Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Ahh para olsa yaptırıcam ama malesef. Devletde aşılama düşünüyorum o yüzden
Devlette Yunus Emre ye gidebilirsiniz. Teoman bey biraz agresif. Merdan bey güler yüzlü, ilgili ona gidebilirsiniz. Tabi devlet uğraştırıcı sabahtan akşama kadar bekletiyorlar

Merhaba, siz Merdan Ali beyin hastası mıydınız? Öyleyse size bir sorum olacaktı da
Yok ona gitmedim. Teoman bey'e gitmiştim ama çevremde Merdan bey'e giden çok kişiyle konuştum. Hepside çok memnundu. Telefon numarasını verip hastalarla konuşuyor. Hastanede koridorda kaç kez gördüm hastalarına uzun uzun bilgi veriyor. Üşenmiyor. Ne zaman görsem güler yüzlü, enerjikti.

Kızlar merhaba, ancak kendime gelip yazabiliyorum. Bebeğimi 28 Kasımda sağlıkla kucağıma aldım çok şükür ama beklediğimden daha az kiloda 2655 gr doğdu ilk üç günde 2385 gr a düştü sütüm hemen gelmedi, mamayı da az verince uyandırmakta ve beslemekte çok zorlandım. İki gün tedbir amaçlı yoğun bakımda kaldı, günde 4 kere emzirmeye gittim. Zorlu süreçlerlerden geçtik ama şükür artık kilo almaya başlamış. Ne kadar emdiğini bilmiyorum ağlamasına göre mama veriyorum. 15 günlük olduk bugün. Bugünlerde kaç ml mama veriyordunuz?

canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün bahtı güzel ömrü uzun hayırlı evlat olsun önce enzir canım sonra 30 ss ver yeterli olur sütun tamamen gelincede mamayi kesebilirsin tabi kilo alımı normal olursa yoksa mamayla dönüşümlü gidip kademeli arturirsun

Allah Sağlıklı uzun ömürler versin canım maşallah

Gözün Aydın canım rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin

Nicel Bey hastaları tersliyor, tedaviyle ilgili sorduğunuz sorulara anlamayacağınız şeyler sormayın diyebiliyor.

Zorlu bir süreç yaşamıssın, geçmiş olsunn umarım herseye artık yolundadır. Bebişin de sağlıkla büyüsüm inşallah Benim de sütüm yetmiyor akşama doğru azalıyor 30 cc mama veriyorum. Hem rahat uyuyor. O sırada benim de göğüslerim doluyır.

Merhabalar, Eskişehir'de tüp bebek ilaçları bulmakta sıkıntı yaşıyorum elinde fazla cetrotide ya da oxotide ilaçları olan var mı? Pozitif sonuç almış olup elinde ilaç kalan var mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim

progestan falan var bide çatlatma iğnesi var sanırım bende ama cetrodite falan yok malesef ya

Canımm ıyıyım sen nasılsın
15+3üm ikilide doktor erkeğe benziyor dedi , iki hafta sonra başka doktor kıza benziyor dedi
Bu hafta kendi doktoruma randevum var belli olur herhalde canım
İyiyiz bizde kuzum büyümeye çalışıyoruz Belli olur artık hadi hayırlısı haberdar et bizide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…