Eskişehir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

Bekir beyle bir kez görüşmüş biri olarak ona bende hiç güvenmedim kendisinden emin ve uzman biriymiş gibi bir izlenim bırakmadı. Birkaç ay içinde rinoplasti yaptırmayı düşünüyorum ama bende sinüzit ve septum deviasyonuda sorunu var tek bir seçeneğim var eskişehirde o da Prof. Dr. Cemal Cingi kendisine estetik yaptıranlar memnunmu nasıl bir doktor?d mecburen bu dr a olucam başka şehre gidip zahmet ve ekstra masrafta yapamam çünkü istanbulda ve ankarada en pahalı ve en ünlü dr lara burun estetiği yaptırıpta memnun kalmayanların ve revizyon düşünenlerin yorumlarıda sitede bolca mevcut. ben sadece simetrik düzgün bir burnum olsun istiyorun ön profilden yamuk tek sorun bu büyük veya küçük fln değil cemal cingide deneyimli bir doktor gibi duruyor sitesinden kendisiyle ilgili deneyimleri olan yazsın lütfen marttan önce olmayı düşünüyorum aklımda iki doktor vardır bekir bey ve cemal bey ama bekir beye asla olmam güvenmedim. cemal bey septum deviasyonu ve estetik ameliyatını birlikte yapabilir mi fikri olan var

ben bekir oksaya 1,5 senedir kontrole gidiyorum 2 kez ameliyat oldum kesinlikle bana şimdiye kadar yapamamışım kusura bakma demedi hep sen şöyle yapmışsındır böyle yapmışsındır ya hocam hayır öyle bir şey yapmadım diyorum benim önden burnum yamuldu ilk ameliyatımdan sonra ama ameliyatta yamuk bırakıldı çünkü bariz belliydi ama kesinlikle kabul etmiyor. ve hep bana iyi olmuş güzel olmuş dedi burnumda onca problem varken bile. ve hep idare et böyleye getirdi. ya ben idare etmek için ameliyat olmadım ki, idare edecek olsam eski halimle idare ederdim zaten kendini çok beğenmiş birisi, hatasız olduğunu göstermeye çalışıyor. güler yüzlü, sıcakkanlı ama asla kendi açığını yanlışını söylemeyen birisi

ben cemal cingiylede görüştüm o tam kendini beğenmiş çok havalı. benim burnumun yeni halini çizdi 10 saniyede:) çok baştan sağma birisi biraz da değişik birisi olunca açıkçası beni korkuttu git görüş derim yinede:) bide duyudğuma göre abartılı burun yapıomuş o yüzden güvenemedim. bana güven kesinlikle vermedi biraz farklı biri

peki eskişehirde hiç başarılı burun estetiği yapan birisi yok mu ankarayada gidebilirim ama ünlü, popüler doktorlardanda şikayet edenler var. ben sadece düzgün olsun istiyorum önden yamuk birde septum deviasyonu var nefes sorunu oluyor biraz. burun estetiğinden yıllar sonra burnu tekrar yamulanlar oluyormuş bu ne ile alakalı profesör doktorların çoğu kendini beğenmiş ve havalı ztn çok zenginler ve kariyer sahipleri üst sınıflar sonuçta buda kibiri getiriyor önemli olan sadece ömürkük düzgün bir burun yapsın başka cemal beyle görüşen yok mu abartılı burun yapıyormuş derken nasıl bir kişi olumlu yorumunu okdum forunda geçmiş yıllardan cemal beyden memnun kalmış birisi var hiç başarılı estetikçi yokmu eskişehirde yakup karabaplı nasıl internet sitesi bile yok kendisi hakkında bilgi bulamadım geçmişi, öğrenimi, yaşı fln.

benim arkadaşım görmüş cemal cinginn yaptığı burnu estetik olduğu çok belli çok yapmacık dedi. yakup karabağlıylada görüşmüştüm ben aslında ona başka bir arkadaşım iyi dedi onn yanında hemşirelik yapıodu ama ben görüşünce pek emin olamadım hemen sarıldı çok fazla dokunarak konuşuyor rahatsız oldum belki iyi niyetlidir ama ne bileyim bana biraz ters geldi.

galiba eskişehirde başarılı bir burun estetikçisi yok en çok istanbulda görev yapan doktorlar övülüyor istanbullu olsam orda yaptırırım ama gidipte yol otel masrafı fazla tutar yani ya ankara yada eskişehirde olabilirim cemal beyinde deneyimli olduunu düşündüğüm için fln düşündüm bnm sadece burnum yamuk düzelmesini istiyorum önden bakınca yamuk ebatı normal

bencede eskişehirde olma zaten 2 gün kalabiliyorsundur hastanede kalacak yer sorun olmaz daha sonra birkaç sefer kontrole gidiosun bir sorun olmuyor yani kalacak yer gerekmiyor.

