• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir hakkında lütfen yardımm

Darısı basıma diyim , soyle baska yerlerde projeleri olsada gitseeezzzz:KK34:
olur inşallah biz eşimle yıllardır İstanbuldan gitme hayalleri kuruyoruz,öyle bir iş imkanı çıktı ki taşınma masrafları vs. hepsi onlardan bize hayatımızın sürprizi oldu Rabbim inş. sizinde gönlünüze göre veririr.

yaa çok tatlısınız nasıl uzun uzun yazmışsınız Allah razı olsun.Arabamız yok tramvayla ulaşımın olduğu bir yer lazım bize küçük bebeğim var bebek arabasıyla binip gidiyim diyorum her yere:) Emlak sitelerine girip tek tek bakıcam tekrar çok teşekkür ederim
Rica ederim ne demek , aracınız olmasa bile Batıkent mahallesinde çarşıyı aratmayacak herşey mevcut alışveriş merkezinden bir çok büyük market cafe restaurant gibi .. Ve Eskişehir de her yere tramway var merak etmeyin ancak merkez'i olarak çocuklarınızla parklara rahat rahat gidebileceğiniz mahalleler sümer mahallesi ve vişnelik mahallesi olacaktır.

Rica ederim ne demek , aracınız olmasa bile Batıkent mahallesinde çarşıyı aratmayacak herşey mevcut alışveriş merkezinden bir çok büyük market cafe restaurant gibi .. Ve Eskişehir de her yere tramway var merak etmeyin ancak merkez'i olarak çocuklarınızla parklara rahat rahat gidebileceğiniz mahalleler sümer mahallesi ve vişnelik mahallesi olacaktır.
vişneliğe üstünkörü baktım ama kiralık ilanlarında 2-3 ev var hepside en az 15-20 senelik:( daha detaylı araştırıcam sümer'i de not aldım:KK23:

olur inşallah biz eşimle yıllardır İstanbuldan gitme hayalleri kuruyoruz,öyle bir iş imkanı çıktı ki taşınma masrafları vs. hepsi onlardan bize hayatımızın sürprizi oldu Rabbim inş. sizinde gönlünüze göre veririr.
Yaaaa vala sinirle makarnayi agzima doldurdum, aglacam simdi, yaaaaaa bizide alin yaniniza... Insallah bizde cok istiyoruz..

Yaaaa vala sinirle makarnayi agzima doldurdum, aglacam simdi, yaaaaaa bizide alin yaniniza... Insallah bizde cok istiyoruz..
Canım çok tatlısın valla henüz belli değil ne olacağımız baştan herşey yolunda gibi ama gitmeden bilemeyiz evet Eskişehir çok güzel bir yermiş ama işlerin yolunda gitmesi önemli ekmeğini neresi veriyorsa oradasın mecbur,o yüzden fazla sevinmekte istemiyorum açıkçası

HANIMLARR KARŞIMA HEP TEPEBAŞI ÇAMLICA MAHALLESİ ÇIKIYOR VE GENELDE ARADIĞIM ÖZELLİKTE EVLER VAR ORAYI BİLİYOR MUSUNUZ ACABAA :)))

Hanımlar eşimin işi dolayısıyla Eskişehire yerleşiyoruz biraz ani oldu araştırıyorum ama kafam çok karıştı en güzel merkezi semti-mahallesi neresidir.Yarın eşim ev tutmaya gidecek tepebaşı ve odunpazarı güzel diye biliyorum ama birsürü mahallesi var,semt olarak tenha biryer olmasın ulaşımın kolay olduğu bir yer var mı yardımlarınızı bekliyorum
Esiniz nerede calisacak semt olarak? Maddi acidan ne kadar karsilayabileceksiniz kiradir vs dir gibi seyleri..

Eşim Tepebaşında çalışacak kira olarak maksimum 800-850 tl olarak düşünüyoruz
Tepebasindada tam olarak hangi semt. 8850 liraya eskihirde triplex villa bile bulursunuz ayrica kiralar genellikle 600 700 liradir max. Camlica tarafi bira daha dusuk 500 civari. Ben eskisehirliyim suan 650 kira oduyorum. 180 m2 evimiz var hemde carsinin gobegindeyiz.

Tepebasindada tam olarak hangi semt. 8850 liraya eskihirde triplex villa bile bulursunuz ayrica kiralar genellikle 600 700 liradir max. Camlica tarafi bira daha dusuk 500 civari. Ben eskisehirliyim suan 650 kira oduyorum. 180 m2 evimiz var hemde carsinin gobegindeyiz.
Eşim eskibağlar mah. çalışacak,ben sıfır daire istiyorum o yüzden seçenekler biraz daha kısıtlı eskibağlar da bulamadım maalesef aradığım kriterleri giriyorum hepsi çamlıca çıkıyor

Kirmizi toprak derim.Bence baska yeri hic dusunme yuruyerek 5 daka carsidasin gayet cok guzel sakin insanlarida cok anlayisli ve medeiyetli.

merhabalar,ben de Eskişehir e yerleşecek biri olarak tesadüfen bu başlığa denk geldim .Biz ev alıp oraya yerleşmek istiyoruz; fakat bir çok evde çamaşır makinesi mutfakta..Bu benim de eşimin de çok garibimize gitti..Merak ettik banyolarda yer mi yok:)) Eskişehirlilerin tercihi doğrultusunda mı bu şekilde tasarlanmış evler,özel bir nedeni var mı :110:

merhabalar,ben de Eskişehir e yerleşecek biri olarak tesadüfen bu başlığa denk geldim .Biz ev alıp oraya yerleşmek istiyoruz; fakat bir çok evde çamaşır makinesi mutfakta..Bu benim de eşimin de çok garibimize gitti..Merak ettik banyolarda yer mi yok:)) Eskişehirlilerin tercihi doğrultusunda mı bu şekilde tasarlanmış evler,özel bir nedeni var mı :110:
Eskisehirde genelde mutfaklar buyuk.oluyor. yatak odasinda da ebeveyn banyosu oldugundan normal banyoya yer kalmiyor. Mutfaga koyuyorlar. Banadacok garip geliyor acikcasim ev alma surecimizde sirf bu yuzden eledigim evler oldu :)

Back
X