Eskişehir haydi buluşmaya !! :)

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan olmaz bitanem senın oğlun sonucta komsunun oğlu değilki.. k.validene kızdım sımdı hemde çok.. neden senın en son haberın oluyor anlamıyorum..
daha onlara inat orda durcaksın.. II.bulusmada gorurusz insallah..

dünya hali sonucta insanız robat değilizki.. bazen istedıklerımız olmuyor işte.. herseyde bi hayır vardır bunu bilelim yeter.. hepimiz için gecerli bu.. :1hug: :1hug:

ben bugüne kadar verdiğim sözleri tutmamazlık yapmadığım için mıamma olaması bile çok üzdü beni. ama ben ne yapıp yapıp gelicem belki yarım saat belki bi saat ama gelicem kafaya koydum. tabi bizimkiler antenlerini çıkarıp sinyalleri almazlarsakaydirigubbakcemile3

arkadaşlar malesef bende gelemiyorum oğlum o gün sünnet olacakmış bugün haberim oldu daha
o kadar da gelmeyi istiyordum ama nasip değilmiş napalım artık bir dahaki sefere inş. :sinifsinif:mafoldumbenŞeniz

hayırlı olsun canım Allah damatlığınıda göstersin inşallah, nasılolsa yine buluşuruz...Şeniz

Merhaba canım burası nerde tam olarak nasıl gidilir? ücret durumu falan nasıldır daha fazla bilgi verirsen çok sevinirim

biz okuldan servisle gittik ama 38 numara dolmuş, otobüs gidiyormuş. Karagözler köyüne giderken yol üzerinde bir yer. ücret durumunu bilemeyeceğim. biz okulla gittiğimiz için sadece çocukları ata bindirmek ve yemek için ücret ödedik. çamlıca tarafından NEO AVM ye giren bir yol var orada yol tabelası var. yeni açılmış bir yer, aynı isimle sitesi var buradan vermem uygun olur mu bilmiyorum.

günaydın arkadaşlar....hayırlı günler diliyorum..

abbacım gelebilme ihtimalim yüksek canımın içi :)))ihtimal olmasının nedeni bir yakınımızı kaybettik ve eşmle beraber ancak hafta sonu başsağlığına gidebiliriz...ayarlayabilirsem gelirim inşallah...

sinirlenme şekerim herkesin kendine göre bir dünya telaşesi var işte...elde olmayan sebepler doğabiliyor..nasipse, Allah işi karışmazsa deriz ya hep..işte bu nedenle..biz daha önce 4 kişilik bile buluşma yaptık.. sağlık olsun hayatım yeterki gönüller bir olsun...gelenlerinde gelemeyenlerinde canı sağ olsun..

ceyda 26 hayırlı olsun arkadaşım şimdiden Allah damatlığını da göstersin inşallah..sıkma canını canım belki hayırlısı böyledir daha sonra eğer düşünüyorsanız içine sine sine bir tören yaparsınız herşeyiyle kendin ilgilenirsin..unutursun şimdiki üzüntünü..

sevgi dolu güzel günler herkese...

hayırlı olsun canım Allah damatlığınıda göstersin inşallah, nasılolsa yine buluşuruz...Şeniz

arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok tşk ederim :kedi:
evet herşeyde bir hayır vardır :Saruboceq:
Rabbim bize neler yaşatacak bilemeyiz elbet
herkeslere mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum
a.s.Şeniz

bende sizlere karsı birden parlayıp kızdıgım için şimdi daha çok üzüldüm.. sonucta musran ablamında dedigi gibi dunya hali bu ne zaman ne olacagını kestıremeyızkı..
bu olmazsa II.ye kısmetse.. a.s. a.s. yok canım asla boyle bişeyi kabul edemem benım yuzumden ailenle ,eşinle aran acılsın bozulsun hiç istemem.. hayırlısı dıyelım..
ama eşinin ailesi daha önemli tatlım bosver ben bugun varım yarın yoğum ama eşinin ailesi sureklı senınle bir omur yani.. bunlarıda dusunelım dimi ;-)

sağol canım ablacıgım.. işte sinirleniyorum parlıyorum birden sonrada inan ben daha çok uzuluyorum bu yaptıgıma.. haklısın dunya hali yarına sag çıkcagımız belli değilken ben gelmıs nelere kızıyorum :))
bu arada basınız saolsun,mekanı cennet olsun insallah..

benımde istabuldan kardesım gelcek bu haftasonuna, 2aydan berı gormuyordum ama dedım ben önculuk ettım yarı yolda bırakamam sonucta olmaz.. cmtsi gorussem yetmesede yetecek artık dedım.. a.sa.s

Selam kızlar bende sürekli bakamıyorum siteye ama arada takip etmeye çalışıyorum. Hele de resimleri çok merak ediyorum kaydirigubbakcemile3 Bende ilk buluşmaya gelebilmeyi çoooooooooooooook istiyordum ama nasip değilmiş sssenağlama Amaa ikinci buluşmayı çok istiyorum inşallah. Lütfen ikinci buluşma 13 ünden sonra olsun :Saruboceq: bunu da burda not düşmek istedim yerimsenibenılk buluşmaya katılacak arkadaşlar bolca eğlenin inşallah az kaldı zaman. Bende şimdiden ikinci buluşma için sabırsızlanıyorum.

gunestekı golge 2.cide insallah katılım daha çok olcak.. zemuszemusopuyorumnanaktan13den sonra dıkate alınacaktır haberın olsun ;-)

carsıdaydım ancak geldımm eve :):)
eveett kısslarrrr bulusmayaaa çooookk ass kaldı :)) hepinizi merak edıyorum acıkcası.. :):)

