Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

aynen vakit geldi şükür ne biliyorum keselim dedi sen deki ağrı ve sıkıntıların hepsi bende de var birde hani adetin gelcek gibi olurda gelemez ya oda fazlasıyla var 10 gün önce 2800 gr di simdi nasıl bilmem 3 kilo olsa yeter dışarıda büyüsün napiyim benim mide ve iştahsizlik problemim çok oldu o yuzd3n pek yiyemedim kendimde almadım zaten bebişin ve sen kaç kilo aldınız
Sağlıkla gelsin canım allah yardımcımız olsun . Senin ki çok çok yakın duruyor bende sanci yok .Ben 69 kiloyla hamile kaldım şimdi 84,75 kilo yum bebek te 3 kiloda sağlıklı olsunlar ,olalım insallah

Sağlıkla gelsin canım allah yardımcımız olsun . Senin ki çok çok yakın duruyor bende sanci yok .Ben 69 kiloyla hamile kaldım şimdi 84,75 kilo yum bebek te 3 kiloda sağlıklı olsunlar ,olalım insallah
amin canım aynen her an herşey olabilir gibi maşallah sizin ikimizinde kilosu iyi bende 70 le hamile kaldım şimdi 77 yim artık 3 kilo olduysa ne mutlu bana ama sanmıyorum doğunca alcak artık

amin canım aynen her an herşey olabilir gibi maşallah sizin ikimizinde kilosu iyi bende 70 le hamile kaldım şimdi 77 yim artık 3 kilo olduysa ne mutlu bana ama sanmıyorum doğunca alcak artık
Seninde çok iyi kilo durumun ve kilosu da çok normal ikibuçuk kilo üzerindeymiş. Sen zaten süpersin hiç kilo almamışsın hepsi bebek suyu plesanta ağırlığı neredeyse :)

Seninde çok iyi kilo durumun ve kilosu da çok normal ikibuçuk kilo üzerindeymiş. Sen zaten süpersin hiç kilo almamışsın hepsi bebek suyu plesanta ağırlığı neredeyse :)
ne biliyorum canım korkuyorum ışte kilolu olursa daha iyi olcakmis gibi geliyor ben almak istedim de alamadım ki iştah yok mide berbat birde tansiyon sorunu çıktı tuzsuz yedim hamur işini kestim velhasıl durum bu

• Beğen
Reactions: Siu
ne biliyorum canım korkuyorum ışte kilolu olursa daha iyi olcakmis gibi geliyor ben almak istedim de alamadım ki iştah yok mide berbat birde tansiyon sorunu çıktı tuzsuz yedim hamur işini kestim velhasıl durum bu
Hiç korkma ben de iri diye korktum çok ama aslında ikiside normal merak etme . Sen tuzsuz yiyerek sağlıklı beslemişsin en iyisini yapmışsın rahat ol

😞😞 biraz kendime gelince tekrar konuşalım hiç bilmiyorum ne yapacağımı
Çok üzüldüm İnan ne yazacağımı bilmiyorum hiç. Veren de alan da Allah rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah🙏🙏
Kızlar selamlar , bir hareket oldu sürecinde ilgili yazmak istedim . Bugün 35+0 olduk çok şükür. Iki gün önce gece kanamam oldu hastaneye gittik 12 den 3 e kadar 2 kere nst ye girdim sorun çıkmadı. Bugün dr kontrolüm vardı. 4 doz ciğer geliştirici verdi . Bebek doğum kanalına girmiş heran herşey olabilir dedi . Haftaya persembe tekrar bakacak o zamana doğum olmazsa gün verecek ve doğum gerçekleşecek. Kanamam gelmeye devam ediyor çoğalırsa hastaneye gideceğiz. Şimdi az az geliyor kahverengiye dondu bakalım . Allahın izniyle inşallah az kaldı.
Allah biranönce sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏

Kizlar çok sağolun yardımlarınız için ama ben bebeğimi kaybettim 😥😥 çok kanama alanım olduğu için kalbi durdu insallh sizler sağlıklı bı şekilde kucağınıza alırsınız
Kaybın için çok üzüldüm. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah sana ve isteyen herkese🙏

X