eskişehir de ki falcılar

Kızlar Kadriye Hanım iyi mi ne dersiniz? Gerçi bunu sormak da saçma oldu ama bu kadar yazılandan sonra. Yine de baktırıp da dediğini yaşayan var mı?

bendeee kadriye hanımııın numarası var ilk defa gidicem gerçekten iyi mi boşuna övülmüyordur bu kdar tabi ama güvenemiyorm cok falcı gezdim artık tatmin olmak istiyorm

İyi günler yazınızı gördüm bende sürekli baktırıcak birisi bulamadığımdan dolayı arkadaşım aracılığıyla bu siteyi buldum ve son derece memnun kaldım sizinde denemenizi tavsiye ederim. Yüz yüze olması beni etkiledi güvenilir bir site. Astrocenter sayfasındaki Deniz Era ve Uzay favoralerim ayrıca benim indirimli kodum var sürekli kullandığım için koduyla giderseniz 10 dakikası 4 tl oluyo bence denemelisiniz. Sizden haber beklıyorum bakalım memnun kalıcakmısınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba kadriye hanımın numarasını veya bildiğiniz iyi bi falcı varsa söyleyebilir misiniz lütfen bu aralar baktırmam lazım

Çokk uzun bi süre yazan olmamış buraya. Ben de bişiyi merak ediyorumm. Normalde Eskişehirde değilim. Öğrenciyken ordaydımmm. Taaa yıllar önce 2007 falandı sanırım zuzu diye bi kız wardı. Sanırım o da artık orda değildir. Söylenene göre ing öğrt. okuyo falan diyolardı. Yani okul bitince o da memleketine dönmüş olabilir. Hatta belki şimdi ewli ve çocuklu da olabilir:) çook zaman olmuş çünkü. Önümüzdeki haftalarda Eskişehir ziyareti yapabilirim. Hiççç haberi olan war mı ki zuzudan

ya zuzu yıllar once burdaydı deli para kazandı bu işten ama ben falcı degilim zihin okuyorum derdi. ki bana baktıkları gram cıkmadı..

bu kadriye hanımın alanyada bir hocası var onu bilen varsa bana hbr verebilir mi?

Zuzu evlendi ayrıldı kocaman bide oğlu var. Sükseden ayrıldı kardeşinin kızılcıklıda açtığı kafeye geçti ama uzun zamandır ben gitmiyorum oraya kardeşi arkadaşımdı benim. Tahminim kapatmışlardır orayı da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…