• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

geçen yıl ümit hastanesinde metin arıcıyla görüşmeye gittim. fakat bilmiorum tam bi güven oluşturmadı bende. 19.5 tl muayene ücreti ödedim. fakat sadece fiyatı öğrenmek için ödemişim gibi oldu doğru düzgün konuşmadı bile. 2000 tl ye yapıolarmış. sonra ben düşündüm ramazana denk geliodu erteledim. bu sene olmak istiyorum bekir oksaydan çok ii bahsedilmiş. gidip görüşmekte fayda var sanırım. ayrıca nefes alma problemim olduğundan söz ettim kbb la birlikte ameliyata gireriz dedi ama zaten bi kbb da rinoplasti yapabiliosa 2 doktorun ameliyatta olmasının bi önemi yok bence.

Ben Yakup Karabağlı ya olmuştum 2007nin başlarında daha çok estetik değilde sağlık sorunu için iç burun kemiği düzeltilecekti ama estetik de oldum ucuna hiç dokunmadım dedi ben öyle istemiştim. Kendisi çok iyi şeker gibi bir doktor. Ama ben şimdi revizyon olmak istiyorum. Bekir bey olabilir belki.

Ben Yakup Karabağlı ya olmuştum 2007nin başlarında daha çok estetik değilde sağlık sorunu için iç burun kemiği düzeltilecekti ama estetik de oldum ucuna hiç dokunmadım dedi ben öyle istemiştim. Kendisi çok iyi şeker gibi bir doktor. Ama ben şimdi revizyon olmak istiyorum. Bekir bey olabilir belki.

Selamlar ben de çok korksamda 3. kez revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum daha düzgün kısa ve daha dar bir burun için ben istanbulda yaşıyorum bu forumda eda diye bir arkadaş var onun burnunu çok beğeniyorum bu yüzden yakup karabağlıyı düşünmeye başladım sizin sorununuz ne bu konuda bana ne önerirsiniz

Selamlar ben de çok korksamda 3. kez revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum daha düzgün kısa ve daha dar bir burun için ben istanbulda yaşıyorum bu forumda eda diye bir arkadaş var onun burnunu çok beğeniyorum bu yüzden yakup karabağlıyı düşünmeye başladım sizin sorununuz ne bu konuda bana ne önerirsiniz

Merhaba, edanın fotoğraflarını bende gördüm gerçekten çok başarılı. Ama benimki öyle olmadı malesef. uç kısma hiç dokunmadığı için olabilir kendi burnumla ilgili birşeydir bilmiyorum ama benim burnumda çok fazla bir problem yoktu sadece yandan bakınca dümdüz duruyodu kemer mi denir bilmiyorum işte ovallik yoktu. şimdi yandan ovallik var ama burnum simetrik değil (burun ucum). bir taraf daha sivri gibi. herkes belli bile olmuyor aşırı dikkat etmek lazım dediği halde içim rahat etmedi flashlı ve çok net fotoğraflarda hele doğru açıyı yakaladığında belli oluyor anormallik. Yani doktor burnu simetrik olarak da düzeltmeli diye düşünüyorum. Kişilik olarak Yakup bey mükemmel biri, çok ilgili ve tatlı dilli. Ama sizi işi ilgilendirdiği için burda daha çok beğenilen doktorlarla da bir görüşün derim ben yakup beye gitmeyin demiyorum yanlış anlamayın ama bence araştırmakta fayda var. Ben önce kendi doktorumla görüşsem daha iyi olur diye bugün Yakup beyle görüşmeye gidicem. Buarada neden 3. revizyon? diğerlerini aynı doktormu yaptı?

bekir beye ameloyat olanlar beni ekleyebilir mi fotograf gormek istiyorum ilk kez duydum heyecanlandm:) acik mi kapali mi amleiyat? hastanede yatmayi gerektiriyor mu?

bekir oksayın methini çok duydum 2000 tl demişler ama fiyat arttırdığına benzer bir şeyler de okudum. acaba fikri olan var mı? eğer uygun ise eskişehire geleceğim ameliyat için. yaşadığım yerde çok çok uçuk fiyatlar istiyorlar da.

tabiki iyi birşey; kötü olur mu? ama çilesi çok. morarma gidecek, şişlik inecek, ödem gidecek... ne kolay yemek yiyebiliyorsun, ne gülebiliyorsun. 2 ayda burun oturacak. Sabırsız olanlara göre değil bu iş. Yani bana göre değil; çok sıkıldım. bunun dışında doktorum iyi bi doktor; ondan yana sorun yok.
çok geçmiş olsun canım.şuan nasıl oldu burnun?benim burnum düzgün kemersiz orta büyüklükte ama ucu çok düşük.gülünce fotolarda falan çok çirkin duruyo.bende ucunu kaldırtma yonünde bi operasyon düşünüyorum.tamer şakrakla ve bekir oksayla görüştüm.tamer bey ilk gittiğimde çok güzel anlattı,bekir beyse ameliyat sonrasını ve fiyattan bahsetti.tamer beyi biraz fazla samimi buldum.bekir beyi ise soğuk.çok kararsızım,burun ucumu düzelttirmeyide çok istiyorum.korkumda biraz fazla.senden tavsiye ve fotolarını koyabilirmisin?teşekkürler.

