Bende Bekir Beye ameliyat oldum 1 sene kadar önce. Ama memnun değilim. Eskisinden iyi ama birazcık iyi. Yani yaptırmasamda olurmuş hani. Benim en büyük korkum yapay, bol kavisli, minicik bir burnumun kalmasıydı. Ben doğal ve orta boy olsun istiyorum ve bu yüzden seçmiştim doktorumu. Fakat isteğimin sadece kemerimin alınması ve ucunun toplanması iken; kemerimin sadece yarısı alındı o kadar ve burun ucum ne yazık ki halen uzun. 2. ameliyatı düşnüyorum fakat bu seferde minicik kalacak diye korkuyorum. Çünkü 3. ye hiç yaptıramam. Bu yüzden 2.de kötü olursa diye cesaret edemeyeceğim hiçbir zaman. Ve kavissiz, sıradan, orta boy bi burun hayalim baki kalacak. Böyl eşeylerde çok şey istemek mi lazım bilemiyorum. Az istedim ama o bile olmadı...
sizin nefes almanızda sorun varmıydı o düzeldimi? yada böyle bir sorununz yokmuydu
yaaa ben rahat konuşamıyorum bile çok kötü yaptı
arkadaslar bende 2009subat ayinda plastik cerrahi opr.dr.kemal karacaya ameliyat oldum burundaki tum kemik dagilmisti sekil bozuklugu vardi ayrica nefes alamiyordum 6 tanede burnumda et vardi 4 saat suren bir ameliyat sonucu ciktim.iyiki doktorumu bulmusum.daha once ozel bir hastaneye gittim doktor tomografi sonuclarina bakinca 3 kez ameliyat yapacagini soylemisti.iyi ki daha fazla arastirmisim. cok memnunum:13:
arkadaşlar eskişehir tıp fakültesi hastanesinde bu ayın 23 ünde prof. dr. cengiz çetin e burun estetiği olacağım cengiz beye daha önce ameliay olan yada etrafında cengiz beye ameliyat olmuş biri olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi bana doktordan memnun kalıp kalmadıkları konusunda lütfen
hiç düşünmeden dr.tamer şakrak derim ben 2 ay önce kendisine ameliyat oldum ve sonuçtan çok memnunumkızlar ya acıbadem kötü doktor almaz diye düşünüyorum ve tamer şakrak ismini duydum bi hocamızdan. ona ameliyat olmuş birini bulup sormak istiyorum. sizinde bilginiz olsun.
canım burun ameliyatının en zor kısmı bekleme kısmıdır.bende şubat ayında oldum 1.5 ay oldu ve burnumla bütünleştim o kadar doğal oldu ki aynaya bakmayı seviyorum artık :) sabret göreceksn ii olacak bekir bey gerçekten cok ii bi cerrah
Bende Bekir Beye ameliyat oldum 1 sene kadar önce. Ama memnun değilim. Eskisinden iyi ama birazcık iyi. Yani yaptırmasamda olurmuş hani. Benim en büyük korkum yapay, bol kavisli, minicik bir burnumun kalmasıydı. Ben doğal ve orta boy olsun istiyorum ve bu yüzden seçmiştim doktorumu. Fakat isteğimin sadece kemerimin alınması ve ucunun toplanması iken; kemerimin sadece yarısı alındı o kadar ve burun ucum ne yazık ki halen uzun. 2. ameliyatı düşnüyorum fakat bu seferde minicik kalacak diye korkuyorum. Çünkü 3. ye hiç yaptıramam. Bu yüzden 2.de kötü olursa diye cesaret edemeyeceğim hiçbir zaman. Ve kavissiz, sıradan, orta boy bi burun hayalim baki kalacak. Böyl eşeylerde çok şey istemek mi lazım bilemiyorum. Az istedim ama o bile olmadı...
kızlar ya acıbadem kötü doktor almaz diye düşünüyorum ve tamer şakrak ismini duydum bi hocamızdan. ona ameliyat olmuş birini bulup sormak istiyorum. sizinde bilginiz olsun.
