eskişehir de ki falcılar

kadriye hanım evde bakıyor. ama kendisi uzun aralıklarla alanyaya gider. gecen aradık yine gideceğini söylediği için bakmadı. Falcı kıymet var onun numarasını bi türlü bulamıyoruz ya yer değiştiriyor böyle değişik birşey en son haberi olan varsa telefonu bize ulaştirabilir mi?

osmanlı kafede elifnaz var. tarihlerle bakar harf verir. ama gelecek ile ilgili dedikleri bizlere çıkmadı. geçmişi biliyor ama.
mustafa beyi hiç duymadım. onun da numarası varsa verebilirseniz sevinirim.

saadet var çağırdığınız yere gelir. tarot bakar. dedikleri bana çıktı.
çilek kafede hacer abla var. o da güzel bakıyor. tarih veriyor ama birkaç gün sarkma olur genelde.
sizin bildikleriniz neler?
merhaba kadriyenin teli varsa verebilirmisiniz

merhaba kadriyenin teli varsa verebilirmisiniz

merhaba numarasını verirmisiniz

Merhaba, Kadriye hanım’ın numarası elinde olan varsa bana da iletebilir misiniz lütfen?:dua:

Merhaba, Kadriye Hanımın numarasını ben de alabilir miyim? Eskişehir’de son birkaç günüm, gitmeden şansımı denemek istiyorum

Kimse dönüş yapmıyor :KK43:

Bu Kadriye ye baktıramadım gitti.Çok merak ediyorum.Teli varsa alabilir miyim?

Konunun ilk sayfalarında biri şu numarayı yazmış sıfır beşyüzotuzaltı altıyüaltmışbir otuzüç doksanüç.
Ben aramadım bilmiyorum sadece bu numarayı buldum. Eğer arayan olursa burdan bilgi verir mi lütfen? Fal çıktı mı yazın mutlaka.

Konunun ilk sayfalarında biri şu numarayı yazmış sıfır beşyüzotuzaltı altıyüaltmışbir otuzüç doksanüç.
Ben aramadım bilmiyorum sadece bu numarayı buldum. Eğer arayan olursa burdan bilgi verir mi lütfen? Fal çıktı mı yazın mutlaka.
Kadriyeyi yukarıdaki numaradan arayan oldu mu?

X