- 2 Temmuz 2021
- 719
- 719
- 35
Bakar canim nicel haricindeki bi çok doktor kalp atışını bile karından bakıyo.Kalp atışından sonra 9.gün oluyor o yüzden göbekten bakabilir mi bilmiyorum canım.inşallah bakabilir.
Onuda not alayımda eğer anlaşamazsak doktorla ona bakarım
Tamam teşekkür ederimBakar canim nicel haricindeki bi çok doktor kalp atışını bile karından bakıyo.o travmanı atlat artık tadını çıkart
Nacizane fikrim eğer ücretli yaptıracaksan hic uğraşma asilamaylaMerhabalar eskişehirde aşılama için en iyi doktor hangi hastanede hanımlar
Ahh para olsa yaptırıcam ama malesef. Devletde aşılama düşünüyorum o yüzdenNacizane fikrim eğer ücretli yaptıracaksan hic uğraşma asilamayla
canım kusura bakma biraz geç dönüş yaptım hastalıkla uğraşıyoruz turgay Şener en iyisi diye biliyorum@Minikk2626 P prenseslerim iyikilerim D drama kralicesiayliss lotuscicegi26
Kızlar bi arkadaşıma acil yüksek riskli gebelik perinatoloji doktoru gerekli özel devlet farketmez şehir hastane doktor bilgisi verir misiniz
Ah maşallah canım çok sevindimKızlar selammmBen oğlumu sağlıkla kucağına aldım. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Sezeryan ağrılarım var. Onun dışında iyiyiz. Bugün taburcu olduk. Soran herkesten Allah razı olsun. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin
Sağlıkla büyüt bebeğini canım benim ömrü bahtı güzel olsun ismine ne verdinKızlar selammmBen oğlumu sağlıkla kucağına aldım. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Sezeryan ağrılarım var. Onun dışında iyiyiz. Bugün taburcu olduk. Soran herkesten Allah razı olsun. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin
Allah analı babalı büyütsün canım ömrü bahtı güzel hayırlı evlat olsun benim büyük kızımdan vardı onunla sağdim biraz attım buzluğa ilkten bitiremiyorlar şimdi bozuldu makina tek pompaydi benimki markasını unuttum tabi sağmsk iyi hem sütü artırır hem sen rahatlarsın hemde emziremicen günler için süt bulunur elinde şimdi senin bebis hep uyuyordur ne güzel benimki artık hiç uyumuyor desem yeri dırTabi yeni evre yeni sorular yeni kaygılar....
Süt sağma makinası aldınız mı? Hangi marka önerirsiniz?
Teşekkür ederim cnm. Kuzey koyduk isminiSağlıkla büyüt bebeğini canım benim ömrü bahtı güzel olsun ismine ne verdin
Bende lansinoh marka var canimTabi yeni evre yeni sorular yeni kaygılar....
Süt sağma makinası aldınız mı? Hangi marka önerirsiniz?
Güle güle büyüt canimKızlar selammmBen oğlumu sağlıkla kucağına aldım. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Sezeryan ağrılarım var. Onun dışında iyiyiz. Bugün taburcu olduk. Soran herkesten Allah razı olsun. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin
Canım 4.Ay atağı benimkide eskisi gibi emmiyo. Etrafa bakıcam diye. Karanlıkta emzirmeye calis. Bizimde uykularımız mahvoldu gündüz toplam yarim saat uyumuyoD drama kralicesi P prenseslerim iyikilerim nasılsınız kızlar biz oğluşla çok zor emiyoruz anca uyutup emzirebiliyorum neredeyse bir aydır böyle . İlk iki ay çok güzel emdik. Sinirlerim hat safhaya çıkıyor emmediği için. Büyüme atağı bu aylarda olur diyorlar . Bende emzik tutmadı iki ay şimdi emZiğe alıştı ondan mı yapıyor ki diyorum . Siz nasılsınız benzer durum var mı sizdede
evet canım bizde durum neredeyse aynı arar ara reddediyor uyurken emziriyorum bide çok ilginç memenin birini hiç emmek istemiyor benim kız ama yılmak yok devam emzirmeye sakin aç kaldı diyip mama verme yoksa hepten bırakır benim büyük kızım öyle oldu çünkü 3 ay anca emzirebildim doktor mama ver az kilo almış dedi mamaya görünce bıraktı biberon kolayına geldi sutumde hep aktı ziyan oldu gitti ortancayida 2 yaşında zor ayırdım şimdi buda isyanlarda ama aynı hatayı yapmicam zaman zaman olurmuş meme reddi sonra duzelirmis canımD drama kralicesi P prenseslerim iyikilerim nasılsınız kızlar biz oğluşla çok zor emiyoruz anca uyutup emzirebiliyorum neredeyse bir aydır böyle . İlk iki ay çok güzel emdik. Sinirlerim hat safhaya çıkıyor emmediği için. Büyüme atağı bu aylarda olur diyorlar . Bende emzik tutmadı iki ay şimdi emZiğe alıştı ondan mı yapıyor ki diyorum . Siz nasılsınız benzer durum var mı sizdede