- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
Sizin de instagram hesabında yayınlamış mıydı gebeliginiziYok canım sadece kan veriyorsun onun sonucunu söylüyor. Iki gün sonra tekrar gidip kan veriyorsun, yine sadece o sonuca bakıyor. Muayeneyi bi 12 gün sonra tekrar kese ve kalp atışı için çağırıyor
Yatarken yazıyorum sanaBu arada iyimisin yat dinlen anestezinin etkisiyle uyku hali oluyor ben iki gün sonra rahatlamıştım beni en çok antibiyotik etkiledi hiç antibiyotik kullanamıyorum
Ya ben de yanağımi ısırmışım galiba anestezi de , çıkınca acıyordu :) benim hala alt karnım yatıp kalkınca ağrıyor:) alıştım artık galiba , inşallah güzel sonuçlarimiz olsun da :)Yatarken yazıyorum sanaKarnım ağrıyor:) hareket edince kötü oluyorum. Uykumda var. Bı kaç gün sürer bu halsizlik. Ben hala fıtı fıtı yazıyorum Opuda ne yaptıysam dudağım şişmiş. Isırdım heralde Acı çektim haberim yok heralde:)) Allahım şu günler bitecek mi acaba
Ay demekki oluyor.Ya ben de yanağımi ısırmışım galiba anestezi de , çıkınca acıyordu :) benim hala alt karnım yatıp kalkınca ağrıyor:) alıştım artık galiba , inşallah güzel sonuçlarimiz olsun da :)
Ilk sonucu yayımlamamıştı, ama ikinci gün verdiğim kan sonucunu hatırlamıyorumSizin de instagram hesabında yayınlamış mıydı gebeliginizi
Nicel beye yaptırdımİnan hiç belli olmuyor bı ay kötü olan diğer ay iyi olabiliyor. Bı tane bile kaliteli çıksa olabilir. İlk denemeyi nerede yaptırdınız. Farklı ekipte farklı sonuç alabilirsiniz.Hayirlisi olsun inşallah. Allah gönlünüze göre versin.
İnşallah canm bu ay o aydır follikül sayım çoktur.inşallah senin içinde iyi olsun sonuçlarını paylaşırsan sevinirimİnan hiç belli olmuyor bı ay kötü olan diğer ay iyi olabiliyor. Bı tane bile kaliteli çıksa olabilir. İlk denemeyi nerede yaptırdınız. Farklı ekipte farklı sonuç alabilirsiniz.Hayirlisi olsun inşallah. Allah gönlünüze göre versin.
Çok mantıklı uzan çabuk toparlan karın ağrısı rahatsız ediyor çünkü ısırdın sanırım dediğin gibi ben ayın 14 de pazartesi opu olmuştum çarşamba gayet iyiydim ertesi gün işe gittim orda çok rahatsız olmuştum inşallah rabbimin izniyle bitecek bebeğimizi kucağımıza aldığımızda hiç birini hatırlamıyacağızYatarken yazıyorum sanaKarnım ağrıyor:) hareket edince kötü oluyorum. Uykumda var. Bı kaç gün sürer bu halsizlik. Ben hala fıtı fıtı yazıyorum Opuda ne yaptıysam dudağım şişmiş. Isırdım heralde Acı çektim haberim yok heralde:)) Allahım şu günler bitecek mi acaba
Çok mantıklı uzan çabuk toparlan karın ağrısı rahatsız ediyor çünkü ısırdın sanırım dediğin gibi ben ayın 14 de pazartesi opu olmuştum çarşamba gayet iyiydim ertesi gün işe gittim orda çok rahatsız olmuştum inşallah rabbimin izniyle bitecek bebeğimizi kucağımıza aldığımızda hiç birini hatırlamıyacağız
Merhaba! Birşwy sormak istiyorum kalınlaşmadığı için iptal olmuş sanırım peki baştan berimi hiç kalınlaşma olmadı yoksa kalınlaşıp tamı inceldi benmde transferm iptal edildi şakin benm 15.gün 9.8mm di 5gün iğneleri yedm transfer günü 6.5a düşmüştü bu durumu yaşayablar vemı bilmiyorum ama bir cvpta bulamıyorumRahim kalınlığım yine ince çıktı. Dondurup kalinlastiracak anladığım kadarıyla... Canan hanım dedi iki gün sonra kalinlasirsa tazede olabilir ama sanmıyorum. Nicel beye dedim ilk denemeyle karsilastiriyorum. Evet dedi ilk denemede başka bı hastaydin şimdi çok başka bı hastasin dedi. Bı kaç ayda neden kötüleşir bilmem bu ayami denk geldi bilmiyorum. Yedek kalsin istiyordum dedim onu bilemiyoruz dedi. 4 yumurta toplanip hepsi döllenen var dedi. 5 güne gitmez diye korkuyorum dedim. Yok gider dedi. İlk denememdeki gibi pozitif bakmıyor bana... E2 ilk denemeden daha yüksek ama bilmiyorum. 