Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Yok canım sadece kan veriyorsun onun sonucunu söylüyor. Iki gün sonra tekrar gidip kan veriyorsun, yine sadece o sonuca bakıyor. Muayeneyi bi 12 gün sonra tekrar kese ve kalp atışı için çağırıyor
Sizin de instagram hesabında yayınlamış mıydı gebeliginizi

Bu arada iyimisin yat dinlen anestezinin etkisiyle uyku hali oluyor ben iki gün sonra rahatlamıştım beni en çok antibiyotik etkiledi hiç antibiyotik kullanamıyorum
Yatarken yazıyorum sana Karnım ağrıyor:) hareket edince kötü oluyorum. Uykumda var. Bı kaç gün sürer bu halsizlik. Ben hala fıtı fıtı yazıyorum Opuda ne yaptıysam dudağım şişmiş. Isırdım heralde Acı çektim haberim yok heralde:)) Allahım şu günler bitecek mi acaba

Ya ben de yanağımi ısırmışım galiba anestezi de , çıkınca acıyordu :) benim hala alt karnım yatıp kalkınca ağrıyor:) alıştım artık galiba , inşallah güzel sonuçlarimiz olsun da :)

İnşallah canm bu ay o aydır follikül sayım çoktur.inşallah senin içinde iyi olsun sonuçlarını paylaşırsan sevinirim

Çok mantıklı uzan çabuk toparlan karın ağrısı rahatsız ediyor çünkü ısırdın sanırım dediğin gibi ben ayın 14 de pazartesi opu olmuştum çarşamba gayet iyiydim ertesi gün işe gittim orda çok rahatsız olmuştum inşallah rabbimin izniyle bitecek bebeğimizi kucağımıza aldığımızda hiç birini hatırlamıyacağız

Aminn

Merhaba! Birşwy sormak istiyorum kalınlaşmadığı için iptal olmuş sanırım peki baştan berimi hiç kalınlaşma olmadı yoksa kalınlaşıp tamı inceldi benmde transferm iptal edildi şakin benm 15.gün 9.8mm di 5gün iğneleri yedm transfer günü 6.5a düşmüştü bu durumu yaşayablar vemı bilmiyorum ama bir cvpta bulamıyorum

Yok canim normalde kalınlaşıyor. Benim genelde 11 mm oluyordu. İlaçları kullanınca ince çıkıyor. İlk transfer zamanı ilaç sonrası 8.4 idi o yüzden transfer olmadi bı ay bekleyince 9.5 mm e çıktı. Şimdide aynısı oldu yine ince diğer ay kalınlaşir. Hatta burda arkadaş yazmıştı onunda aynı oldu fostimon inceltiyor demiş doktor. Çok var bunu yaşayan o yüzden rahat olun kalınlasir.

Tşkler cvp için ekimde opu olmuştu 2ay bekledm transfer için busy böyle olunca şaşırdım.donmus transferi olacaktı

Estrofemle falan kalınlaştiriyorlar mutlaka benim en son kalinlassin die 8 e çıkarmışlardı estrofem i
Ya bacı valla ben anlamıom extrofem yerıne progynova verio dr kalınlaştıda 9.8mm oldu 5gnlk progeston kullandırdı transfer günü hop 5mm kalınlasma değilde sorun kalınlaşıp tekrar incelmesi okdr da ilaç iğneye rağmen

Arkadaşlar bugün Fulden hanım aradi 7 yumurtamin 5 i olgun çıkmış 5 i de döllenmiş Çok sevindim dedim. Evet bizde çok sevindik dedi. İlk denemde 8 de 3 döllenmişti. Demek her ay anı olmuyor. Bu ay aslında 15-11mm ve antral folikul falanda vardı demek onlarda büyümüş ilginç 5. Güne kadar ne olur bilmem ama şuan mutluyum

Çok sevindim tatlım senin adını hepsi 5. Güne gider inşallah. Mesut beyden bahsedilmiyor artık gitti mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…