- Konu Sahibi KIZILCIKLI
-
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan olmaz bitanem senın oğlun sonucta komsunun oğlu değilki.. k.validene kızdım sımdı hemde çok.. neden senın en son haberın oluyor anlamıyorum..çok tşk ederim canım bende gelicez deyip gelmeyenlere kızarım ama benim elimde olan bişey değil
yani oğlum sünnet olacak ve benim son anda haberim oluyor bende babannesine kızdım içimden bu kadar mı yani diye. çok özür dilerim.ama erken biterse genede son anda da olsa uğramaya çalışırım sizleri seviyorum hemşerilerim her ne kadar tanımasamda opuyorumnanaktanŞeniz
elviram senı ekledım tekrar.. insallah gelebılırsın..
fire verenleri çıkardım.. duyrulur.. insallah II.bulusmada gelebılırsınız a.s.
insallah gelebılırsın tatlım.. a.s. bi tek sen one cekmedın bu kadar uzulme -sorumlkulukta duyma..
senden baskalarıda öne cektiler hemde gelemeyeceklerını bile bile... yada muaamda oldugunu bile bile demek daha dogru..lmaz:
önerin için çok tşkler canımm opuyorumnanaktan
hee tmm canım senı lısteye geri eklıyorum ozaman.. muamma yazarak..
:)) bunlat tatlı telaşeler canım benımm.. Allah işlerinizi rast getırsın..
pekı sen bulusmaya gelcekmısın?
fireler olunca , musran ablacgım hem kzıyorum hem uzuluyorum yani(
tabiki kımseyı zorlayamam isteyen gelir isteyen gelmez .. geleces deyıpte son dakka gelmıces deyınce ınsanın sinirleri ister istemez oynuyo işte..lmaz: lmaz:
semınerlerın var senın sanırım dimi.. hazıranın 15inde baslar genelde.. neyse saglık olsun II.bulusmada gelmek istersen beklerız a.s. a.s.
öncelıkle hayırlı olsun insallah dugununude gorursun canım a.s. a.s.
II.bulusmada insallah gorusurz.. kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar malesef bende gelemiyorum oğlum o gün sünnet olacakmış bugün haberim oldu daha
o kadar da gelmeyi istiyordum ama nasip değilmiş napalım artık bir dahaki sefere inş. :sinifsinif:mafoldumbenŞeniz
Merhaba canım burası nerde tam olarak nasıl gidilir? ücret durumu falan nasıldır daha fazla bilgi verirsen çok sevinirim
hayırlı olsun canım Allah damatlığınıda göstersin inşallah, nasılolsa yine buluşuruz...Şeniz
arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok tşk ederim :kedi:ceyda 26 hayırlı olsun arkadaşım şimdiden Allah damatlığını da göstersin inşallah..sıkma canını canım belki hayırlısı böyledir daha sonra eğer düşünüyorsanız içine sine sine bir tören yaparsınız herşeyiyle kendin ilgilenirsin..unutursun şimdiki üzüntünü..
sevgi dolu güzel günler herkese...
bende sizlere karsı birden parlayıp kızdıgım için şimdi daha çok üzüldüm.. sonucta musran ablamında dedigi gibi dunya hali bu ne zaman ne olacagını kestıremeyızkı..ben bugüne kadar verdiğim sözleri tutmamazlık yapmadığım için mıamma olaması bile çok üzdü beni. ama ben ne yapıp yapıp gelicem belki yarım saat belki bi saat ama gelicem kafaya koydum. tabi bizimkiler antenlerini çıkarıp sinyalleri almazlarsakaydirigubbakcemile3
sağol canım ablacıgım.. işte sinirleniyorum parlıyorum birden sonrada inan ben daha çok uzuluyorum bu yaptıgıma.. haklısın dunya hali yarına sag çıkcagımız belli değilken ben gelmıs nelere kızıyorum :))günaydın arkadaşlar....hayırlı günler diliyorum..
abbacım gelebilme ihtimalim yüksek canımın içi :)))ihtimal olmasının nedeni bir yakınımızı kaybettik ve eşmle beraber ancak hafta sonu başsağlığına gidebiliriz...ayarlayabilirsem gelirim inşallah...
sinirlenme şekerim herkesin kendine göre bir dünya telaşesi var işte...elde olmayan sebepler doğabiliyor..nasipse, Allah işi karışmazsa deriz ya hep..işte bu nedenle..biz daha önce 4 kişilik bile buluşma yaptık.. sağlık olsun hayatım yeterki gönüller bir olsun...gelenlerinde gelemeyenlerinde canı sağ olsun..
