- 23 Ocak 2013
- 1.055
- 865
- 123
- Konu Sahibi herdaimumutlu
-
Ben istanbulda yaşıyorum sanırım burası kadar iç içe değildir:) semt yada mahalle adı verebilirseniz benim için daha kolay olur teşekkür ederimEskişehir geliniyim ben eskişehiri sevemedim çok iç içe çok bitişik bir şehir kanlı kavak parkı civarı hoşuma gitti ama tren garının civarında bir muhit.en azından nefes alınabilir bana göre.
bu saydığınız yerler hangi ilçede acaba,detaylı soruyorum kusura bakmayıntam merkezden bir yer istiyorum derseniz eskibağlar, üniversite caddesi, cengiz topel veya kızılcıklı tarafından bakmanız gerek ama gürültülü ve bol öğrencili yerler.
vişnelik mahallesi kırmızı toprak mahallesi bildiğim fena olmayan yerlerBen istanbulda yaşıyorum sanırım burası kadar iç içe değildir:) semt yada mahalle adı verebilirseniz benim için daha kolay olur teşekkür ederim
bu söylediğim yerler tepebaşına bağlı estağfurullah ne demek. istanbuldan geliyorsanız ulaşım konusunda sıkıntı çekmezsiniz eskişehirde :)bu saydığınız yerler hangi ilçede acaba,detaylı soruyorum kusura bakmayın
vişneliğe baktım fakat hep eski daireler var en yenisi 15 20 senelik,ama sümer ve batıkente bakacağım çok teşekkür ederimeskişehirde her yer birbirine yakındır. araçla yarım saatte şehrin bir ucundan diğerine gidersiniz. ayrıca tramvay ağı da vardır. ben en çok sümer ve vişnelik mahallesini seviyorum hem sakin hem merkeze yakın. batıkent diye bir yerleşkesi var şehrin bursa yolu tarafında merkeze biraz daha uzak ama kendi içinde şehir gibi daha elit siteler filan var.
evet öyleymiş fakat bazı mahalleleri hala tam gelişmemiş gibi birkaç yer baktım kaldırımlar yollar yıkık dökük o nedenle direkt semt-mahalle sormuştum küçük bebeğim var,bebek arabasıyla kolay bir şekilde her yere gidebilmem lazım kendi arabamız yok çünkütepebaşı zaten merkezi yer
çok ama çok teşekkür ederim hepsini not alıyorum tektek bakacağımBahçelievler mahallesi.Güllük mahallesi Eski bağlar mahallesi
not aldım,açıklayıcı yorumunuz için çok teşekkür ederimeskişehirde her yer birbirine yakındır. araçla yarım saatte şehrin bir ucundan diğerine gidersiniz. ayrıca tramvay ağı da vardır. ben en çok sümer ve vişnelik mahallesini seviyorum hem sakin hem merkeze yakın. batıkent diye bir yerleşkesi var şehrin bursa yolu tarafında merkeze biraz daha uzak ama kendi içinde şehir gibi daha elit siteler filan var.
yaa çok tatlısınız nasıl uzun uzun yazmışsınız Allah razı olsun.Arabamız yok tramvayla ulaşımın olduğu bir yer lazım bize küçük bebeğim var bebek arabasıyla binip gidiyim diyorum her yere:) Emlak sitelerine girip tek tek bakıcam tekrar çok teşekkür ederimBir Eskişehirli olarak hoşgeliyorsunuz öncelikle :)
Eskişehir de nezih merkeze yakın oturmak isterim derseniz
Vişnelik mahallesi
Sümer mahallesi
Hasan Polatkan caddesi
Bunların dışında evim büyük olsun siteli olsun aracımız var merkeze gideriz derseniz ;
Batıkent mahallesi
Önerebilirim.
Bağlar mahallesi ve üniversite caddesi öğrenci doludur geceleri akşamları çok ses olur aile için pek uygun olmayabilir.
Ancak Eskişehir küçüktür Zaten bir yerden diğer yere ulaşım en fazla yarım saat 45 dkdır . En uzak yerler için söylüyorum .
Darısı basıma diyim , soyle baska yerlerde projeleri olsada gitseeezzzzBen istanbulda yaşıyorum sanırım burası kadar iç içe değildir:) semt yada mahalle adı verebilirseniz benim için daha kolay olur teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?