gönderiyorum sana tatlım numarasını
ttlım banada gönderebilirmisin ben sitede yeniyim mesaj atamıyorum kullanıcı adım petekkaya
ama mail adresimide vereyim haticeay54@hotmail.com
kadriye hanıma ne zaman gittiniz?
telefonda baktı canım kadriye yani aslında % 75 iyiydi ama atışlar çoktu aralarında en iyi dilek hatun baktıranlar çok memnun ..
telefonda baktı canım kadriye yani aslında % 75 iyiydi ama atışlar çoktu aralarında en iyi dilek hatun baktıranlar çok memnun ..
Sekerim, Dilek in telefonunu bana da gonderebilir misin?
canım msj gönderemedim msj kutun doluymuş
canım msj gönderemedim msj kutun doluymuş
eskişehir de bildiğiniz iyi bir falcı var mı ?
falcıyı bilmem ama iyi bir hoca var işmi mustafa hoca suya bakıtıyor ayna gibi suda görüyorsunuz herseyinizi olacaklarıda tavsiye ederim ben gittim fayda gördüm insanlarda fayda görsün isterim telefonunu isterseniz özelden veririm şarlatanlara inanmayın gerçek ilim sahiplerini bulmak en güzeli amaç merak edilenleri öğrenmekse
0541 942 70 63 ben buna bakdırdım bi dene fal iş değil ya bi sürü havaya paramustafanın numarasını adresini almamız mümkünmü
Son mesajimi yazmadan once temizledim, Allah allah :44:
Bu arada Eskisehirde Elif diye bir falci varmis, duyan bilen var midir ?
Kadriyeyi aradım ancak Alanyadaymış ve bir ay orada kalacakmış. Kızlar bana acil iyi bir falcı lazım.iletişim bilgilerini benimle paylaşırsanız sevinirim. çok acil lütfeeennn
cockp_it@yahoo.com.tr
Ben Elif e baktırdım beğendim ama dediği tarihleri bekliyorum. Yorumları doğruydu mesela erkek arkadaşımın şu an dengesiz olduğunu falan :)merhabalar ben eskişehirde iyi bir falcı arıyorum kime baktırdı isem biri ikisi çıktı ama daha çok geçmişi söylüyorlar ayrıca osmanlıodaki elif isim bile veriyor gayet iyi ama yorumları doğru çıkmıyor mesela bir erkek diyor iyi çocuk diyor tam tersi çıktı hep :S zuzuya gitmeye korktum sonrada baktımki en son kızılcıklıdaki resusu da bırakmış pişman oldum çünkü arkd şu an onun söylediklerini bire bir yaşıyor :S
iyi adam gibi bakan yer bilen varsa özelden ulaştırır mı rica ediyorum.