- 28 Temmuz 2021
- 418
- 401
Maşallah kuzum seninde az kalmış yaa inşallah sağlıkla kucağına alırsın cinsiyetiniz neydi sizinBiz beklemeye devam ediyoruz. 28+4 olduk bugün, yarın rutin kontrolümüz var teyzeleri inşallah güzel haberlerle gelirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah kuzum seninde az kalmış yaa inşallah sağlıkla kucağına alırsın cinsiyetiniz neydi sizinBiz beklemeye devam ediyoruz. 28+4 olduk bugün, yarın rutin kontrolümüz var teyzeleri inşallah güzel haberlerle gelirim
Dönüyorum ben canım
Tmam cnm nasip değilmiş bizde yeni yola çıkıyoruzDönüyorum ben canım
İnşallah o günleri görürüz canım Benimkinin Cinsiyeti kız ilk bebek, ilk heyecan… Nicel hocadan bir bebişli poz gelir artık size ait. Biz yaptık olduMaşallah kuzum seninde az kalmış yaa inşallah sağlıkla kucağına alırsın cinsiyetiniz neydi sizin
iyiyiz canım bizde alıştık sayılır toparlaniyoruz şükür yarı kirkimizi yaptık bile
Nicel hoca çekiliyordu genişimle beraber. Beraber de çekilelim dedi ama biz kendi telefonumuzdan çekilelim beraber dedik. Tüp bebek olduğunu gizli tuttuk biraz o yüzden. Bebişimle paylaşacak mı bilmiyorum sağlıkla gelsin güzel prenses benimde ilk bebiş diğer yavrularımızıda bir sene daha uzattık geldikİnşallah o günleri görürüz canım Benimkinin Cinsiyeti kız ilk bebek, ilk heyecan… Nicel hocadan bir bebişli poz gelir artık size ait. Biz yaptık oldu
Maşallah maşallah sesiniz çıkmadı uzun zamandır bi yazayım bebişini alan sustu dedim sağlıkla büyüsünleriyiyiz canım bizde alıştık sayılır toparlaniyoruz şükür yarı kirkimizi yaptık bile
aynen canım bende yazacaktim fırsat olmadı bizim birde okullar acildi ya hep den karıştı ortalık düzeni oturtamadık benim prenses bir uyudu mu uyanmiyor uyanincada uyumuyor ortası yok yani sizde durumlar nasıl uykusu gazı emmesi ne durumda bende daha pek iyilesemedim kanama hala devam ediyor sizin ne kadar sürmüştü 1 ay olunca kontdile gidicem bakalımMaşallah maşallah sesiniz çıkmadı uzun zamandır bi yazayım bebişini alan sustu dedim sağlıkla büyüsünler
Biz geceleri saat başı emmek için uyanıyoruz. Gün içindede sürekli uyanıyoruz .Emiyoruz güzel Şükür . Kanamam çok yoğun olmadı ilk üç dört gün adet olur gibi . Sonraki günler baya azaldı ama 35 gün neredeyse lekelenme şeklinde geldi . Gazımız oluyor yA ama bişekilde çıkarmaya çalışıyoruz baya kendide çabalıyoraynen canım bende yazacaktim fırsat olmadı bizim birde okullar acildi ya hep den karıştı ortalık düzeni oturtamadık benim prenses bir uyudu mu uyanmiyor uyanincada uyumuyor ortası yok yani sizde durumlar nasıl uykusu gazı emmesi ne durumda bende daha pek iyilesemedim kanama hala devam ediyor sizin ne kadar sürmüştü 1 ay olunca kontdile gidicem bakalım
maşallah canım fazla sıkıntılı değil seninkide o kadar olur benim kanama baya fazla ped dolduruyor diğerlerinde benimde seninki gibi az olmuştu gaz biraz fazla bizde birde pek sinirliyiz yaygarayı basıyor küçük hanımBiz geceleri saat başı emmek için uyanıyoruz. Gün içindede sürekli uyanıyoruz .Emiyoruz güzel Şükür . Kanamam çok yoğun olmadı ilk üç dört gün adet olur gibi . Sonraki günler baya azaldı ama 35 gün neredeyse lekelenme şeklinde geldi . Gazımız oluyor yA ama bişekilde çıkarmaya çalışıyoruz baya kendide çabalıyor
Çok şükür evet biraz sakin bi bebek bende öyleymişim galiba bana çekti kızlar cazgır olur zaten küçük prenses zorlu olacak demekkimaşallah canım fazla sıkıntılı değil seninkide o kadar olur benim kanama baya fazla ped dolduruyor diğerlerinde benimde seninki gibi az olmuştu gaz biraz fazla bizde birde pek sinirliyiz yaygarayı basıyor küçük hanım
maşallah senin paşa ağır abi olcak benimki fena ablalarina çekmiş zte n sakin olsaydı şaşardim kök sökturuyorlar bana üçüdeÇok şükür evet biraz sakin bi bebek bende öyleymişim galiba bana çekti kızlar cazgır olur zaten küçük prenses zorlu olacak demekki
Ah allah kolaylıklar versin biz bir sen üç kolay değil rabbim bahtlarını güzel etsinmaşallah senin paşa ağır abi olcak benimki fena ablalarina çekmiş zte n sakin olsaydı şaşardim kök sökturuyorlar bana üçüde
Ben 40 çıkmadan şehirlerarası bile gittim evde beklemedim hiç canim. Gece uyumuyo, gündüzde uyumuyo. Uyuduğunda kuş uykusu sanki sürekli inliyo, migirdaniyo. Bi garip ama bol şükür ne güzel şeyMaşallah kuzum zorluyormu bebiş uyuyor mu geceleri. ay o kırk çıkmak bilmedi benim çok bunalmıştım artık çıkardık rahatladık geziyoruz
amiin bütün yavrularimuzin bahtı güzel olsun rabbim hepsini iyilerle karşılaştırsinAh allah kolaylıklar versin biz bir sen üç kolay değil rabbim bahtlarını güzel etsin
Ay çok iyi yapmışsın ben evdeydim çok nadir kendi anneme gidip geldim. Böyle şeylere pek inanmam ama kırk kırk değip duran bi kayınvalide vardı kırk sene gibi geldi . Çok şükür canım uyku vs düzene girer daha sabır kaç havaya dönecekler bakalım bebişlerBen 40 çıkmadan şehirlerarası bile gittim evde beklemedim hiç canim. Gece uyumuyo, gündüzde uyumuyo. Uyuduğunda kuş uykusu sanki sürekli inliyo, migirdaniyo. Bi garip ama bol şükür ne güzel şey
Haydi bismillah rabbbim bu sefer nasip etsin inşallahBen bugün estrofeme başladım ,5inde kontrolüm var sizi habersiz bırakmak istemedim
Amiiin canımHaydi bismillah rabbbim bu sefer nasip etsin inşallah