Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

M Minikk2626 P prenseslerim iyikilerim D drama kralicesi ayliss ayliss lotuscicegi26 lotuscicegi26
Kızlar bi arkadaşıma acil yüksek riskli gebelik perinatoloji doktoru gerekli özel devlet farketmez şehir hastane doktor bilgisi verir misiniz
Canım günaydın ben perinatolog olarak detaylı ultrasonda Prof. Dr. Turgay Şener e gitmiştim. Yani gayet ilgiliydi bence. Ama sürekli takip yapıyor mu bilmiyorum. Muayenehanesi var doktorlar caddesinde. Diğer doktorlar hakkında gitmediğim için bir yorumum yok.

Tarih güzel oldu😌Rabbim size de nasip etsin inşallah 🙏 Bebeğin dönmemesine takılma son hafta bile dönenler varmış. Normal mi istiyordun yoksa farketmiyor galiba.
Amin inşallah canım. Yani normal yada sezaryen fark etmez sağlıklı doğsun tek dileğim bu ama ters olup dönmeyince de korkuyorum zaten dün de kontrolüm vardı. Doktor bu saatten sonra büyük ihtimalle(%96) dönmez ama erken doğum belirtisi olmadığı sürece 39.haftaya kadar bekleyeceğiz dedi. Hayırlısı artık🙏🏻

çok şükür canım ınan çok sevindim azmin ve sabrın ödülü maşallah rabbim hayırlısıyla kucağina almayı nasip etsin kese ve kalp atışı için nicel beye gidiyorsun sonra iyi bir dokdor bulmam gerekiyor ben sebahattin akyıl a gittim cokta memnunum progestani 3 ay kan sulandiriciyi doğuma kadar devam vitaminleri kendi dokdorun söyler zaten
Ben bugün Sabahattin beye gitmeye karar verdim ☺️ çok yorum bulamadım hakkında 😔ulaşmaya çalıştım muayene ücretini vs öğrenmek için ama onu da bulamadım artık bir gideyim de öğrenirim ne yapayım. Bundan sonraki muayeneler de mi alttan 😔

Ben bugün Sabahattin beye gitmeye karar verdim ☺️ çok yorum bulamadım hakkında 😔ulaşmaya çalıştım muayene ücretini vs öğrenmek için ama onu da bulamadım artık bir gideyim de öğrenirim ne yapayım. Bundan sonraki muayeneler de mi alttan 😔
Yok canim bundan sonra çatı muayenesine kadar gobekten😊 ben mine inan a gitmiştim çok memnunum gercekten

38+3 oluyor. Aylardır bekliyoruz ama hiç hazır değilmişim onu anladım. Bir korku sardı içimi Allah yardımcımız olsun🙏
Canım doğum zamanın gelmiş🧿 hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın oğluşunu😍 çok güzel bir doğum olur inşallah korkma, güzel haberlerini bekliyoruz.

X