Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

1037 çok şükür , başardık sanırım
Çok güzel bir sonuç canım tebrik ediyorum. Bak iyi kalite embriyo kimyasal olurken ondan daha kötü kalite embriyon tutundu sana azmin sonu selamet
Çok tatlısınızzz ya ,kalbinizi severim
O bir ay sonra gitmişsin ya o zamana kadar iğneler ilaçlar devam yani öyle mi ? Bir tek estrofemi mi kesiyordu? Siz Eskişehir de hangi doktora devam ettiniz
İlk kan değerini aldığın günün 2 hafta sonrasına kese ve kalp atışı için gün veriyorlar. Estrofemi keseyi görünce Nicel bey kesmişti. Diğer ilaçlar devam. Omega yı Nicel beyin önerdiği omega takviyesinden ben hemen başlamıştım. Ben keseden 1 ay sonrasına kadın doğum doktorumu belirleyip randevu almıştım. Ümit hastanesinde Dilek Ulusoy hoca ile devam ettim. Her aşamayı titizlikle takip eden, hiç bir süreci atlamayan, sorularımı sormadan daha cevabını veren tatlı bir doktor ben memnunum. Takviyelere yeni doktorun karar verecektir ama kötü haber kan sulandırıcı doğuma kadar devam her şey gönlünce olsun miniğe de kendine de iyi bak. Sürecinden bizi haberdar et canım. Adına gerçekten çok sevindim sayende o günlerime tekrar döndüm ben de.

Çok teşekkür ederim canım gerçekten hala şaşkınım şükürler olsun
Coraspirin niye yetmiyor ki
Çok tuzlu mu gelir acaba diyorum ama en azından ilaçları bırakana kadar devam etsem benim için iyi olacak ,en iyisi keseyi görürsem ondan sonra düşünmek.

Oksaparı ve bazı ilaçları devlet karşılıyor sağlık ocağına yazdırabilirsin. Oksapar içinde kadın doğum doktoruna rapor yaptır canım

Kızlar 11.11.22 için sezeryan günü aldık. Bizim için dua edin Çok heyecanlıyım çok ta korkuyorum.
canım hayırlısıyla çabucak olup yavrunu kucağina alman dileğiyle korkmam çok normal ben bile korktum tecrubrkiyken ama bebeğini kucağina alınca hepsi bitiyor bir anda zaman ne çabuk geçmiş daha dün pozitif haberini almış gibi sanki rabbim anasına babasına vatanına hayırlı evlat etsin sağlıkla güzelliklerle gelsin ömrü uzun bahtı açık olsun şimdiden allah bağışlasın canım bize ilk fırsatta haber ver

Kızlar size bir şey soracağım , ben şimdi Folbien kullanıyorum , omega da başladım onun içinde de folik asit var napcam ben ? Kaç gündür devam ediyorum ikisini de içmeye ama içim rahat etmedi

Kızlar 11.11.22 için sezeryan günü aldık. Bizim için dua edin Çok heyecanlıyım çok ta korkuyorum.
Canım benim de geçen aklıma geldin malum artık doğum haftamız ilerliyor, sorayım demiştim sen yazmışsın. Hayırlısı ile sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah çok güzel bir doğum tarihi olmuş dualarımız seninle.
Benim daha tarih belli değil, bebiş de daha dönmedi ters duruyor

Kızlar size bir şey soracağım , ben şimdi Folbien kullanıyorum , omega da başladım onun içinde de folik asit var napcam ben ? Kaç gündür devam ediyorum ikisini de içmeye ama içim rahat etmedi
Bilemedim ki cnm. Omegayı tüp bebek merkezi verdi sanırım. Onlara sorabilirsin yada kendi doktoruna başlayana kadar alma doktorun yönlendirir

Tarih güzel olduRabbim size de nasip etsin inşallah Bebeğin dönmemesine takılma son hafta bile dönenler varmış. Normal mi istiyordun yoksa farketmiyor galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…