• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir haydi buluşmaya !! :)

abbacım geçmiş olsun, dikkat et aman.
Elviracım ayy bebişin tam sevilecek zamandaymış ohh yazda geldi. Benim yiğen var 1 yaşında yeni 6 aylık hallerini hatırlıyorum da ayyyy yerim yerim onu:)

iyi aksmalar kısslarrr a.s.
yaa bugun hava berbat bungundu yaa .. az daha bayılıyordum fenalastım bi an :(( neysekı yanımda annem vardı haa bide suyumuz .nefes alamadım goğsun daraldı :((

daha okadar sıcak değil ama bana dokundu işte. şimdi iyiyim birazcık yorgunum okadar.

aman dikkat edın kısslarr kendinize :1hug: a.s.

geçmiş oldun güzelim ya.. dikkat et kendine......gündüz gelemedim buralara ..yatmadan bi bakayım dedim:):1hug:

merhaba herkese,nerelerdesiniz, yarın misafirlerim gelecek delikafadulden2 gündür temizlik yapıyorum, -tatlicadiarzu- oturamadım hiç, şimdide geldim kimse yok, nerelere gittiniz kızlar

slm arkadaşlar buluşmanızı kıskandım bende aranız da olmak isterdim bende eskişehir de tülomsaş ın caddesinde oturmuştum.. oraları çok özledim özellikle adaları.. gerçi ağustos ta ramazan öncesi geleceğim ama ikkinci buluşmanız o tarihte olursa sizlerlede tanışmak isterdim.. hepinizi öpüyorum.. fotoları biraz gezerek ve bol koyarsanız sayenizde hasret gideririm ve çok sevinirim...

abbacım geçmiş olsun, dikkat et aman.
geçmiş oldun güzelim ya.. dikkat et kendine......gündüz gelemedim buralara ..yatmadan bi bakayım dedim:):1hug:
geçmiş olsun canım dikkat et kendine :teselli:
sağolun kısslarr a.s. a.s. bugunde hava soguktuyaa :)) yagmur serinligi iyi oldu aslında ;-)
merhaba herkese,nerelerdesiniz, yarın misafirlerim gelecek delikafadulden2 gündür temizlik yapıyorum, -tatlicadiarzu- oturamadım hiç, şimdide geldim kimse yok, nerelere gittiniz kızlar
budayıss budayıss ;-) bugun mısafır agırladın dimek..yorucu gecmıstır senın için altınmı gunmuydu bakem? ;-)
bizde annemle yaz temızlıgı dedık evın seklını semalını değiştirdik ,öldüm yaa eşyalar agır ,babam kaçtı zaten arazi.. :oklava:
iş olsun bu erkek mılletı kaçacak delik arıyor yaa sinirrr olmamak elde değil yani..
slm arkadaşlar buluşmanızı kıskandım bende aranız da olmak isterdim bende eskişehir de tülomsaş ın caddesinde oturmuştum.. oraları çok özledim özellikle adaları.. gerçi ağustos ta ramazan öncesi geleceğim ama ikkinci buluşmanız o tarihte olursa sizlerlede tanışmak isterdim.. hepinizi öpüyorum.. fotoları biraz gezerek ve bol koyarsanız sayenizde hasret gideririm ve çok sevinirim...

hoşgeldın adyali a.s. :1hug:
II.bulusma için kesın bi tarıhımız yok henuz önce I.yi atlatalım sonra II.ci için yenıden bi karar alırız tatlım.. foto cekınırız bolbol esesimide cekerız hihoyyyt hihoyyyt
ayy zaten heycanlı bi yapım var, bulusma gununu dusundukce heyecan kat sayım artıyorr delikafadulden

nalanna
cicika
ceyda_26
noashe
elvira
aren
seher yeli
yjasmin
pilot andaç
siyöma
sütlü kahve
melis_85
abba
________ +

13 kişi olcaz ... insallah herkes gelirr bulusmayaaa hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

sağolun kısslarr a.s. a.s. bugunde hava soguktuyaa :)) yagmur serinligi iyi oldu aslında ;-)

budayıss budayıss ;-) bugun mısafır agırladın dimek..yorucu gecmıstır senın için altınmı gunmuydu bakem? ;-)
bizde annemle yaz temızlıgı dedık evın seklını semalını değiştirdik ,öldüm yaa eşyalar agır ,babam kaçtı zaten arazi.. :oklava:
iş olsun bu erkek mılletı kaçacak delik arıyor yaa sinirrr olmamak elde değil yani..

