eskişehir de ki falcılar

Teşekkür ederim. Böyle fal baktıralım derken aslında boşuna paraları harcıyoruz. Şöyle iyi biri olsa herkes rahatlayacak.

eskisehir kırım caddesinde bakan birisi varmıs ama hicbir bilgimiz yok. bilen arkadaslar yardımcı olabilir mi?

old harabedeki falcının dedikleri bana da cıktı. boncuk ayse yıllardır sallar denk gelene tutmus olur e tabi muhakkak birisine tutacak o fal.. nil hanım senelerdir her sene beni evlendirir. niyeyse tutmadı...aslında eskisehirde falcı cok vamıs ama burda paylasan yok. keske yazsalar gittikleri yerleri..

kısa vadede seyler dıyo hanı yakın gelecek ama bana cıktı yazdıgım gıbı ıse gırdım dedıgı tarıhlerde :)

Adalar marpuc kafede Mehmet var ona gidin Tarot baktirin ama

Kızlar old harabes'te kime baktırdınız adını söyleyebilir misiniz? Bir de telefonda da bakıyor mu acaba ?

Kızlar old harabes'te kime baktırdınız adını söyleyebilir misiniz? Bir de telefonda da bakıyor mu acaba ?
ınternetten bakıyormus telden sanırım bı kız var daha fıncanı acmadan karakterını soyluyo sonra yakın gelecegı dıyo tek kısı bakıyo 26 27 yaslarında bı kız dı beklı hala vardır yada yoktur bılemıyorum sımdı tam

Acaba adı nedir ki? Eskişehir'dekiler için iyi diyorlar ama telefon paylaşımı yapabilir misiniz ya da hangi internet sitesi acaba ?

Acaba adı nedir ki? Eskişehir'dekiler için iyi diyorlar ama telefon paylaşımı yapabilir misiniz ya da hangi internet sitesi acaba ?
sanırım zehra idi. eger bulursanız orda lütfen buraya da yazın. bu topikde paylasalım herkes birbirine yardımcı olmus olur iyi olur :))

önerebileceğin birileri var mı peki?

Ben eskişehirliyim alanyada okuyorum yani her iki şehir arasında da sürekli gidip geliyorum kadriye hanıma ulaşabileceğimi düşünüyorum numarası
Merhabalar ben eskişehirliyim alanyada okuyorum yani her iki şehirde de bulunuyorum kadriye hanıma ulaşabilceğimi düşünüyorum numarası varsa alabilir miyim

Kadriyenin falı yüz yüze bakılmalı bence ve çıkıyor ben 7 yıldır baktırıyorum gerçekten çıkıyor özellikle verdiği isimler çok net ama hastalığı tam tutturamıyor yani o hastalık oluyor ama dediği kişide olmuyor bana annemin kalça dan topuğa kadar şiddetli ağrı çekeceğini aylarca yütüyemeyeceğini söyledi ve o hastalık bende çıktı tam altı ay uğraştım yürüyemedim oturamadım uyuyamadım iki büklüm yamuk kaldım bel fıtığı oldum ameliyatta oldum tam geçti derken yine başladı dediği gibi şu an iki yıl oldu hala çekiyorum yine ameliyat olmam lazım ama Kadriye bu sefer ameliyat görmedi bakalım ne olacak durumum bende merak ediyorumVe ben aslında son gittiğimde teyzem ölmüştü onun için gittim teyzemin intihar ettiğini intihar sebebini saatini çocuklarının adını durumunu herşeyi bildi

Fal da Kadriye kesinlikle ama onun falları en uzun bir yıllık oluyor ben fal değilde yıldızname baktırmak istiyorum bakan birini bulamadım kadriye hanım birine baktırıyor ama bişey çıkmıyor öyle yıldızname mi olur Can'ım illaki bişeyler çıkmalıydı yıldızname konusunda sağlam birini arıyorum

Ka
Kadriye hanımın numarası var mı sizde bana gönderebilir misiniz?

marpucdaki mehmet guzel bakıyor. yine o sırada gül varmıs gideniniz oldu mu?

gül nerede canım..marpuçdaki mehmete gideceğim bugün yarın..size bilgi veririm buradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…