ben bekir oksaya ameliyat olan biriyle tanıştım aynı ortamdaymışız sonradan arkadaş olduk ve gördüğümü anlatıyorum önden yamukluk yok nefes alma problemi yok( ameliyat öncesindede yokmuş, nefes alabiliyormuş zaten) kemiğin büyük bir kısmı kalmış ucunuda ona göre uzatmış yani hiç kavis bişey yok tam burun dudak açısı 90 derece çok çok büyük olmuş diyorum ya küçültmüyor küçük burun hayal etmeyin sadece kemiğin% 30 unu alıyor dışarıdan kemik aşırı belli olmuyor ama elleyince aynı eski kemiğinizin az küçülmüş şekli ama kemik aynı eski kemiğiniz. daha sonra çıkık kemik belli olmasın diye uç kısmını uzatıyor bakın tam anlamıyla şu şekil oluyor
" < " tamı tamına budur. kavis kesinlikle yok benim bu kadar dik değil bunun ucu düşük kemiği belli hali ama arKadaşımınki aynı bu çok uzun hazır burnu yüzüne oturtmuş gibi

bekir beyle 1.5 yıl önce randevu alıp görüşmüştüm bana yaptığı burunlardan memnun olmayanlarında olduğunu fln söyledi yaşın genç takıntı yapıyorsun fln dedi oysa o zaman 23 yaşındayım en çok burun estetiği yapılan yaşlar olmalı ayrıca bende kendine güvenmemiştim bu yüzden kabul etmedim kendine güveni olmayan ve profesyonel olmadığını belli eden bir doktor gibiydi cemal beyle görüşmedim ama sanırım randevuda almıcam çünkü onun hakkında da ikna edici yorumlar yok sadece bir kişi memnunum yazmış bide eskişehirde burun estetiği yaptıran insan az bence büyük bir şehir değil zaten parası olan kişiler sadece bu işe giriyor onlarda istanbul ve ankarayı seçiyorlar bizim evimiz eskişehirde ben ankaraya gidebilirim ama orada otel masrafı fln çok tutar diye istemiyorum sadece sen hastanede yattın mı ameliyat sonrası yani ankarada olursam hastanede yatmak istemem pahalı olur çünkü estetik sonrası hastanede yatmak şart mıdır

hastanede kalmak ücretsiz hem rahat oluyor o yüzden kalmalısın hatta şehir dışından geliyorum diye daha fazla kalmak istediğini belirtmelisin. kalman senin için iyi olur zaten rahat hareket edilmiyor. o yüzden yürüyemiyosun. 10 gün sonra kontolün olur ozaman gidersin burnunun gidişatı iyiyse bdaha kontole gtmene bile gerek yok yani masraf problemin olmasın. eskişehir de olma derim. düşündüğün doktor varsa hastaneyi ara kaç gün kontrol altında tuttuklarını, şehir dışından geleceğini belirt artı ücret istiyorlar mı yinede sor ama isteyeceklerse bile üç kuruştur. üç kuruş için aynı ameliyatı benim gibi 3 sefer olmak zorunda kalma. habire burnun kanıyor şu bu çok zor süreç o yüzden üç kuruşu dert etme çünkü ikinci ameliyatlar daha pahalı ben sordum bana dedi ki 12.000 revizyon ameliyatı. yani sen 100 tl için eskişehirde olmak isteme

ankarada bir doktora olmayı düşünüyorum email attım cvp yazdı ilk görüşme cüretsiz kendisi ankaranın en ünlü burun estetikçilerindenmiş yazılanlardan anladığım kadarı ile revizyonda yapıyormu adı serdar öztürk ama bn ilk kez olucam revizyon değil yani bide ankarada 5-6 bin yazıyor ücretleri için eskişehirde 2-3 bine olduklarını yazmışlar daha ucuz yani fiyat ama istediğim gibi düzgün bir burnum olsun istiyorum yani ucuz olsun diye parayı riske atmak ve burnu çirkinleştirmekte var sen ilk kime oldun memnun değil misin yani nasıl oldu burnun doktorla bilgisyarda tasarladığınız burnu yapamadı mı

merhaba arkadaşlar,

ben uzun zamandır forumu takip ediyordum tüm yazdıklarınızı okudum ve bugun artık bende üye oldum.
burun estetiği için istanbul yada ankara düşünürken yazılanlardan sonra eskişehire ve hatta bekir oksay yada cemal cingiye
karar vermişken emineakk adlı arkadaşımızın yazdıklarından sonra tekrar başa sardım ve kararsızlık hatsafada şuan
umarım herkes verdiği karardan pişmanlık duymaz ve mutlu olur. gerçekten sıkıntılı bir süreç..

doğru karar verdin bir doktor hakkında küçücük bir şüphen bile olsa ona yaptırmayı düşünme hatsız olanı yada ona en yakın bir doktor bul. bu benim başıma geldi senin başınada gelebilir diye düşün ve bir doktor hakkında olumsuz bir yorum olmayan doktor düşün ki aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamak zorunda olduğun bir doktoru en azından bir kaçını elemiş olursun. ben okuduğumda bir olumsuz eleştiri bile yoktu öyle gittim oldum bekir oksaya. çünkü kimse eleştirmiyor, ses çıkarmıyor, başkalarını faydalandırmıyor bu ülkede... bende o yüzden yazıyorum en azından bu yazdıklarım okunacak başkaları da görebilecek... bekir oksayla ilgili bir eleştiri bile olsa kesinlikle vazgeçerdim. çok zor çünkü, hele şimdi farklı bir doktora güvenmek daha zor. ya diyorum yine olmazsa 4.ye mi olacağım... o yüzden hata yapmış bir doktora güvenme, aynı hatayı sanada yapabilir. bir burun başka bir doktor tarafından iyi yapılabilme ihtimali varsa ve doktorunuz yanlış yapmışsa bu kesinlikle doktor hatasıdır unutmayın arkadaşlar,

Eminecim paylaştığın deneyimin ve bilgilerin için saol. emin ol vazgeçtim :) ne demişler boğulacaksanda büyük suda boğul..
İstanbul yada ankara için araştırma yapıyorum. Hayırlısı bakalım..

Eminecim paylaştığın deneyimin ve bilgilerin için saol. emin ol vazgeçtim :) ne demişler boğulacaksanda büyük suda boğul..
İstanbul yada ankara için araştırma yapıyorum. Senin başına gelenler için üzüldüm. Umarım her şey istediğin gibi olacak şekilde bir doktor bulursun, çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…