eskişehir de ki falcılar

Türkiye'de bir çok falcıya gittim ama benim bildiğim en iyisi antalya' da kuzey isminde bir falcı yurt dışından gelmiş yüzünde iz olan biri inanın inanılmaz bir falcı kocamla olan bitmiş ilişkimi yeniden düzenledi ve ne söylediyse onu yaşıyorum sac kan su vss kullanıyor ürküyorsunuz ama sanki yaşam koçluğu yapıyor cidden tavsiye ederim

kızlar bende bir deneyimim anlatıyım ki herkeze para kaptırmayın eskişehirde bir bayana fal baktırdım gayet iyi başladı fala attı attı sonrasında 50 tl aldı adı kadriye aynı kadriyemi bilmiyorum

boncuk ayşe diye biri baktı tamamen hüsran 15 tl.

sonra geçen hafta dilek diye bir abla müdürüme baktı beraber gittik çok tatlı bir bayan direk isimler verdi isimlerden baktı fala acayip güzel tutturmaları oldu hemen telefonunu aldım bu hafta bende gidicem deneyimleri tekrar yazarım buaralar çok revaştaymış bu dilek 25 tl alıyor isim falından:KK1:...

arkadaslar dilek hanımın numarasını ben de alabilir miyim? Eskişehir de cafe demi bakıyor, bi de kaca bakıyor? giden varsa görüşlerini yazabilir mi?

eskişehir de bildiğiniz iyi bir falcı var mı ?:KK35:

falcıyı bilmem ama iyi bir hoca var işmi mustafa hoca suya bakıtıyor ayna gibi suda görüyorsunuz herseyinizi olacaklarıda tavsiye ederim ben gittim fayda gördüm insanlarda fayda görsün isterim telefonunu isterseniz özelden veririm şarlatanlara inanmayın gerçek ilim sahiplerini bulmak en güzeli amaç merak edilenleri öğrenmekse

falcıyı bilmem ama iyi bir hoca var işmi mustafa hoca suya bakıtıyor ayna gibi suda görüyorsunuz herseyinizi olacaklarıda tavsiye ederim ben gittim fayda gördüm insanlarda fayda görsün isterim telefonunu isterseniz özelden veririm şarlatanlara inanmayın gerçek ilim sahiplerini bulmak en güzeli amaç merak edilenleri öğrenmekse

ayrıca amacım reklam yapmak filan değil ben hayatım boyunca kendim fayda görmediğim birseyi kimseye önermem

Son mesajimi yazmadan once temizledim, Allah allah :44:

Bu arada Eskisehirde Elif diye bir falci varmis, duyan bilen var midir ?

Eğer Osmanlı cafedeki Elif'se ben baktırdım. Günlük belirli sayıda kişiye bakıyor. Bana dediklerinden bir tanesi dediği gün çıktı hemen. kız çok iyi bakıyor. Ben inanıyorum yada inanmak istiyorum. Ben beğendim. İlişkimin bittiğini ama 9. ayın 4 ünden sonra tekrar döneceğini söyledi. Arada arayacak ve bağı koparmayacak dedi aynen de oldu.

kizlaaaar osmanli cafedeki elifin dediklerini yasayan var mi coook guzel bakti cok hosuma gitti onemli olan dedikleri cikar mi

merhabalar ben eskişehirde iyi bir falcı arıyorum kime baktırdı isem biri ikisi çıktı ama daha çok geçmişi söylüyorlar ayrıca osmanlıodaki elif isim bile veriyor gayet iyi ama yorumları doğru çıkmıyor mesela bir erkek diyor iyi çocuk diyor tam tersi çıktı hep :S zuzuya gitmeye korktum sonrada baktımki en son kızılcıklıdaki resusu da bırakmış pişman oldum çünkü arkd şu an onun söylediklerini bire bir yaşıyor :S

iyi adam gibi bakan yer bilen varsa özelden ulaştırır mı rica ediyorum.

merhabalar ben eskişehirde iyi bir falcı arıyorum kime baktırdı isem biri ikisi çıktı ama daha çok geçmişi söylüyorlar ayrıca osmanlıodaki elif isim bile veriyor gayet iyi ama yorumları doğru çıkmıyor mesela bir erkek diyor iyi çocuk diyor tam tersi çıktı hep :S zuzuya gitmeye korktum sonrada baktımki en son kızılcıklıdaki resusu da bırakmış pişman oldum çünkü arkd şu an onun söylediklerini bire bir yaşıyor :S

iyi adam gibi bakan yer bilen varsa özelden ulaştırır mı rica ediyorum.
Ben Elif e baktırdım beğendim ama dediği tarihleri bekliyorum. Yorumları doğruydu mesela erkek arkadaşımın şu an dengesiz olduğunu falan :)

X