doğru karar verdin bir doktor hakkında küçücük bir şüphen bile olsa ona yaptırmayı düşünme hatsız olanı yada ona en yakın bir doktor bul. bu benim başıma geldi senin başınada gelebilir diye düşün ve bir doktor hakkında olumsuz bir yorum olmayan doktor düşün ki aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamak zorunda olduğun bir doktoru en azından bir kaçını elemiş olursun. ben okuduğumda bir olumsuz eleştiri bile yoktu öyle gittim oldum bekir oksaya. çünkü kimse eleştirmiyor, ses çıkarmıyor, başkalarını faydalandırmıyor bu ülkede... bende o yüzden yazıyorum en azından bu yazdıklarım okunacak başkaları da görebilecek... bekir oksayla ilgili bir eleştiri bile olsa kesinlikle vazgeçerdim. çok zor çünkü, hele şimdi farklı bir doktora güvenmek daha zor. ya diyorum yine olmazsa 4.ye mi olacağım... o yüzden hata yapmış bir doktora güvenme, aynı hatayı sanada yapabilir. bir burun başka bir doktor tarafından iyi yapılabilme ihtimali varsa ve doktorunuz yanlış yapmışsa bu kesinlikle doktor hatasıdır unutmayın arkadaşlar,