Bulabildiniz mi Kadriye'nin numarasını?Baktırdınız mı?Kimse dönüş yapmıyor
Bu Kadriye'ye baktırıp da falı çıkan var mı?Konunun ilk sayfalarında biri şu numarayı yazmış sıfır beşyüzotuzaltı altıyüaltmışbir otuzüç doksanüç.
Ben aramadım bilmiyorum sadece bu numarayı buldum. Eğer arayan olursa burdan bilgi verir mi lütfen? Fal çıktı mı yazın mutlaka.
Burdan haberdar edin bzi de evinde mi bakıyomuş.Kadriye bana pazartesine randevu verdi arkadaşlar.BLmiyorum.Şimdi de kararsız kaldım.Belki vazgeçebilirim. 75TL PARASINDAN DEĞİLDE BIKTIM ARTIK.
yok telde baktıracağım.Burdan haberdar edin bzi de evinde mi bakıyomuş.
Merhaba kadriyenin numarasını verebilirmisinizKadriye bana pazartesine randevu verdi arkadaşlar.BLmiyorum.Şimdi de kararsız kaldım.Belki vazgeçebilirim. 75TL PARASINDAN DEĞİLDE BIKTIM ARTIK.
ben baktırdım arkadaşlarımla birlikte bilmiyo o yapsyduck cafede erkek falcıyı cok övdüler. baktıran oldu mu ona?
bende kiymet hanimin adresini ve telefonunu ariyorum bulabildiniz mi.cem evinin tam karsisinda oturdugu soylenenAnkara da oturuyorum, telefon numarasını bana da verebilirseniz çok sevinirim.
Birde yıllar önce eskişehir'de oturan Kıymet Hanım diye birine baktırmıştım, söylediklerinin hepsi çıkmıştı.Cep telefonu yoktu, sabit numarası da kapalı,
Bende baktırdım kadriye ablaya çoğu şeyi karıştırdı bildiği şeylerde vardı sizi merak ettim sonuç ne olduyok telde baktıracağım.
Bana da numara veya adresini verirmisinizÖzel mesajınız kapalı.
Numarasini veya adresini verimisinizBende baktırdım kadriye ablaya çoğu şeyi karıştırdı bildiği şeylerde vardı sizi merak ettim sonuç ne oldu
Tabiki verebilirimNumarasini veya adresini verimisiniz
Bana da gönderirmisinz ?Nooolur banada
Bende kadriye ablayı arıyorum numarasını alabilirmiyim ?Numarasini veya adresini verimisiniz
Kendisine ulaşabilidiniz mi bilmiyorum ama kafenin adını özelden verebilirim.Eskişehirde bir cafede eda isminde bir bayan tarot bakıyordu bilen varsa bana nerde calistigini şu an yazabilirmi