Eskişehir haydi buluşmaya !! :)

listemız burdaaa :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Listeye bak yaa ne güzel maşallah opuyorumnanaktan ınşallah hepiniz eksiksiz olursunuz ve de benim ancak katılabildiğim ikinci buluşmaya da katılırsınız:Saruboceq: Resimleri merakla bekliyorum bol bol çekinin inş.

arkadaşlar ben gelemicem üzgünüm arkadaşımın kızı gelin oluyo zemuszemus benide yenge yapmışlar arkadaşım rica edince kıramadım gelin başı beklicem -tatlicadiarzu- musrancım sen nasılsın yoktun epeydir CADIARZU

ikinci de benimmmm.........yuppiiiii....................hihoyyythihoyyyt
herkese sevgiler........

selam kızlaaar....nasılsınız ..

bensizmi buluşacaksınız yoksa :)))
anacımm sen kardescagazının derdıne dustun ,bisleri unuttun ( sensız olurmu kuzum hemen eklıyorum seni opuyorumnanaktan hoşgeldın bakem musrancımmm

nalanna
cicika
ceyda_26
noashe
aren
yjasmin
pilot andaç
siyöma
musran
abba
________ +

9 kişi olcaz ... insallah herkes gelirr bulusmayaaa hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

selam kısslarr a.s. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

abbacım beni cuma gününe kadar muamma olarak yazarmısın
ben listede adımı göremedim fire verdiğimimi düşündün tatlım:çok üzgünüm:
bu buluşmayı hatta öne alınsın diye ben çok istedim
eğer gerçekten gelemezsem çok ama çok üzüleceğim:sinifsinif:

yerimsenibenselam herkese
bugünlerde çok yoğunum, çocukların okul telaşları, bugünde at çiftliğine gittik, çok güzeldi. Güçlübey at çiftliği diye bir yer. aynı zamanda piknik, düğün, toplantı, gün bile oluyormuş, gitmenizi tavsiye ederim..opuyorumnanaktan

merhaba canım bizde gittik at çiftliğine oğlumun sınıfıyla beraber.
bu aralar herkes oraya gidiyor galiba
evet bende çok beğendim güzel bir yer bende tavsiye ederim arkadaşım gibi

Merhaba canım burası nerde tam olarak nasıl gidilir? ücret durumu falan nasıldır daha fazla bilgi verirsen çok sevinirim

koccamaaan selaaaam herkese

bakıyorum yavaş yavaş fire vermeye başlamışız..sağlık olsun ne diyelim...bir daha ki sefere ekip tam olur inşallah..

anacımm sen kardescagazının derdıne dustun ,bisleri unuttun ( sensız olurmu kuzum hemen eklıyorum seni opuyorumnanaktan hoşgeldın bakem musrancımmm

hee abbacım yaaa aynenn öle oldu...telaşem hiç bitmedi bu ara...ama pc im bozuktu en büyük etken o aslında...telaşe melaşe dinlemez en ufak bir fırsatta girerdim ben yine ...kk sız olur mu hiç kııss..(oluyomuş onuda gördüm tabi )

Bugün elime görevlendirme yazısını tutuşturdular. Pazar günü yola çıkmam gerek. O kadar da heveslenmiştim. ınşallah bir dahaki sefere aranızda olurum. Çok çok fotoğraf çekin olur mu?

arkadaşlar malesef bende gelemiyorum oğlum o gün sünnet olacakmış bugün haberim oldu daha
o kadar da gelmeyi istiyordum ama nasip değilmiş napalım artık bir dahaki sefere inş. :sinifsinif:mafoldumbenŞeniz

Son düzenleme:
nalanna
cicika

noashe
elvira ------------------------- muamma
aren
pilot andaç -------------------- muamma
yjasmin

siyöma

abba
________ +

7 kişi olcaz ... insallah herkes gelirr bulusmayaaa hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
elviram senı ekledım tekrar.. insallah gelebılırsın..
fire verenleri çıkardım.. duyrulur.. insallah II.bulusmada gelebılırsınız a.s.
insallah gelebılırsın tatlım.. a.s. bi tek sen one cekmedın bu kadar uzulme -sorumlkulukta duyma..
senden baskalarıda öne cektiler hemde gelemeyeceklerını bile bile... yada muaamda oldugunu bile bile demek daha dogru.. lmaz:
önerin için çok tşkler canımm opuyorumnanaktan
bizimde sergimiz var gelebilmem şimdilik muammaaaa :1no2:
hee tmm canım senı lısteye geri eklıyorum ozaman.. muamma yazarak..
:)) bunlat tatlı telaşeler canım benımm.. Allah işlerinizi rast getırsın..
pekı sen bulusmaya gelcekmısın?
fireler olunca , musran ablacgım hem kzıyorum hem uzuluyorum yani (
tabiki kımseyı zorlayamam isteyen gelir isteyen gelmez .. geleces deyıpte son dakka gelmıces deyınce ınsanın sinirleri ister istemez oynuyo işte.. lmaz: lmaz:
Bugün elime görevlendirme yazısını tutuşturdular. Pazar günü yola çıkmam gerek. O kadar da heveslenmiştim. İnşallah bir dahaki sefere aranızda olurum. Çok çok fotoğraf çekin olur mu?
semınerlerın var senın sanırım dimi.. hazıranın 15inde baslar genelde.. neyse saglık olsun II.bulusmada gelmek istersen beklerız a.s. a.s.
arkadaşlar malesef bende gelemiyorum oğlum o gün sünnet olacakmış bugün haberim oldu daha
o kadar da gelmeyi istiyordum ama nasip değilmiş napalım artık bir dahaki sefere inş. :sinifsinif:mafoldumbenŞeniz
öncelıkle hayırlı olsun insallah dugununude gorursun canım a.s. a.s.
II.bulusmada insallah gorusurz.. kaydirigubbakcemile5

öncelıkle hayırlı olsun insallah dugununude gorursun canım a.s. a.s.
II.bulusmada insallah gorusurz.. kaydirigubbakcemile5
çok tşk ederim canım bende gelicez deyip gelmeyenlere kızarım ama benim elimde olan bişey değil
yani oğlum sünnet olacak ve benim son anda haberim oluyor bende babannesine kızdım içimden bu kadar mı yani diye. çok özür dilerim.ama erken biterse genede son anda da olsa uğramaya çalışırım sizleri seviyorum hemşerilerim her ne kadar tanımasamda
opuyorumnanaktanŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…