sevgi dolu güzel günler herkese...
bugun hava serin gibi 24 mus gerci ama elımde birde turkuaz rengnde kısa montum olacak ,usursem gıyerım artıkın..üstüme pembe tişört ,kahverengi bez cantam ve siyah keten pantolonum olacak duyrulurr... opuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemus
ayy inanmıyorummm canımmmmm yaa nasıll sevdındımm anlataamammmm.....heyyy kimse yokmu yarınki buluşma saat kaçtaydı
tekrar yazarmısunız. bebişime babası bakacak bende gelicem
hehehehe süper olacak:lepi:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydın hanımlar
buluşmanız hayırlı olsun
ben gelemiyorum zaten söz vermemiştim çok meşgul olduğum için
ama fotolarınızı ve güzel anlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum
bizim içinde eğlenin olur mu
herkesin hafta sonu mutlu ve güzel geçsin
sınava girenlere başarılar
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan yasaşıınnnn bulusstukkk zemuszemuszemuszemusayy hepimizz cıvıl cıvıldıkkk çokk guzeldiiiihihoyyythihoyyythihoyyytyaşasın buluşuyoruzzzz................. :))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çıkıyorum evden kızlar oyuncakların olduğu taraftan gireceğim üstümde beyaz gömlek siyah pantalon var
:)) ayy kuzucum benım pc sımdılık hafıza kartının ek kablosunu tanımıyorayy kızlar ya bir an evvel resimleri göstertin çok merak edyorummmmmmmm
ayy canımmm elviraam :) bende senle tanıstıma çok memnun oldumm.. ayy ben yazcaktım sen yazmıssın .. hepimiz çok sıcakkanlıydık ,hepinize ayrı ayrı tşk ediyorumm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanben geldimmmmmmmm:lepi::lepi::lepi:
kızlarrr hepinizi çok sevdim inan hepiniz çok sıcak kanlı çok güler yüzlü insanlarsınız.
tanıştığıma çok ama çok memnun oldum.ŞenizŞenizŞeniz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oyy kuzum ascık kafanı sısırdım kusura bakma emiii :):) bende bi konusmaya baslayım hiç susmam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende eve yeni geldim abbayla en son biz kaldık herkes kalkınca
sizleri tanımak çok güzeldi
gelemeyeceğim diye üzülmüştüm
ama sizlerle tanışmak nasipmiş çok mutlu oldum sizleri tanıdığıma kaydirigubbakcemile5
kızlar bu arada düğüne gitmiycem
çok sinirlendim eve bi geldim ne yaptığım mamayı
yedirmiş eşim nede daninosunu çocuk aç ve ağlar bi vaziyette
buldum çok pişman oldum getirmediğime. okadarda güvenmiştim
eşime çocuğa bakarım sen merak etme demesine.
eve geldim tartıştık çocuk o halde diye kendi hazırlandı gitti
hırsımdan çocuğa hem mama hem çorba verdim ard ardına.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan yasaşıınnnn bulusstukkk zemuszemuszemuszemusayy hepimizz cıvıl cıvıldıkkk çokk guzeldiiii
[/COLOR][/I][/B]
kıss elviraa seni gorunce akan sular durulduuu... en azından yannız dilim didim ;-)
çok guzel bir gundu kısslarr çok tşk ederimmm
:)) ayy kuzucum benım pc sımdılık hafıza kartının ek kablosunu tanımıyor(( kardesım ben gelene kadar vıınn gıtmıss (bide bana trip atıyodu ben kıme geldım sankı die ) o bu işlerden anlıyorda,gelsın ona bı gostertıyım canımcımm tmm opuyorumnanaktan
ayy canımmm elviraam :) bende senle tanıstıma çok memnun oldumm.. ayy ben yazcaktım sen yazmıssın .. hepimiz çok sıcakkanlıydık ,hepinize ayrı ayrı tşk ediyorumm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
piyongo 1.cisi ;-) zemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3
oyy kuzum ascık kafanı sısırdım kusura bakma emiii :):) bende bi konusmaya baslayım hiç susmam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
piyango 2.ciydin canım sen :)) çok iyi oldu gelmen bizleri sevındırdın vallaha zemuszemuszemuszemuszemuszemus
ayy canımmm benımmm inan çok uzuldumm( keske getırseydın dicem ama nerden bılebilirdinki..
izin verirsen gocanın ensesıne bi patlak vurmak istiyorumlmaz::mymeka::mymeka:
bilerek mı yaptı naptı eşin sen yanımıza gelınce kıskanmıstır belkide kaydirigubbakcemile3
tuhh.. :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?