştırıp soruşturuyorum Eskişehirde ki doktorları ama malesef hüsran.. Bu yüzden artık başka şehirlerde ki doktorları araştırmaya başladım.. Ne sağlığımdan olmak istiyorum ne paramdan nede zamanımdan.. Nede burun ameliyatımı yapacak olan kişiyle mahkemelik olmak istemiyorum...

Sözün özü bu çok hassas bir ameliyat fotoğraf görmeden hastalar ile buradan veya farklı iletişim platformlarından bağlantıya geçmeden kesinlikle karar vermemenizi öneririm.. En önemlisi geçmiş dönemde ki hastaları.. Sevgiler

dediklerine kesinlkle katılıyorum bu konu gercekten cok hassas ve cok önemli ne yapıcagımı bilmiyorum bnde okdr kararsızm ki hergün burun estetiğyle ilgili bişeyler bakıyrm araştryorum ama hala kesn bi sonuca varamadım ve bu yaz biran önce olmak istiyorum dha fazlada ertelemk istemiyorum. dedgniz gbi yapılan burunları görmeden karar vermemk gerk ama birisi oyle dyo birisi boyle dyo kme inancagma sasrdm bi doktr birisne cok gzel burun yapmış birisnde sonuc hüsran sonucta bu bi amelyt nezmn kime ne olacagı hc belli olmuyor bn bekir beye amelyt olan birisini canlı gördm teyzemn arkadsydı ama hc hosuma gtmedi tamer beyn yaptıgı burunlarında fotogrflarnı gördm bizzt kendsi gösterdi hatta bazılarını gercktn cok begendim ama kisiden kişiye burundan buruna degişiyo herkesn burnu aynı olmadıgı için nasıl bisonuç ortya cıkcak bilemyrz ne yapıcam gerckten kafam cok karısık bnde senin gibi artık eskişehr dısında bi doktr arstrmasına basladm ama sehr dısında olnca her doktrla gidip görusemem ve nasıl emn olucm hc bilemyrm eger sen gidip bazı doktrlarla görsrsen ve deneymlerni paylasırsan cok sevinirim

merhaba arkadaşlar bnde burun estetiği olmak istedgim için araştrma yapıyorum uzun süredir ve kadnlar kulbne üye olup dha fazla bilgi almak ve amelyt olanlarla bire bir knusmak istedim. gezinrkeen acıbadem hastanesindeki estetk cerrahı tamer sakraktn bahsedildgini duydum ve kendm bzzat gidip görüştgm için sizinlede birşeyler paylaşmak istedim..
ben annemle gidip görüştm tamer beyle gercktn kendnden cok emin ve ilgili bir doktor görüşmemz 50,55 dk civarı sürdü ve merk ettgm herseyi sorup öğrendm kendiside birebr anlattı zaten gerk yüzümde ölcümler yaprk gerek slaytla resimler gösterrk. bn esttk olmayı ilkokuldn beri istyodum suan 19 yasımı doldurdm sayılr fakt hep annemn korkusu vrdı ama tamer beyle görüşnce annemnde içine sindi cnkü gercktn cok güven veriyr hemen amelyt olasnz geliyor ikna edici gerckten. yaptıgı burunlarda gayet iyiydi içime sinmişti ve bu yaz amelyt olmayı düşünyordum fakt üzücü birsey öğrendim tamer bey kendisi facede acıklamıstı bnu istanbula esteworld dye bır estetk merkezine gitti artık acıbadem hastanesnde görev yapmıyr. hatta gecen hafta gidip kendm sordm tamer bey gitmiş yerine km gelick ve nezmn gelr dye fakat dha hiç brsey belli degil dedler ve moralm gercktn cok bozuldu estetk olmya bukdr yaklasmıstım cnku ve içime bukdr sinen bi doktr bulmustm. bnu sizinlede paylasmk istedim habernz olsun dye ama hala doktr arstryorum szde denyimlernzi paylasrsnz cok sevinirim.

Tşk ederim Çok Haklısın şuan ikimizde aynı pozisyondayız :) gerçekten en zor aşama Doktor seçimi.. Kendini üzme inşallah beklentilerine hakkıyla cevab verebilecek bir doktor mutlaka bulacaksındır.. Sana yardımcı olmayı çok ama çok isterdim ama inan bana benim henüz kendime hayrım yok:) Çünkü Yurt dışında yaşıyorum doktorlara gidip görüşebilme olanağım ancak telefondan arayıp bilgi alarak olabiliyor.. Onun dışında imkansızlığım hat safada bakalım Haziranın 5 inde Türkiye ye geliyorum bu pazartesiden itibaren aklımda olan bir kaç doktoru arayacağım ama telefondan da çok sağlıklı bir görüşme yapabileceğimi sanmıyorum Kesinlikle ne olacağı tam olarak belli deil.. Kimi arkadaş mutlu kimisi mutsuz doktor yapamayacağı şeylerin vaatlerini vermemeli Ama düşüncem doktor işinin ehli, hakkını vererek mesleğini icra ediyorsa minimum sorunla kurtulağımız konusunda inancım tam. Çok ağır sorunlar yaşayan arkadaşlar da var onlar adınada çok üzülüyorum onların burada paylaşmış olduğu her eneyim içinde tşk ederim en azından açık sözlüler bizleri büyük bir yalnışlığın içerisine sürüklemiyorlar.. Doğruyu gösteriyorlar..

Aklımda bir kaç doktor var tam olarak bende detaylı bir bilgi elde edemedim. İstemeden de olsa seni asla yalnış yönlendirmek istemem Yinede olumlu bilgiler aldıp doktorla görüştüğüm zaman mutlaka sana bildiririm canım benim. Aynı şekilde sen de tanıdığın başaralı ve beklentilerimize cvb verebilecek doktorlar hakkında bilgi alırsan veya görüşürsen beni aydınlatırsan çok mutlu olurum:) İnşAllah beklentilerine cvb bulabilecek en iyileri seni bulur Rabbim güzel kalbinden geçen tüm güzellikleri bahşetsin sana:) Tüm korkularımızdan kurtulabilmek umuduyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…