Eskişehir veya izmit devlet hastanesi yardım

PurpleRose

🌺🦩
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2021
733
388
Arkadaşlar merhaba. Ben 3 kez tüp bebek tedavisi gördüm. İlk transferim tutmadı. 2. Denemede 5. Gün embryosu tutundu ama kalbi durdu. Bu sebepten 3. Denemeyi pgt li embryo ile yapma kararı aldık. 3. Denemede ise 6. Gün embriyosu pgt li sağlıklı embryo transfer edildi yalnız bebeğin gelişimi ilerlemedi pgtli olmasına rağmen. Artık devlette yapma kararı aldım denemelerimi. Yaşadığım şehirde devlet hastanesinde raporumu çıkardım hazır ama doktor bizim hastanemizde pgt yok senin pgtli embryo transferi olmam gerekiyor dedi. 3 hakkın var devlette hakkını pgt yapan bi hastanede kullan boşa gitmesin dedi. Bende şimdi araştırıyorum bilgisi olan var mı? İzmit devlette veya Eskişehir devlette embriyolara pgt yapılıyor mu yardımcı olursanz çok sevinirim.

İzmit devlet değil Kocaeli umuttepe kampüsünde yapılıyor diye biliyorum, emek hoca var soy ismini bilmiyorum bir kaç arkadaşım sayesinde çocuk sahibi oldu.

MERHABA kocaeli umuttepe hastanesinde pgt yapılıyor tüp bebekte fiyat adet 450 dolar dün öğrendim sizin için rapor çıkarabiliyosunuz tedavi ve ilaçlar için ama pgtye rapor geçerli değil

MERHABA kocaeli umuttepe hastanesinde pgt yapılıyor tüp bebekte fiyat adet 450 dolar dün öğrendim sizin için rapor çıkarabiliyosunuz tedavi ve ilaçlar için ama pgtye rapor geçerli değil
Çok teşekkür ederim benim raporum hazır sakaryada pgt olmadığı için doktor kabul etmedi beni geçmişimden dolayı pgtli bi hastanede kullanmama izin verdiler. Siz orada mı tedavi görüyorsunuz

Çok teşekkür ederim benim raporum hazır sakaryada pgt olmadığı için doktor kabul etmedi beni geçmişimden dolayı pgtli bi hastanede kullanmama izin verdiler. Siz orada mı tedavi görüyorsunuz
evet canım umuttepeye gidip geliyorum pgt var bi çok kişi onun için geliyo bence geneli yaptırıyo

evet canım umuttepeye gidip geliyorum pgt var bi çok kişi onun için geliyo bence geneli yaptırıyo
Ben direk ilk adetimde oraya mı geleyim o zaman raporlarımla ? Bizim sakaryada rapor çıkarmak için ve aşılama için ayrı hastnede işlemler yapılıyo tüp bebek sğrecine girdipinde farklı bi hastneye gidiyosunda o yüzden sordum. Bu arada çok teşekkür ederim cevabınız için. İnanın bunu duymak çok iyi geldi

pardon eksik göndermişim adetinizin 2.gününe umuttepe kadın doğum tüp bebek ilk başvuruya randevu alınız oraya gittiğinde zaten evrak listesi verecekler aynı gün doktor kan sayımı ve ultrasyona da alıyor daha sonrasını konuşup planlarsınzı

Merhaba bir şey sormak istiyorum. Ben de sakarya da 2 defa aşılama oldum. Rapor çıkaracağım tüp bebek için. Kaç gün sürüyor rapor çıkarmak ? Tekrardan test falan istiyorlar mı ?

Randevuyu int. Sitesinden mi alıyoruz. Yani ben adetimçn 2. Gününü tam kestiremiyorum adetimin ilk geldiği gün alsam oluyor mu

Merhaba bir şey sormak istiyorum. Ben de sakarya da 2 defa aşılama oldum. Rapor çıkaracağım tüp bebek için. Kaç gün sürüyor rapor çıkarmak ? Tekrardan test falan istiyorlar mı ?
Merhaba özelde mi oldunuz aşılamalarınızı? Şimdi şöyle benim 1 ay içinde çıktı ama bazen 2 ayı bulabiliyormuş. Benim tüm evraklarım elimde vardı zaten geçmiş tedavilerimden onu kabul ettiler.size şöyle anlatayım önce randevusuz tüp bebek bölümğne gidiyorsunuz sıra alıyorsunuz erken gitmenizi tavsiye ederm sıra anca geliyo öğlene kaldığıda oluyor. 7 bucuk 8 gibi gidin sonra sıranız ilk gün sizden kan isteniyor adetinizde onu veriyorsunuz sonra adetiniz 21 günü tekrar bi progesteron hormonu testi istiyolar sonra bu süreçte eşinizde sperm testi istiyolar gittiğiniz ilk gün eşinizede sıra alın ki diğer adetinize yetişsin sonucu. Kendi hastanesindeki bi doktordan istiyolsr sperm testini. Birde sizden rahim filmi isticekler. Hastaneden istiyolar ama yeni çekilmiş başka hastaneden sonucunuz varsada kabul ediyolar. Evraklarınz tamamlandığında size raporu onaylıyolar sonra 3 aşılama yapıyolar aşılamalarıda seahta yapıyolar. Aşılamalarınız olumsuz olursa korucuktaki tüp bebeğe başlıyorsunuz. Benim 1 aşılamam ve 3 tüp bebek geçmişim var birde amh düşük olduğundan aşılamasız tüp bebeğe geçişi onayladılar. Yani en erken 1 ayda raporu elinize alabiliyorsunuz.

Birde eğer raporu sakarya devlette çıkarıp tedaviye sakarya devlettte olucaksanız rapor hepsini kapsıyor. Ama siz rapor çıksrıp başka bir hastanede devam edeceksenz ilaçları karşılamıyolar bana öyle söylediler

Birde int. Randevuda umuttepe çıkmıyor ayrı bi sitesi mi var randevu için

Aşılamalarımı Sakarya araştırmada oldum. 2 aşılamadan sonra tüp bebek hakkı olduğunu söyledi doktor. 3 sene evlilik şartı var. Benim 3 senem ağustosta dolacak. Fakat amh düşüklüğünde 3 sene beklenmiyor diye biliyorum. Aşılama başlamadan Eşim sperm rapor aldı infertilite yok diye. Zaten raporsuz aşılama olmuyor. Ben kan verdim ve rahim filmi çekildim. Bütün her şey elimde. Tüp bebek raporu için bir daha mı verilecek ?

Raporunuz varsa bşdaha çıkartmanıza gerek yok die biliyorum. Siz yine ilk adetinizde seah a gidin erken sıra alarak içeride konuşun sonra saat 12 de korucuktakş doktorla konuşup tüp bebeğe başlayıp başlayamıcağınıza karar veriliyor amh düşükse başlarlar büyük ihtimal

Randevuyu int. Sitesinden mi alıyoruz. Yani ben adetimçn 2. Gününü tam kestiremiyorum adetimin ilk geldiği gün alsam oluyor mu
Umuttepe hastanesinin sistemi farklı umuute randevu olarak arama motoruna yazın ordan yönlendirilirsin zaten kadın doğum tüp bebek ilk başvuruyu tıklarsınız

Genetik bir hastalığınız varsa pgtyi devlet karşılıyor eğer yoksa ücretini ödüyorsunuz oda dolar bazında umuttepeye cuma günü gideceğim ama duyduğum kadarıyla ucretli olursa 350 dolar yada 375 dolar bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…