- 24 Mayıs 2014
- 65
- 11
Marpuça gittin mi gittiysen memnun kaldın mı?gül nerede canım..marpuçdaki mehmete gideceğim bugün yarın..size bilgi veririm buradan
Kadriye hanımın numarasını bende alabilir miyim lütfen çok önemli gerçektenEvet var
mustafa bey nasılmerhaba. mustafa beye nasıl ulasabilirim nerede bakıyor? isim söylüyor mu ve dedikleri cıkıyor mu? numarasını alabilir miyim ? lütfen lütfen lütfen acil cvp bekliyorum =)
Ka
Kadriye hanımın numarası var mı sizde bana gönderebilir misiniz?
Rica etsem bana da gönderebilir misiniz?Evet var
NUMARASINI VEREBİLRMİSİN ACABA BİZDE GİTSEKvar canım biz 1 ay önce odunpazarında genc bi bayan var sanırım ismi esmaydı rüyamda gördüklerime kadar sölemişdi bana baya bi şok etkişi yaratdı bende korkdum bi daha gitmedim istiyosan git :))alanönü parkının arkasında 2 katlı bi evdi nosu var
NUMARASINI VEREBİLRMİSİN ACABA BİZDE GİTSEK
merhabaaa kadrıye hanımın nosu hala duruyor muKonuyu takip edemiyorum kadriyenin numarayı isteyen özelden mesaj atsın bu arada bana yıldızname bakan birisi lazım önerileri bekliyorum
Merhaba msjınızı yenı gordum gercekten o kadar iyimi ?? Eskde bn bulamadım nosunu alabilir miyim rica etsemmmNUMARASINI VEREBİLRMİSİN ACABA BİZDE GİTSEK
O tasındı diyorlardı en son siz gittiniz mi yenilerde acaba?Kiymet diye biri var, o iyidir.
O tasındı diyorlardı en son siz gittiniz mi yenilerde acaba?
kadriye hanımın numarasını verebilen var mıKadriyenin falı yüz yüze bakılmalı bence ve çıkıyor ben 7 yıldır baktırıyorum gerçekten çıkıyor özellikle verdiği isimler çok net ama hastalığı tam tutturamıyor yani o hastalık oluyor ama dediği kişide olmuyor bana annemin kalça dan topuğa kadar şiddetli ağrı çekeceğini aylarca yütüyemeyeceğini söyledi ve o hastalık bende çıktı tam altı ay uğraştım yürüyemedim oturamadım uyuyamadım iki büklüm yamuk kaldım bel fıtığı oldum ameliyatta oldum tam geçti derken yine başladı dediği gibi şu an iki yıl oldu hala çekiyorum yine ameliyat olmam lazım ama Kadriye bu sefer ameliyat görmedi bakalım ne olacak durumum bende merak ediyorumVe ben aslında son gittiğimde teyzem ölmüştü onun için gittim teyzemin intihar ettiğini intihar sebebini saatini çocuklarının adını durumunu herşeyi bildi
evet lütfen yada tam açık adres veya numarasıNUMARASINI VEREBİLRMİSİN ACABA BİZDE GİTSEK