bendeee kadriye hanımııın numarası var ilk defa gidicem gerçekten iyi mi boşuna övülmüyordur bu kdar tabi ama güvenemiyorm cok falcı gezdim artık tatmin olmak istiyorm
Numarasını bana da gönderebilir misinbendeee kadriye hanımııın numarası var ilk defa gidicem gerçekten iyi mi boşuna övülmüyordur bu kdar tabi ama güvenemiyorm cok falcı gezdim artık tatmin olmak istiyorm
Kadriye Hanımın numarasını bana da gönderir misinizbendeee kadriye hanımııın numarası var ilk defa gidicem gerçekten iyi mi boşuna övülmüyordur bu kdar tabi ama güvenemiyorm cok falcı gezdim artık tatmin olmak istiyorm
Valla zuzuyu bende buldum iyi olduğunu biliyorum ama kadriye hanımın eşiylede görüştüm oda çok iyiymiş bende ona baktırmak istiyodum ama telefondan bakım yapamıyor dedi mutlaka karşısında bi çift göz olmalı dedi eğer sizin niyetinize biri gelirse olur ama mutlaka biri olmalı dedi arkidişler yokmu ya gidebilicek birileri ben hemen hesap nosuna gönderirim valla
Nooolur banadagönderiyorum sana tatlım numarasını
Çokk uzun bi süre yazan olmamış buraya. Ben de bişiyi merak ediyorumm. Normalde Eskişehirde değilim. Öğrenciyken ordaydımmm. Taaa yıllar önce 2007 falandı sanırım zuzu diye bi kız wardı. Sanırım o da artık orda değildir. Söylenene göre ing öğrt. okuyo falan diyolardı. Yani okul bitince o da memleketine dönmüş olabilir. Hatta belki şimdi ewli ve çocuklu da olabilir:) çook zaman olmuş çünkü. Önümüzdeki haftalarda Eskişehir ziyareti yapabilirim. Hiççç haberi olan war mı ki zuzudan