ben de acıbademe muayene olmayı düşünüyorum giderseniz bana da haber verirseniz sevinirim
bende 24 ocağa kbb den randevu aldım esogü den muayene olacağım 15 tatildede ameliyat olmak istiyorum memnun kalırsan cengiz beyden dönüş yaparmısın fiyatı nedir sgk karşılamıyor estetiği zaten ben 4 yıl önce bekir oksaya rinoplasti oldum burun kemiğim yamuktu nefesim dede az bi problem vardı ama beter etti şimdi doğru dürüst nefes alamıyorum sabahları kalktğmda ağzım kuruyor nefes alamadığım için ve burnum eski halinden daha da yamuk ve ucuna kan gitmiyor beyaz duruyor ucu tekrar ameliyat olmak istiyorum hem rahat nefes almak hemde yamukluk ve beyazlığın düzelmesi için estetik olacak arkadaşlara da tavsiyem sakın bekir oksaya ameliyat olmasınlar benim burnumu mahvetti 4 yıl önce 800 tl mi de aldı haram olsun burnumamı yanayım paramamı bilemedim zaten estetik kbb işi değil estetik cerrah işi kesinlikle bekir oksaya ameliyat olmayın...
Esskişehirli olmama rağmen şahsen ben cesaret edipte Eskişehirde ameliyat olamıyorum.. O kadar çok araştırdım ki güven telkin eden çok gerçekleştiren yok.. Bakın hep söyledim şimdide söylüyorum bizler doktorun karakteriy değil onun yapacağı burunşa ir ömür yaşayacağız.. Kiminle konuşsam kime danışsam hepsi şikayetçi bir çok arkadaşta tekrar para biriktirip 2. ameliyatını olmak için çaba sarf ediyor.. Bu ameliyatı göze almışız o kadar paramız zamanımız harcanacak belki bu uğurda sağlığımızdan olacağız lütfen sağlıklı karar verin.. Eskişehirliyiz diye orada olmak zorunda deiliz.. Yazık etmeyin kendinize ben durmadan araştırıp soruşturuyorum Eskişehirde ki doktorları ama malesef hüsran.. Bu yüzden artık başka şehirlerde ki doktorları araştırmaya başladım.. Ne sağlığımdan olmak istiyorum ne paramdan nede zamanımdan.. Nede burun ameliyatımı yapacak olan kişiyle mahkemelik olmak istemiyorum...
Sözün özü bu çok hassas bir ameliyat fotoğraf görmeden hastalar ile buradan veya farklı iletişim platformlarından bağlantıya geçmeden kesinlikle karar vermemenizi öneririm.. En önemlisi geçmiş dönemde ki hastaları.. Sevgiler
ben de acıbademe muayene olmayı düşünüyorum giderseniz bana da haber verirseniz sevinirim
dediklerine kesinlkle katılıyorum bu konu gercekten cok hassas ve cok önemli ne yapıcagımı bilmiyorum bnde okdr kararsızm ki hergün burun estetiğyle ilgili bişeyler bakıyrm araştryorum ama hala kesn bi sonuca varamadım ve bu yaz biran önce olmak istiyorum dha fazlada ertelemk istemiyorum. dedgniz gbi yapılan burunları görmeden karar vermemk gerk ama birisi oyle dyo birisi boyle dyo kme inancagma sasrdm bi doktr birisne cok gzel burun yapmış birisnde sonuc hüsran sonucta bu bi amelyt nezmn kime ne olacagı hc belli olmuyor bn bekir beye amelyt olan birisini canlı gördm teyzemn arkadsydı ama hc hosuma gtmedi tamer beyn yaptıgı burunlarında fotogrflarnı gördm bizzt kendsi gösterdi hatta bazılarını gercktn cok begendim ama kisiden kişiye burundan buruna degişiyo herkesn burnu aynı olmadıgı için nasıl bisonuç ortya cıkcak bilemyrz ne yapıcam gerckten kafam cok karısık bnde senin gibi artık eskişehr dısında bi doktr arstrmasına basladm ama sehr dısında olnca her doktrla gidip görusemem ve nasıl emn olucm hc bilemyrm eger sen gidip bazı doktrlarla görsrsen ve deneymlerni paylasırsan cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?