Eskişehir hakkında lütfen yardımm

herdaimumutlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
1.055
865
123
Hanımlar eşimin işi dolayısıyla Eskişehire yerleşiyoruz biraz ani oldu araştırıyorum ama kafam çok karıştı en güzel merkezi semti-mahallesi neresidir.Yarın eşim ev tutmaya gidecek tepebaşı ve odunpazarı güzel diye biliyorum ama birsürü mahallesi var,semt olarak tenha biryer olmasın ulaşımın kolay olduğu bir yer var mı yardımlarınızı bekliyorum

Eskişehir geliniyim ben eskişehiri sevemedim çok iç içe çok bitişik bir şehir kanlı kavak parkı civarı hoşuma gitti ama tren garının civarında bir muhit.en azından nefes alınabilir bana göre.

eskişehirde her yer birbirine yakındır. araçla yarım saatte şehrin bir ucundan diğerine gidersiniz. ayrıca tramvay ağı da vardır. ben en çok sümer ve vişnelik mahallesini seviyorum hem sakin hem merkeze yakın. batıkent diye bir yerleşkesi var şehrin bursa yolu tarafında merkeze biraz daha uzak ama kendi içinde şehir gibi daha elit siteler filan var.

Yerleşimi bilmiyorum ama annem gezmeye gitmişti. Hala anlatır çok güzel bir yer sanatçı insan başka belediyesi güzel işler yapmış diyordu . Hayırlı olsun

tam merkezden bir yer istiyorum derseniz eskibağlar, üniversite caddesi, cengiz topel veya kızılcıklı tarafından bakmanız gerek ama gürültülü ve bol öğrencili yerler.

Eskişehir geliniyim ben eskişehiri sevemedim çok iç içe çok bitişik bir şehir kanlı kavak parkı civarı hoşuma gitti ama tren garının civarında bir muhit.en azından nefes alınabilir bana göre.
Ben istanbulda yaşıyorum sanırım burası kadar iç içe değildir:) semt yada mahalle adı verebilirseniz benim için daha kolay olur teşekkür ederim

vişneliğe baktım fakat hep eski daireler var en yenisi 15 20 senelik,ama sümer ve batıkente bakacağım çok teşekkür ederim

Vişnelik , Atatürk bulvarı ,vişne evleri ,sümer ve Batıkent'in Bir kısmı tercih edebileceğiniz elit yerler ,bağlar ,kızılcıklı ,doktorlar caddesi gibi yerler en merkezi yerler olmakla birlikte daha çok öğrenci yerleşimi var ,2,5 yıldır Eskişehir burnun da tüten bir insan olarak sizin adınıza sevindim ilk fırsatta biz de geri dönmeyi düşünüyoruz,bol şanslar

tepebaşı zaten merkezi yer
evet öyleymiş fakat bazı mahalleleri hala tam gelişmemiş gibi birkaç yer baktım kaldırımlar yollar yıkık dökük o nedenle direkt semt-mahalle sormuştum küçük bebeğim var,bebek arabasıyla kolay bir şekilde her yere gidebilmem lazım kendi arabamız yok çünkü

Bir Eskişehirli olarak hoşgeliyorsunuz öncelikle :)
Eskişehir de nezih merkeze yakın oturmak isterim derseniz
Vişnelik mahallesi
Sümer mahallesi
Hasan Polatkan caddesi
Bunların dışında evim büyük olsun siteli olsun aracımız var merkeze gideriz derseniz ;
Batıkent mahallesi
Önerebilirim.
Bağlar mahallesi ve üniversite caddesi öğrenci doludur geceleri akşamları çok ses olur aile için pek uygun olmayabilir.
Ancak Eskişehir küçüktür Zaten bir yerden diğer yere ulaşım en fazla yarım saat 45 dkdır . En uzak yerler için söylüyorum .

not aldım,açıklayıcı yorumunuz için çok teşekkür ederim

yaa çok tatlısınız nasıl uzun uzun yazmışsınız Allah razı olsun.Arabamız yok tramvayla ulaşımın olduğu bir yer lazım bize küçük bebeğim var bebek arabasıyla binip gidiyim diyorum her yere:) Emlak sitelerine girip tek tek bakıcam tekrar çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…