Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet var buna dair genetikten rapor alınıyor sanirim sgk ne kadar odenek yapiyor bu konu hakkinda bilgim yok ama belli kısmınıda olsa karsiliyordur yapan iki devlet bulabildim suana kadar
Genetik taşıyıcı hastalığınız var mı peki ve herhangi bi ücret ödeyecek misiniz. Hastaneye ben de pgt yapmalıyım genetik taşıyıcım hiç bir bilgim yok şimdilik
Genetik taşıyıcı hastalığınız var mı peki ve herhangi bi ücret ödeyecek misiniz. Hastaneye ben de pgt yapmalıyım genetik taşıyıcım hiç bir bilgim yok şimdilik
Genetik testlerimiz henüz tam sonuçlanmadı, eğer çıkarsa SGK karşılıyor ama ne kadarını onu bilmiyorum ama genetik hastalığınız yoksa yani hastanın genetikle tüp bebek yapma raporu yoksa ücret ödeniyor oda embriyo başına 375 dolar.