- Konu Sahibi KIZILCIKLI
-
nalanna
cicika
ceyda_26
noashe
elvira --------------------------- muamma
aren
seher yeli
yjasmin
pilot andaç
siyöma
sütlü kahve ----------------- muamma
melis_85
abba
________ +
13 kişi olcaz ... insallah herkes gelirr bulusmayaaa hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
anacımm sen kardescagazının derdıne dustun ,bisleri unuttunselam kızlaaar....nasılsınız ..
bensizmi buluşacaksınız yoksa :)))
nalanna
cicika
ceyda_26
noashe
aren
yjasmin
pilot andaç
siyöma
musran
abba
________ +
9 kişi olcaz ... insallah herkes gelirr bulusmayaaa hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
merhaba canım bizde gittik at çiftliğine oğlumun sınıfıyla beraber.yerimsenibenselam herkese
bugünlerde çok yoğunum, çocukların okul telaşları, bugünde at çiftliğine gittik, çok güzeldi. Güçlübey at çiftliği diye bir yer. aynı zamanda piknik, düğün, toplantı, gün bile oluyormuş, gitmenizi tavsiye ederim..opuyorumnanaktan
yerimsenibenselam herkese
bugünlerde çok yoğunum, çocukların okul telaşları, bugünde at çiftliğine gittik, çok güzeldi. Güçlübey at çiftliği diye bir yer. aynı zamanda piknik, düğün, toplantı, gün bile oluyormuş, gitmenizi tavsiye ederim..opuyorumnanaktan
hee abbacım yaaa aynenn öle oldu...telaşem hiç bitmedi bu ara...ama pc im bozuktu en büyük etken o aslında...telaşe melaşe dinlemez en ufak bir fırsatta girerdim ben yine ...kk sız olur mu hiç kııss..(oluyomuş onuda gördüm tabianacımm sen kardescagazının derdıne dustun ,bisleri unuttun( sensız olurmu kuzum hemen eklıyorum seni opuyorumnanaktan hoşgeldın bakem musrancımmm
elviram senı ekledım tekrar.. insallah gelebılırsın..nalanna
cicika
noashe
elvira ------------------------- muamma
aren
pilot andaç -------------------- muamma
yjasmin
siyöma
abba
________ +
7 kişi olcaz ... insallah herkes gelirr bulusmayaaa hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
insallah gelebılırsın tatlım.. a.s. bi tek sen one cekmedın bu kadar uzulme -sorumlkulukta duyma..abbacım beni cuma gününe kadar muamma olarak yazarmısın
ben listede adımı göremedim fire verdiğimimi düşündün tatlım:çok üzgünüm:
bu buluşmayı hatta öne alınsın diye ben çok istedim
eğer gerçekten gelemezsem çok ama çok üzüleceğim:sinifsinif:
önerin için çok tşkler canımm opuyorumnanaktanyerimsenibenselam herkese
hee tmm canım senı lısteye geri eklıyorum ozaman.. muamma yazarak..bizimde sergimiz var gelebilmem şimdilik muammaaaa :1no2:
:)) bunlat tatlı telaşeler canım benımm.. Allah işlerinizi rast getırsın..koccamaaan selaaaam herkese
bakıyorum yavaş yavaş fire vermeye başlamışız..sağlık olsun ne diyelim...bir daha ki sefere ekip tam olur inşallah..
hee abbacım yaaa aynenn öle oldu...telaşem hiç bitmedi bu ara...ama pc im bozuktu en büyük etken o aslında...telaşe melaşe dinlemez en ufak bir fırsatta girerdim ben yine ...kk sız olur mu hiç kııss..(oluyomuş onuda gördüm tabi)
semınerlerın var senın sanırım dimi.. hazıranın 15inde baslar genelde.. neyse saglık olsun II.bulusmada gelmek istersen beklerız a.s. a.s.Bugün elime görevlendirme yazısını tutuşturdular. Pazar günü yola çıkmam gerek. O kadar da heveslenmiştim. İnşallah bir dahaki sefere aranızda olurum. Çok çok fotoğraf çekin olur mu?
öncelıkle hayırlı olsun insallah dugununude gorursun canım a.s. a.s.arkadaşlar malesef bende gelemiyorum oğlum o gün sünnet olacakmış bugün haberim oldu daha
o kadar da gelmeyi istiyordum ama nasip değilmiş napalım artık bir dahaki sefere inş. :sinifsinif:mafoldumbenŞeniz
çok tşk ederim canım bende gelicez deyip gelmeyenlere kızarım ama benim elimde olan bişey değil
öncelıkle hayırlı olsun insallah dugununude gorursun canım a.s. a.s.
II.bulusmada insallah gorusurz.. kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?