• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim Usg sonrası tüpler tıkalı (kapalı) laparoskopi mi direkt tüp bebek mi yaptırmalıyım

Peki tüpleri kapalı olup rapor çıkarıp devlet destekli tüp bebk tedavisi gören var mı?
var da süre uzuyor die özele gidiyor insanlar ben gittim devlete 2-3 ay söyle böyle
Özele gittik 1 ayda işlem tamam dediler . Eşimde zaten psikolojimiz bozulacak bari az bozulsun dedi

var da süre uzuyor die özele gidiyor insanlar ben gittim devlete 2-3 ay söyle böyle
Özele gittik 1 ayda işlem tamam dediler . Eşimde zaten psikolojimiz bozulacak bari az bozulsun dedi
Tüpler kapalı olduğu halde 2 aşılama şartı isteniyor mu?

Tüp tıkalıyken aşılama uygulanmaz zaten .

ben tüplerin tıkalı olduğunu bilmiyordum özelde bide aşılama yaptırdım 🤣🤣
Devlette rapor çıkartmak için gittim bana 2 aşılama yaptırmak zorundasin sonra rapor verirz dediler o yüzden rapor alan var mi diye sormak istedim

Benim tek tüp kapalı 7 8 aydır yumurta kapalı olan taraftan geliyo geçen ay ilk defa sağlam taraftan geldi ama olmadı nasip gerçekten ben maydanoz süt buharına oturmayi düşünüyorum belki faydasını görürüm bende tüp bebek düşünüyorum artık

Lütfen yardım edin cahil gibiyim araştırıyorum sürekli çokta moralsizim rahim usgden sonra tüplerim tıkalı çıktı dr iki yol önerdi ya laparoskopi ya da direkt tüp bebek ama tüplerim kapalıysa direkt tüp bebek olur mı tutar mı. Nolur benzer şeyler yaşayan biri süreci biraz anlatsın araştırmaktan kafam patladı
Benim durumumda sizin gibi bana önce tüp bebek tedavisi yapıldı embriyolar donduruldu ardından laparoskopi ile alındı tüpler . Tüp alımında bazen yumurta kanlanmasını etkilediği için öncesinde tüp bebek yaptırıp sonrasında ameliyat ve ardından transfer daha sağlıklı deniyor .

Back