Ben Yakup Karabağlı ya olmuştum 2007nin başlarında daha çok estetik değilde sağlık sorunu için iç burun kemiği düzeltilecekti ama estetik de oldum ucuna hiç dokunmadım dedi ben öyle istemiştim. Kendisi çok iyi şeker gibi bir doktor. Ama ben şimdi revizyon olmak istiyorum. Bekir bey olabilir belki.
Selamlar ben de çok korksamda 3. kez revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum daha düzgün kısa ve daha dar bir burun için ben istanbulda yaşıyorum bu forumda eda diye bir arkadaş var onun burnunu çok beğeniyorum bu yüzden yakup karabağlıyı düşünmeye başladım sizin sorununuz ne bu konuda bana ne önerirsiniz
çok geçmiş olsun canım.şuan nasıl oldu burnun?benim burnum düzgün kemersiz orta büyüklükte ama ucu çok düşük.gülünce fotolarda falan çok çirkin duruyo.bende ucunu kaldırtma yonünde bi operasyon düşünüyorum.tamer şakrakla ve bekir oksayla görüştüm.tamer bey ilk gittiğimde çok güzel anlattı,bekir beyse ameliyat sonrasını ve fiyattan bahsetti.tamer beyi biraz fazla samimi buldum.bekir beyi ise soğuk.çok kararsızım,burun ucumu düzelttirmeyide çok istiyorum.korkumda biraz fazla.senden tavsiye ve fotolarını koyabilirmisin?teşekkürler.tabiki iyi birşey; kötü olur mu? ama çilesi çok. morarma gidecek, şişlik inecek, ödem gidecek... ne kolay yemek yiyebiliyorsun, ne gülebiliyorsun. 2 ayda burun oturacak. Sabırsız olanlara göre değil bu iş. Yani bana göre değil; çok sıkıldım. bunun dışında doktorum iyi bi doktor; ondan yana sorun yok.
Meraba bende BEKİR BEYE 12 ocak 2012 de ameliyat oldum.Kendısı cok ılgılı ve basarılı bir doktor amelıyat için istanbuldan eskişehire gittim burnumdan cok memnun kaldım sıslıgım ve morlugum oldu ama 5 gun sonunda morluklarım 10 gun sonundada yuzumdeki sıslıklarım gecti burnumdaki şişlikler ne zaman gecer bılmıyorum ama su halı bile guzel merak ettıkleriniz olursa yazarım
Merhaba arkadaşlar, benim OGÜ Tıp'ta okuyan çok yakın bir arkadaşım Yakup Karabağlı'nın çalışmalarını gördüğünü ve çok başarılı olduğunu söyledi. Ben de tavsiyesi üzerine biraz araştırdım. Gerçekten Yakup beyden çok memnun olan birkaç kişi buldum. Genellikle tanıdığım insanların birkaç sene sonra burunlarında eğrileşme, bir tarafa doğru yatma olduğunu gördüm fakat Yakup beye 3-4 sene önce giden hastalarının bile bu tarz sorunları yoktu. O nedenle kararım Yakup beye yaptırmaktı. Fakat buradaki tüm yorumları okudum ve kararımı değiştirdim sanırım Bekir beye yaptırmayı düşünüyorum.
Bekir beye ameliyat yaptıranlara sormak istediğim bir şey var. Taksit yaptırmak gibi bir imkan var mı ?
bayanssulusmile Sonunda gittim ve Bekir hocama burun sekli ve nefes alma problemi dolayisiyla ameliyat oldum, ve sonucundan cok memnunum, Eskisehirde degil bence Turkiyede bir numara, tamponsuz agrisiz bir ameliyatti ve seklide guzel oldu ellerine saglik hocamin.hihoyyyt Ailem benim icin randevu almislardi 2agustosta ve aslinda 10 agustos ameliyata girecektim ama sagolsun yardimcisi Ozlem hanim daha once bir tarih bulup 4 agustosta ameliyat oldum. Hocama cok sey sormadim sadece tampon kullanip kullanmiyacagindan haric. Daha once yaptigi kisilerin resimlerini bile sormadan ona sonsuz bir guvenle allahtan sonra kendimi hocama teslim ettim ve sonucundan memnunum, ( tabiki uzun arastirmalarimdan dolayi hocami sectim o ayri, resimlerimi cekip nasil yapacagini anlatti) simdilik daha cok yeni ve sislikler var,morluklar cok az kaldi bir cizgi gibi bir kac gune onlarda kayip olur, burnumun ucu daha havada gibi, ama gunden gune iniyor, nefes almakta hic zorlanmadim sag tarafta nefes alma sorunumda kalkti bu arada, ustundeki hump (kemer) gitti, zaten burun ucum guzeldi ve buna dokunmadik, tek bir yerde dikis var onuda kendim goruyorum sanirsam. 10 gun alciyla dolastim ve alci ciktiginda hic soklara falan girmedim allaha sukur, sanki hep boyleymis gibiydi bi yabancilik olmadi :) Sagdece sag tarafta bi kikirdak gibi bisey var ve dusecekti dusmedi onuda seneye izine gittigimde bir lokal anestezi ile alacagiz insallah ve ogune kadar tam yerine oturmus olur zaten. Rinoplasti cok buyuk bir olay ve yuzun tam ortasinda, iyice doktorunuzu arastirip bilmeden sakin ameliyata girismeyin derim, benim gorusume gore bir kbb uzmani bir genel plastik cerrahinden cok daha basarili burun estetigi konusunda. rinoplasti dusunen arkadaslara simdiden bol cesaretler diliyorum.:lepi:
Bu fotoğraf ameliyatımın 12-13. gününde falan çekildi.
3 sene önce bekir beye ameliyat oldum mahvetti burnumu tabiki 800 tl de çöpe gitti sağlığımdan oldum daha rahat nefes almak için ve yamukluğun düzelmesi için oldum daha fazla yamulttu ve ameliyattan sonra burnumun ucuna kan gitmiyor burnumun ucu beyaz ve nefes alamıyorum sabahları uyannca ağzım kuruyor hiç tükrük kalmıyor burundan nefes alamadığım için sakın ama sakın bekir oksaya ameliyat olmayın zaten estetik kkb işi değil yakup karabağlı diye bi doktor duydum şubat tatilinde olmayı düşünüyorum tekrar ama ücreti nedir hiç bi fikrim yok bilen varsa yazarsa teşekkür ederim...
Merhaba arkadaşlar, benim OGÜ Tıp'ta okuyan çok yakın bir arkadaşım Yakup Karabağlı'nın çalışmalarını gördüğünü ve çok başarılı olduğunu söyledi. Ben de tavsiyesi üzerine biraz araştırdım. Gerçekten Yakup beyden çok memnun olan birkaç kişi buldum. Genellikle tanıdığım insanların birkaç sene sonra burunlarında eğrileşme, bir tarafa doğru yatma olduğunu gördüm fakat Yakup beye 3-4 sene önce giden hastalarının bile bu tarz sorunları yoktu. O nedenle kararım Yakup beye yaptırmaktı. Fakat buradaki tüm yorumları okudum ve kararımı değiştirdim sanırım Bekir beye yaptırmayı düşünüyorum.
Bekir beye ameliyat yaptıranlara sormak istediğim bir şey var. Taksit yaptırmak gibi bir imkan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?