Bekir beyle bir kez görüşmüş biri olarak ona bende hiç güvenmedim kendisinden emin ve uzman biriymiş gibi bir izlenim bırakmadı. Birkaç ay içinde rinoplasti yaptırmayı düşünüyorum ama bende sinüzit ve septum deviasyonuda sorunu var tek bir seçeneğim var eskişehirde o da Prof. Dr. Cemal Cingi kendisine estetik yaptıranlar memnunmu nasıl bir doktor?d mecburen bu dr a olucam başka şehre gidip zahmet ve ekstra masrafta yapamam çünkü istanbulda ve ankarada en pahalı ve en ünlü dr lara burun estetiği yaptırıpta memnun kalmayanların ve revizyon düşünenlerin yorumlarıda sitede bolca mevcut. ben sadece simetrik düzgün bir burnum olsun istiyorun ön profilden yamuk tek sorun bu büyük veya küçük fln değil cemal cingide deneyimli bir doktor gibi duruyor sitesinden kendisiyle ilgili deneyimleri olan yazsın lütfen marttan önce olmayı düşünüyorum aklımda iki doktor vardır bekir bey ve cemal bey ama bekir beye asla olmam güvenmedim. cemal bey septum deviasyonu ve estetik ameliyatını birlikte yapabilir mi fikri olan var