üstüme pembe tişört ,kahverengi bez cantam ve siyah keten pantolonum olacak duyrulurr... opuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemus

heyyy kimse yokmu yarınki buluşma saat kaçtaydı
tekrar yazarmısunız. bebişime babası bakacak bende gelicem
hehehehe süper olacak:lepi:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın hanımlar
buluşmanız hayırlı olsun
ben gelemiyorum zaten söz vermemiştim çok meşgul olduğum için
ama fotolarınızı ve güzel anlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum
bizim içinde eğlenin olur mu

herkesin hafta sonu mutlu ve güzel geçsin
sınava girenlere başarılar

üstüme pembe tişört ,kahverengi bez cantam ve siyah keten pantolonum olacak duyrulurr... opuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemus
bugun hava serin gibi 24 mus gerci ama elımde birde turkuaz rengnde kısa montum olacak ,usursem gıyerım artıkın..

ayy benii heycann bastıııı....

heyyy kimse yokmu yarınki buluşma saat kaçtaydı
tekrar yazarmısunız. bebişime babası bakacak bende gelicem
hehehehe süper olacak:lepi:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ayy inanmıyorummm canımmmmm yaa nasıll sevdındımm anlataamammmm.....
çok sağol tşk ederimmm a.s.a.s.
13.30da istasyonun karsısındkaı parkta tatlım goruszzzzz

sağol canım insallah bolbol foto cekınıp koyarısssss...

hihoyyythihoyyythihoyyytyaşasın buluşuyoruzzzz................. :))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben geldimmmmmmmm:lepi::lepi::lepi:
kızlarrr hepinizi çok sevdim inan hepiniz çok sıcak kanlı çok güler yüzlü insanlarsınız.
tanıştığıma çok ama çok memnun oldum.ŞenizŞenizŞeniz

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende eve yeni geldim abbayla en son biz kaldık herkes kalkınca
sizleri tanımak çok güzeldi
gelemeyeceğim diye üzülmüştüm
ama sizlerle tanışmak nasipmiş çok mutlu oldum sizleri tanıdığıma
kaydirigubbakcemile5

kızlar bu arada düğüne gitmiycem
çok sinirlendim eve bi geldim ne yaptığım mamayı
yedirmiş eşim nede daninosunu çocuk aç ve ağlar bi vaziyette
buldum çok pişman oldum getirmediğime. okadarda güvenmiştim
eşime çocuğa bakarım sen merak etme demesine.
eve geldim tartıştık çocuk o halde diye kendi hazırlandı gitti
hırsımdan çocuğa hem mama hem çorba verdim ard ardına.

hihoyyythihoyyythihoyyytyaşasın buluşuyoruzzzz................. :))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan yasaşıınnnn bulusstukkk zemuszemuszemuszemusayy hepimizz cıvıl cıvıldıkkk çokk guzeldiiii
çıkıyorum evden kızlar oyuncakların olduğu taraftan gireceğim üstümde beyaz gömlek siyah pantalon var

kıss elviraa seni gorunce akan sular durulduuu... en azından yannız dilim didim ;-)
çok guzel bir gundu kısslarr çok tşk ederimmm
ayy kızlar ya bir an evvel resimleri göstertin çok merak edyorummmmmmmm
:)) ayy kuzucum benım pc sımdılık hafıza kartının ek kablosunu tanımıyor (( kardesım ben gelene kadar vıınn gıtmıss (bide bana trip atıyodu ben kıme geldım sankı die ) o bu işlerden anlıyorda,gelsın ona bı gostertıyım canımcımm tmm opuyorumnanaktan
ayy canımmm elviraam :) bende senle tanıstıma çok memnun oldumm.. ayy ben yazcaktım sen yazmıssın .. hepimiz çok sıcakkanlıydık ,hepinize ayrı ayrı tşk ediyorumm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
piyongo 1.cisi ;-) zemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3

oyy kuzum ascık kafanı sısırdım kusura bakma emiii :):) bende bi konusmaya baslayım hiç susmam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
piyango 2.ciydin canım sen :)) çok iyi oldu gelmen bizleri sevındırdın vallaha zemuszemuszemuszemuszemuszemus

ayy canımmm benımmm inan çok uzuldumm ( keske getırseydın dicem ama nerden bılebilirdinki..
izin verirsen gocanın ensesıne bi patlak vurmak istiyorum lmaz::mymeka::mymeka:
bilerek mı yaptı naptı eşin sen yanımıza gelınce kıskanmıstır belkide kaydirigubbakcemile3
tuhh.. :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım benim çok sağol inan çok güzel birgündü.
hiç bişi sormadan telaşlı bir şekilde kalktım gittim
kusuruma bakma olurmu canım benim çok özür
çok kızdım kendimemafoldumben ayrıvca dolmuştan indim
ay ben ne kadar kabayım dedim kendime :tomato:
salak elvira ne kadar kabasın dye sömylendim durdum.
tekrr kusuruma bakma içime dert oldu:sinifsinif: doğrusu
ama telafi edicem bigünde ben düzenlicem bu buluşmayı
çok güzeldi sizi tanıdığıma sevindim gerçekten:asigim:

yok canım kıskançlıktan değil ihmalkarlıktan dolayı
kocişim sağolsun. bende baya söylenince sen gelme istersen :1rolleyes:
dedi bende canıma minnet dedim çekti gittikaydirigubbakcemile3
ben ilk de4fa bıraktım eşime oğlumu onun için tecrübesizlik.
bir daha bırakırmıyım aslaaaaalmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…