Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Doktorum il dışında gidemedim ama aradım. Progestan 50 ml iğne vuruldum. Ekstra bşr tane daha estrofem aldım. 12.30 gibi iğnemi vuruldum .şuan saat 15 ama hala lekelenmem devam ediyo.🙏dua etmekten başka bir şeyim yok
Proluton depot verirler genelde vermedi mi ?

Doktorum il dışında gidemedim ama aradım. Progestan 50 ml iğne vuruldum. Ekstra bşr tane daha estrofem aldım. 12.30 gibi iğnemi vuruldum .şuan saat 15 ama hala lekelenmem devam ediyo.🙏dua etmekten başka bir şeyim yok
Dinlenin kanama olan çok oluyor.Doktora gitseniz çok iyi olur. Geçmiş olsun🙏

idareten de olsa ben olsam başka doktora giderdim. Ultrasonla bakıp kesenin sağlam olup olmadığına bakmaları lazım. Bir de kendinizi asla yormayın, ayağınızı uzatıp yatın.

Ya şuan 5+5 im ben de . Kırmızı kanamam oldu ya korkutorum
Panik yapma diycem ama gerçekten panik yapma hani laf olsun diye demiyorum. Ne kadar soğuk kanli olursan o kadar iyi. Proluton yaptirmissin zaten, dinlen progestan i ihmal etme. Ama doktor a da git iyi veya kötü. Bir doktorun haberi olması iyi. Çünkü ben daha takibe başlamamıştım doktorlar kabul etmedi beni. Sağolsun bir doktor geliverdi muayene etti keseyi gösterdi sakinleştirdi bizi. Zaten ben panik yapmadım çünkü agrım yoktu bir anda oldu. Eşim çok üzüldü. Lekelenmeye dönmüşse bence iyi, yine de bilemiyorum ama. Kanama geçiyordur belki.

Panik yapma diycem ama gerçekten panik yapma hani laf olsun diye demiyorum. Ne kadar soğuk kanli olursan o kadar iyi. Proluton yaptirmissin zaten, dinlen progestan i ihmal etme. Ama doktor a da git iyi veya kötü. Bir doktorun haberi olması iyi. Çünkü ben daha takibe başlamamıştım doktorlar kabul etmedi beni. Sağolsun bir doktor geliverdi muayene etti keseyi gösterdi sakinleştirdi bizi. Zaten ben panik yapmadım çünkü agrım yoktu bir anda oldu. Eşim çok üzüldü. Lekelenmeye dönmüşse bence iyi, yine de bilemiyorum ama. Kanama geçiyordur belki.
Panik değilim aslında sadece korkuyorum biraz. Hala yerleşme lekesi olabilir mi 5+5 te.

Doktor neyi uygun görürse onu verir ama yinede söylersin bende bu ilaçlar var diye.Belki kabul eder. Aşılamada elimde gonal f vardı onu kullandim ben mesela. Bugün rapor için osmangaziye gittim. Hemsireler falan çok iyiydi yardımcı oldular. Bi günde çoğu işimi hallettim. Rapor işleri sandığım kadar zor değilmiş. Saglik kurulu raporu içinde istediğimiz zaman gidilebiliyomus. İlaç rapor süresi dolmasın diye adete yakın alicam raporumu.
Bilgiler icin tsk ederim canm bende ragl oldum birsahaki regle rapor dusunucem :) evet ader taruhine yakin ayarlamakta fayda var

Yine bennnn😕😕dün doktora gittim her şey iyi dedi . Kalp atışı iyi dedi. Bugün yine kırmızı leke geldi artık yoruldum ya korkmaktan

Bugün hep uzandım yattım. Hiç leke gelmedi ben de tam demek ki dinlenmeliyim hep diye düşündüm. Sonra akşamüstü bir baktım kırmızı leke gelmiş. Artık şaşırdım ne yapacağımı
Haklısınız insan panikler yani haklı olarak. Bir daha ki kontrolünüz ne zaman

Yine bennnn😕😕dün doktora gittim her şey iyi dedi . Kalp atışı iyi dedi. Bugün yine kırmızı leke geldi artık yoruldum ya korkmaktan
Çok geçmiş olsun. Bebek iyiyse endişe etme. Kanama alanı falan var mıydı bir şey söyledi mi doktorunuz. Sebebi için. Çok haklısın bütün enerjisi çekiliyor insanın

Bugün hep uzandım yattım. Hiç leke gelmedi ben de tam demek ki dinlenmeliyim hep diye düşündüm. Sonra akşamüstü bir baktım kırmızı leke gelmiş. Artık şaşırdım ne yapacağımı
Yatmaya devam bence. Benim de yaklaşık 2 hafta sürdü. İlk 5 gün sadece tuvalete kalktım, yemeğimi dahi tepsiyle kucağımda yedim. Siz gidip kontrol de ettirmişsiniz, içiniz rahat olsun. Çok yoğun kanama ve adet ağrısından daha fazla ağrı olursa endişelenirim demişti benim dr um.
Panik yapmadan yatmaya devam 🤷🏻‍♀️

X