kızlar ben eskişehirliyim ve istanbulda okuyorum. istanbulda burun estetiği olmak istiyorum ama kalacak yer sorunum var. eskişehirdeki cerrahlara da pratik olarak el beceresi olarak güvenemiyorum. bana bi akıl verin ne yapayım

Meraba bende BEKİR BEYE 12 ocak 2012 de ameliyat oldum.Kendısı cok ılgılı ve basarılı bir doktor amelıyat için istanbuldan eskişehire gittim burnumdan cok memnun kaldım sıslıgım ve morlugum oldu ama 5 gun sonunda morluklarım 10 gun sonundada yuzumdeki sıslıklarım gecti burnumdaki şişlikler ne zaman gecer bılmıyorum ama su halı bile guzel merak ettıkleriniz olursa yazarım

canım başka şehirde ameliyat olmak sıkıntılı ve zor olmadı mı senin için?

Merhaba arkadaşlar, benim OGÜ Tıp'ta okuyan çok yakın bir arkadaşım Yakup Karabağlı'nın çalışmalarını gördüğünü ve çok başarılı olduğunu söyledi. Ben de tavsiyesi üzerine biraz araştırdım. Gerçekten Yakup beyden çok memnun olan birkaç kişi buldum. Genellikle tanıdığım insanların birkaç sene sonra burunlarında eğrileşme, bir tarafa doğru yatma olduğunu gördüm fakat Yakup beye 3-4 sene önce giden hastalarının bile bu tarz sorunları yoktu. O nedenle kararım Yakup beye yaptırmaktı. Fakat buradaki tüm yorumları okudum ve kararımı değiştirdim sanırım Bekir beye yaptırmayı düşünüyorum.

Bekir beye ameliyat yaptıranlara sormak istediğim bir şey var. Taksit yaptırmak gibi bir imkan var mı ?

Merhaba arkadaşlar, benim OGÜ Tıp'ta okuyan çok yakın bir arkadaşım Yakup Karabağlı'nın çalışmalarını gördüğünü ve çok başarılı olduğunu söyledi. Ben de tavsiyesi üzerine biraz araştırdım. Gerçekten Yakup beyden çok memnun olan birkaç kişi buldum. Genellikle tanıdığım insanların birkaç sene sonra burunlarında eğrileşme, bir tarafa doğru yatma olduğunu gördüm fakat Yakup beye 3-4 sene önce giden hastalarının bile bu tarz sorunları yoktu. O nedenle kararım Yakup beye yaptırmaktı. Fakat buradaki tüm yorumları okudum ve kararımı değiştirdim sanırım Bekir beye yaptırmayı düşünüyorum.

Bekir beye ameliyat yaptıranlara sormak istediğim bir şey var. Taksit yaptırmak gibi bir imkan var mı ?

Bende biraz araştırdım . yakup bey e baya ,iyi diyorlar. ne kadara yapıyormus bir bilgin varmı? Birde ben alışveriş merkezinde çalışıyorum kendisi mağazamızın devamlı müşterisi arayıp sorsam mı acaba?

bayanssulusmile Sonunda gittim ve Bekir hocama burun sekli ve nefes alma problemi dolayisiyla ameliyat oldum, ve sonucundan cok memnunum, Eskisehirde degil bence Turkiyede bir numara, tamponsuz agrisiz bir ameliyatti ve seklide guzel oldu ellerine saglik hocamin.hihoyyyt Ailem benim icin randevu almislardi 2agustosta ve aslinda 10 agustos ameliyata girecektim ama sagolsun yardimcisi Ozlem hanim daha once bir tarih bulup 4 agustosta ameliyat oldum. Hocama cok sey sormadim sadece tampon kullanip kullanmiyacagindan haric. Daha once yaptigi kisilerin resimlerini bile sormadan ona sonsuz bir guvenle allahtan sonra kendimi hocama teslim ettim ve sonucundan memnunum, ( tabiki uzun arastirmalarimdan dolayi hocami sectim o ayri, resimlerimi cekip nasil yapacagini anlatti) simdilik daha cok yeni ve sislikler var,morluklar cok az kaldi bir cizgi gibi bir kac gune onlarda kayip olur, burnumun ucu daha havada gibi, ama gunden gune iniyor, nefes almakta hic zorlanmadim sag tarafta nefes alma sorunumda kalkti bu arada, ustundeki hump (kemer) gitti, zaten burun ucum guzeldi ve buna dokunmadik, tek bir yerde dikis var onuda kendim goruyorum sanirsam. 10 gun alciyla dolastim ve alci ciktiginda hic soklara falan girmedim allaha sukur, sanki hep boyleymis gibiydi bi yabancilik olmadi :) Sagdece sag tarafta bi kikirdak gibi bisey var ve dusecekti dusmedi onuda seneye izine gittigimde bir lokal anestezi ile alacagiz insallah ve ogune kadar tam yerine oturmus olur zaten. Rinoplasti cok buyuk bir olay ve yuzun tam ortasinda, iyice doktorunuzu arastirip bilmeden sakin ameliyata girismeyin derim, benim gorusume gore bir kbb uzmani bir genel plastik cerrahinden cok daha basarili burun estetigi konusunda. rinoplasti dusunen arkadaslara simdiden bol cesaretler diliyorum.:lepi:

3 sene önce bekir beye ameliyat oldum mahvetti burnumu tabiki 800 tl de çöpe gitti sağlığımdan oldum daha rahat nefes almak için ve yamukluğun düzelmesi için oldum daha fazla yamulttu ve ameliyattan sonra burnumun ucuna kan gitmiyor burnumun ucu beyaz ve nefes alamıyorum sabahları uyannca ağzım kuruyor hiç tükrük kalmıyor burundan nefes alamadığım için sakın ama sakın bekir oksaya ameliyat olmayın zaten estetik kkb işi değil yakup karabağlı diye bi doktor duydum şubat tatilinde olmayı düşünüyorum tekrar ama ücreti nedir hiç bi fikrim yok bilen varsa yazarsa teşekkür ederim...

3 sene önce bekir beye ameliyat oldum mahvetti burnumu tabiki 800 tl de çöpe gitti sağlığımdan oldum daha rahat nefes almak için ve yamukluğun düzelmesi için oldum daha fazla yamulttu ve ameliyattan sonra burnumun ucuna kan gitmiyor burnumun ucu beyaz ve nefes alamıyorum sabahları uyannca ağzım kuruyor hiç tükrük kalmıyor burundan nefes alamadığım için sakın ama sakın bekir oksaya ameliyat olmayın zaten estetik kkb işi değil yakup karabağlı diye bi doktor duydum şubat tatilinde olmayı düşünüyorum tekrar ama ücreti nedir hiç bi fikrim yok bilen varsa yazarsa teşekkür ederim...

oksaya ameliyat oldum 1,5 sene önce kesinlikle memnun değilim bende sosyal paylaşım sitelerindeki yorumlara güvenerek ameliyat oldum fakat çok yanlış yaptım size tavsiyem tanıdığınız bir kişi ameliyat olmuşsa ve siz bu ameliyat sonucunu beğenmişsseniz olan kişiylede birebir görüşmüşseniz o da memnunsa onun doktoruna olun ve ameliyat olmuş birinin ameliyatı üzerinden 3 ay 4 ay geçmişse yorumlarına güvenmeyin çünkü burun 1 sene sonra gerçek şeklini alıyor ilk zamanlar şiş oluyor fakat daha kalkık ve küçük görünüyor kesinlikle iyi düşünün çünkü ben 3. ye ameliyat olmak zorundayım aynı şeyleri sizinde yaşamanızı istemem çok zor bende çok isterdim doktor ararken bu kadar ayrıntılı bilgi verilmesini malesef kendim bulamadım en azından daha ameliyat olmamış kişilere yardımcı olmak isterim.

ben oldum kesinlikle memnun kalmadım şuan nefes almak şöyle dursun konuşamıyorum bile. iyi düşünün sadece bir burun 1 sefer ameliyat edilmeli. o zamanlar çok ağır iki sefer yaşamak zorunda kalmak kötü bende kadınlar kulübü gibi yerlerden okuduğum kadarıyla oldum fakat şuan ki aklım olsa kesinlikle beğendiğim bir burun sahibinin doktoruna olurum.
şekil olarak ise burnum önden yamuk yapıldı kemiğimin bir kısmı kaldı ve kanatlarının bir tanesi çökük bir tanesi şişkin yani berbat kesinlikle beğenmedim ve bekir oksay iyi fena değil diye biliyor böylede rahat birisi

bu arada okuduğunuz yorumlara dikkat edin ameliyat üzerinden 1,5 2 sene geçmiş kişilerin yorumlarına dikkat etmenizi tavsiye ederim çünkü ameliyat üzerinden en az 1 yıl geçmeden kesinlikle nefes alma artı estetik doğru anlaşılamıyor. 1, 2 sene ameliyatının üzerinden geçmiş kişlerin yorumlarını arayın ki sizlere daha sağlıklı bilgiler versin. çünkü ameliyat sonralarında burun küçük görünüyor gerçek şeklini kesinlikle yansıtmıyor buraya yazanlar ameliyatının heyacanıyla yazıyorlar eskisine göre küçüldüğü için mutlu olan kişiler o heyacanlarını paylaşmak istiyorlar fakat bu gerçeği yansıtmıyor. kesinlikle amaliyatlarının üzerinden 1, 2 sene geçmiş kilerin yorumlarını arayın bunlar size en gerçeğe yakın bilgileri verir

ve ben onun yüzünden 2 kez ameliyat oldum kendisine ve 3.ye tekrar olmak zorundayım ama baka doktor bulacağım bekir oksaya kesinlikle olmayın

kesinlikle buradaki yorumlara aldanma bende öyle bir şey yaptım çok pişmanım

Back