Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hiç korkma kaçıncı hafta oluyo canim. Sağlıkla gelsin minnoşKızlar 11.11.22 için sezeryan günü aldık. Bizim için dua edin Çok heyecanlıyım çok ta korkuyorum.
Oo çok güzel haber kuzucum bundan sonra daha sakin bi hamileliğin olur inşallah tadını çıkara cikaraKızlar, ben bugün kalbi duydum
Çok şükür
Soldaymış biraz yakın takip gerekmiş bence sıkıntı yok dedi inşallah öyledir
Amin inşallah canımOo çok güzel haber kuzucum bundan sonra daha sakin bi hamileliğin olur inşallah tadını çıkara cikara
Gözün Aydın kuzucum rabbim kucağına almayı nasip etsin.Amin inşallah canım
Teşekkür ederimm
Sağol canım inşallahGözün Aydın kuzucum rabbim kucağına almayı nasip etsin.
Canım günaydın ben perinatolog olarak detaylı ultrasonda Prof. Dr. Turgay Şener e gitmiştim. Yani gayet ilgiliydi bence. Ama sürekli takip yapıyor mu bilmiyorum. Muayenehanesi var doktorlar caddesinde. Diğer doktorlar hakkında gitmediğim için bir yorumum yok.M Minikk2626 P prenseslerim iyikilerim D drama kralicesi ayliss lotuscicegi26
Kızlar bi arkadaşıma acil yüksek riskli gebelik perinatoloji doktoru gerekli özel devlet farketmez şehir hastane doktor bilgisi verir misiniz
Amin inşallah canım. Yani normal yada sezaryen fark etmez sağlıklı doğsun tek dileğim bu ama ters olup dönmeyince de korkuyorum zaten dün de kontrolüm vardı. Doktor bu saatten sonra büyük ihtimalle(%96) dönmez ama erken doğum belirtisi olmadığı sürece 39.haftaya kadar bekleyeceğiz dedi. Hayırlısı artıkTarih güzel olduRabbim size de nasip etsin inşallah Bebeğin dönmemesine takılma son hafta bile dönenler varmış. Normal mi istiyordun yoksa farketmiyor galiba.
Canım gözün aydın artık en güzel süreçler yeni başlıyor, sağlıkla ilerler inşallahKızlar, ben bugün kalbi duydum
Çok şükür
Sağol canım , amin inşallahCanım gözün aydın artık en güzel süreçler yeni başlıyor, sağlıkla ilerler inşallah
Sağol kuzum teşekkür ederimCanım günaydın ben perinatolog olarak detaylı ultrasonda Prof. Dr. Turgay Şener e gitmiştim. Yani gayet ilgiliydi bence. Ama sürekli takip yapıyor mu bilmiyorum. Muayenehanesi var doktorlar caddesinde. Diğer doktorlar hakkında gitmediğim için bir yorumum yok.
Tekmelerini de duyacağın günler gelecek inşallah Rabbim sağlıkla kucağa almayı nasip etsinKızlar, ben bugün kalbi duydum
Çok şükür
38+3 oluyor. Aylardır bekliyoruz ama hiç hazır değilmişim onu anladım. Bir korku sardı içimi Allah yardımcımız olsunAy hiç korkma kaçıncı hafta oluyo canim. Sağlıkla gelsin minnoş
Aminn canım benimTekmelerini de duyacağın günler gelecek inşallah Rabbim sağlıkla kucağa almayı nasip etsin
Oyle oluyo gerçekten. Doğum tarihi netleşince o gerçekle bi yuzlesiyosun öncesi şaka gibi geliyo. Güzel doğumun olsun insallah38+3 oluyor. Aylardır bekliyoruz ama hiç hazır değilmişim onu anladım. Bir korku sardı içimi Allah yardımcımız olsun
Ben bugün Sabahattin beye gitmeye karar verdim çok yorum bulamadım hakkında ulaşmaya çalıştım muayene ücretini vs öğrenmek için ama onu da bulamadım artık bir gideyim de öğrenirim ne yapayım. Bundan sonraki muayeneler de mi alttançok şükür canım ınan çok sevindim azmin ve sabrın ödülü maşallah rabbim hayırlısıyla kucağina almayı nasip etsin kese ve kalp atışı için nicel beye gidiyorsun sonra iyi bir dokdor bulmam gerekiyor ben sebahattin akyıl a gittim cokta memnunum progestani 3 ay kan sulandiriciyi doğuma kadar devam vitaminleri kendi dokdorun söyler zaten
Yok canim bundan sonra çatı muayenesine kadar gobekten ben mine inan a gitmiştim çok memnunum gercektenBen bugün Sabahattin beye gitmeye karar verdim çok yorum bulamadım hakkında ulaşmaya çalıştım muayene ücretini vs öğrenmek için ama onu da bulamadım artık bir gideyim de öğrenirim ne yapayım. Bundan sonraki muayeneler de mi alttan
Canım doğum zamanın gelmiş hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın oğluşunu çok güzel bir doğum olur inşallah korkma, güzel haberlerini bekliyoruz.38+3 oluyor. Aylardır bekliyoruz ama hiç hazır değilmişim onu anladım. Bir korku sardı içimi Allah yardımcımız olsun
Kalp atışından sonra 9.gün oluyor o yüzden göbekten bakabilir mi bilmiyorum canım.inşallah bakabilir.Yok canim bundan sonra çatı muayenesine kadar gobekten ben mine inan a gitmiştim çok memnunum gercekten