2 gün sonra ne olur bilmem dedi. Laboratuvarda büyümeyenleri büyütmeye çalışıyorlarmış falan anlattı. 16 mm olanlar mi dolleniyor dedim.Onlar folikul boyutu dedi yumurtalar çok küçükmüş:) Bunun için bı video çekmem lazım dedi. Şu kavram karmaşasından kurtulmak için
Yok canim normalde kalınlaşıyor. Benim genelde 11 mm oluyordu. İlaçları kullanınca ince çıkıyor. İlk transfer zamanı ilaç sonrası 8.4 idi o yüzden transfer olmadi bı ay bekleyince 9.5 mm e çıktı. Şimdide aynısı oldu yine ince diğer ay kalınlaşir. Hatta burda arkadaş yazmıştı onunda aynı oldu fostimon inceltiyor demiş doktor. Çok var bunu yaşayan o yüzden rahat olun kalınlasir.Merhaba! Birşwy sormak istiyorum kalınlaşmadığı için iptal olmuş sanırım peki baştan berimi hiç kalınlaşma olmadı yoksa kalınlaşıp tamı inceldi benmde transferm iptal edildi şakin benm 15.gün 9.8mm di 5gün iğneleri yedm transfer günü 6.5a düşmüştü bu durumu yaşayablar vemı bilmiyorum ama bir cvpta bulamıyorum
Tşkler cvp için ekimde opu olmuştu 2ay bekledm transfer için busy böyle olunca şaşırdım.donmus transferi olacaktıYok canim normalde kalınlaşıyor. Benim genelde 11 mm oluyordu. İlaçları kullanınca ince çıkıyor. İlk transfer zamanı ilaç sonrası 8.4 idi o yüzden transfer olmadi bı ay bekleyince 9.5 mm e çıktı. Şimdide aynısı oldu yine ince diğer ay kalınlaşir. Hatta burda arkadaş yazmıştı onunda aynı oldu fostimon inceltiyor demiş doktor. Çok var bunu yaşayan o yüzden rahat olun kalınlasir.
Ne demek düzelir merak vermeTşkler cvp için ekimde opu olmuştu 2ay bekledm transfer için busy böyle olunca şaşırdım.donmus transferi olacaktı
Ne bilim ya progynova kullandırdılar kalınlastı snra 5gnlk progestan iğnesi kullandm transfer günü balon gibi söndüNe demek düzelir merak verme
İlaç verip kalinlastiriyorlarda
Estrofemle falan kalınlaştiriyorlar mutlaka benim en son kalinlassin die 8 e çıkarmışlardı estrofem iNe bilim ya progynova kullandırdılar kalınlastı snra 5gnlk progestan iğnesi kullandm transfer günü balon gibi söndü
Cidden mi acaba aynı kişi miKizlar su bı kadın vardı nicel beyin paylaştigi köyden geliyorlar sonunda tuttu die :) bugün karşılaştık onunla iki transferden biri tutmuş gayet iyiymiş durumları :)
Ya bacı valla ben anlamıom extrofem yerıne progynova verio dr kalınlaştıda 9.8mm oldu 5gnlk progeston kullandırdı transfer günü hop 5mm kalınlasma değilde sorun kalınlaşıp tekrar incelmesi okdr da ilaç iğneye rağmenEstrofemle falan kalınlaştiriyorlar mutlaka benim en son kalinlassin die 8 e çıkarmışlardı estrofem i
Çok sevindim tatlım senin adını hepsi 5. Güne gider inşallah.Arkadaşlar bugün Fulden hanım aradi 7 yumurtamin 5 i olgun çıkmış 5 i de döllenmişÇok sevindim dedim. Evet bizde çok sevindik dedi. İlk denemde 8 de 3 döllenmişti. Demek her ay anı olmuyor. Bu ay aslında 15-11mm ve antral folikul falanda vardı demek onlarda büyümüş ilginç 5. Güne kadar ne olur bilmem ama şuan mutluyum