hoşgeldın adyali a.s. :1hug:
II.bulusma için kesın bi tarıhımız yok henuz önce I.yi atlatalım sonra II.ci için yenıden bi karar alırız tatlım.. foto cekınırız bolbol esesimide cekerız hihoyyyt hihoyyyt
ayy zaten heycanlı bi yapım var, bulusma gununu dusundukce heyecan kat sayım artıyorr delikafadulden

merhaba herkese, misafirlerim gitti, abbacığım sendende hiçbirşey kaçmıyorkaydirigubbakcemile5 evet altın günüydü, bizde buluşalım :enbuyukkk: altın günü yaparız değil mi amaalkisalkisalkis
bu arada listeninde en başına oturmuşum yaniopuyorumnanaktan

merhaba herkese, misafirlerim gitti, abbacığım sendende hiçbirşey kaçmıyorkaydirigubbakcemile5 evet altın günüydü, bizde buluşalım :enbuyukkk: altın günü yaparız değil mi amaalkisalkisalkis
bu arada listeninde en başına oturmuşum yaniopuyorumnanaktan

:)) altın gunu yaparıss dimi eşimde dalga gecıyor benle siz bi bulusun devamı gelır yakında altınlı gunde yaparsınız diyor delikafadulden delikafadulden

kımler gelcek die dusunurkene aklımdakıleri yasdım sıradan :):) opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar çok üzücü haberim var sünnetimiz var akrabamızın
eğer beni ısrarla çağırmazlarsa gündüzden kesin gelicem
kocişden kesin izin varda şu akrabalari nasıl atlatıcam daha
bi yol bulamadım. sanki mahsus yapar gibi 14 de kimseye
söz verme sünnete erkenden gel hatta birgün önceden gel dediler
kafayı sıyırcam dua edin ne olur atlatayım bu durumu.
benim kara kaşıma kara gözüme değil tabi
şehir dışından yakın akrabaları gelecekmiş eşimin
oğlumu doğduğundan beri görmediler onlar görsünler diyede
bu ısrarlrı aslında. ne olur kızlar dua edinde gelebileyim yoksa
sinirimden oturup kesin ağlıycam. %50 gelicem %50 gelmicem
gibi duruyor.

selam kızlarr ayy listeye baktım ohh ne güzel bir sürü kişi olmuş altın günleri falan baya kaynatmışsınızkaydirigubbakcemile2

Off kızlar, hep bir aksilik olmazsa gelirim demiştim ya...
Galiba korktuğum başıma geliyor...

Hadi yaa inşallah bir şey olmaz da buluşmaya katılırısnı, benim gibi ilk buluşmaya gidemeyecek yada o ihtimalde olacakları gördükçe üzülüyorum:çok üzgünüm:

gibi duruyor.

Ay canım yaa kötü denk gelmiş ama hayırlısı... İnşallah atlatır da gidersin. Çok heveslenipte son anda aksiliklerin çıkması çok gıcık bir durum.:teselli:

Off kızlar, hep bir aksilik olmazsa gelirim demiştim ya...
Galiba korktuğum başıma geliyor...
hadi yaa :((( insallah bi şey mani olmazda gelırsın :1hug:
gibi duruyor.
ay gun olarak çakışması çok kötü olmuş canım yaa :((( insallah gitmezsin :Saruboceq:
selam kızlarr ayy listeye baktım ohh ne güzel bir sürü kişi olmuş altın günleri falan baya kaynatmışsınızkaydirigubbakcemile2
Çok heveslenipte son anda aksiliklerin çıkması çok gıcık bir durum.:teselli:

haklısın tatlım insan bişeye çok heves edınce mutlaka bi aksılık çıkıyor , insanın bütün hevesı kursağında kalıyor çok kötü bişey yaa :(((

umarım herkes tam gelir :Saruboceq: :Saruboceq:

haftaya görüşürüzzz kısslarrr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

abbacım ve nalanna cım ilginiz için teşekkürler bizde yalovalı kklar bugün buluştuk inşallah orada da aranıza katılırım resimleri büyük bir merakla bekliyorum...kaydirigubbakcemile3

Tam tarih belli değil ama il dışı görevlendirmem çıkacak Eğer 15'inde başlanacak derlerse 14'ünde yola dökülmem gerekecek. Ama ümit dünyası ertelenme durumu da olabilir..

abbacım ve nalanna cım ilginiz için teşekkürler bizde yalovalı kklar bugün buluştuk inşallah orada da aranıza katılırım resimleri büyük bir merakla bekliyorum...kaydirigubbakcemile3
adyali baktım sımdı resımlere masallah çok şeker çıkmıssınız , dostlugunuz daim olsun :nazar: bulusalım bi bolbol cekınecess vakalım tabi heyecandan unutmazsak foto cekınmeyı delikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şey
Tam tarih belli değil ama il dışı görevlendirmem çıkacak Eğer 15'inde başlanacak derlerse 14'ünde yola dökülmem gerekecek. Ama ümit dünyası ertelenme durumu da olabilir..
hmm anladım sutlu kahvem , hayırlısı diyelım ozaman.. :1hug: :1hug:

zaten 12sinde gelirim buraya herkesi durterım gelıon mu dıe ;-) hatırlatma baabında ;-)

gibi duruyor.

canım benim üzme kendini ya ikinciye gelirsin sende napalım

Back