Iyi hissediyorum arada az ağrı oluyor ama doğum sancısı mı bilmiyorum . Yarın doğum günü netlesecek allahın izniyle inşallahsağol canım darisi senin başına nasılsın varmı ağrı sancı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi hissediyorum arada az ağrı oluyor ama doğum sancısı mı bilmiyorum . Yarın doğum günü netlesecek allahın izniyle inşallahsağol canım darisi senin başına nasılsın varmı ağrı sancı
Kac haftalik oldun canimIyi hissediyorum arada az ağrı oluyor ama doğum sancısı mı bilmiyorum . Yarın doğum günü netlesecek allahın izniyle inşallah
son haftalar oluyor öyle sancılar önemli olan düzenli sancı ağrı olması günün belli olunca bizede yaz canımIyi hissediyorum arada az ağrı oluyor ama doğum sancısı mı bilmiyorum . Yarın doğum günü netlesecek allahın izniyle inşallah
İntralipit serum mu bağladılar sana?ücret neydi, sonucunu aldın mı canım?Tamamdır Evet su içmiyorum pek ona dikkat etmeliyim.
Sağolun evet uygulandı
Evet canım. Maalesef Kimyasalla sonuçlandı. Embriyo glue ve serum fiyatı hangisi serum fiyatıydı hatırlayamadımİntralipit serum mu bağladılar sana?ücret neydi, sonucunu aldın mı canım?
Serum pahalı olan olabilir, embriyoglue için 1000 tl dediler banaEvet canım. Maalesef Kimyasalla sonuçlandı. Embriyo glue ve serum fiyatı hangisi serum fiyatıydı hatırlayamadım
O zaman diğeri onun fiyatıdır Hayırlı olsun tedavinizSerum pahalı olan olabilir, embriyoglue için 1000 tl dediler bana
D drama kralicesi P prenseslerim iyikilerim ayliss S Siu M minikkusum26Kızlar nasılsınız. Tedavi sürecinde olanlar ne durumdasınız. Doğum yapanlar Bebişler büyüyor mu . Biz 2 hafta sonra 2 aylık olacağız. Oğluşumla alıştık birbirimize. Yarın Eskişehir’e geliyorum . Embriyolarımın süresini uzatmak için hastaneye geleceğim.
Bende yarın hastanede olucam kuzum çizik işlemim varKızlar nasılsınız. Tedavi sürecinde olanlar ne durumdasınız. Doğum yapanlar Bebişler büyüyor mu . Biz 2 hafta sonra 2 aylık olacağız. Oğluşumla alıştık birbirimize. Yarın Eskişehir’e geliyorum . Embriyolarımın süresini uzatmak için hastaneye geleceğim.
Kaçta orda olacaksın canım yakana kırmızı karanfil takBende yarın hastanede olucam kuzum çizik işlemim var
Canım bizde ıyiyiz büyümeye çalışıyoruz. Bizimde 40 imizin çıkmasına az kaldı.Kızlar nasılsınız. Tedavi sürecinde olanlar ne durumdasınız. Doğum yapanlar Bebişler büyüyor mu . Biz 2 hafta sonra 2 aylık olacağız. Oğluşumla alıştık birbirimize. Yarın Eskişehir’e geliyorum . Embriyolarımın süresini uzatmak için hastaneye geleceğim.
11 buçukta oradayım kuzum saçım kırmızı ben seni sima olarak biliyorum görürsem gelirim yanınaKaçta orda olacaksın canım yakana kırmızı karanfil tak
Biz beklemeye devam ediyoruz. 28+4 olduk bugün, yarın rutin kontrolümüz var teyzeleri inşallah güzel haberlerle gelirim
aa kız ne biliyon sen beni biz bebişle öğleden sonraya kaldık11 buçukta oradayım kuzum saçım kırmızı ben seni sima olarak biliyorum görürsem gelirim yanına
Stalkladım seni shshsh benim işim ne kadar sürecek bilmiyorum inşallah denk geliriz bidaha denk gelemeyizaa kız ne biliyon sen beni biz bebişle öğleden sonraya kaldık
İnşallah canım nerde kızıl saçlı görsem kolundan çevireceğim şans dile banaStalkladım seni shshsh benim işim ne kadar sürecek bilmiyorum inşallah denk geliriz bidaha denk gelemeyiz
Hahahahaİnşallah canım nerde kızıl saçlı görsem kolundan çevireceğim şans dile bana
Maşallah kuzum zorluyormu bebiş uyuyor mu geceleri. ay o kırk çıkmak bilmedi benim çok bunalmıştım artık çıkardık rahatladık geziyoruzCanım bizde ıyiyiz büyümeye çalışıyoruz. Bizimde 40 imizin çıkmasına az kaldı.
Hahahaha