Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok üzüldüm canim. Kanaman azalmamış miydi keşke böyle olmasaydı.Kizlar çok sağolun yardımlarınız için ama ben bebeğimi kaybettim çok kanama alanım olduğu için kalbi durdu insallh sizler sağlıklı bı şekilde kucağınıza alırsınız
Aynı kan testi degilse asla karşılaştırma canim.Bu sabah rahat batıyormuş gibi idrar testi yaptım silik çıkmış gittikçe siliniyor
Yaa ne diyorsunuz..çok üzüldümKizlar çok sağolun yardımlarınız için ama ben bebeğimi kaybettim çok kanama alanım olduğu için kalbi durdu insallh sizler sağlıklı bı şekilde kucağınıza alırsınız
Ah Çok üzüldüm kuzm rabbim sana hayırlısıyla tekrar nasip etsin . Anne olmayı kucağına almayı nasip etsin. Kader nasip değilmiş rabbim sana güç versinKizlar çok sağolun yardımlarınız için ama ben bebeğimi kaybettim çok kanama alanım olduğu için kalbi durdu insallh sizler sağlıklı bı şekilde kucağınıza alırsınız
canım çok üzüldüm ne diyebilirim nasıl teselli edebilirim bilmiyorum rabbim inşallah en kısa zamanda tekrardan hamile kalıp sağlıklı bir şekilde kucağina almayı nasip etsin inşallah çok geçmiş olsun tez vakitte ruhen ve bedenen toparlanman dileğiyleKizlar çok sağolun yardımlarınız için ama ben bebeğimi kaybettim çok kanama alanım olduğu için kalbi durdu insallh sizler sağlıklı bı şekilde kucağınıza alırsınız
Çok geçmiş olsun. İnan çok üzüldüm Dediğün gibi vardır bunda da bir hayır. Rabbim en doğrusunu kılmıştır. Doğru zaman değilmiş demek ki. Yine olacak sakın üzülmeKanamam Çarşamba günü kesilmişti cumartesi günü şiddetli bir şekilde bir daha geldi ama nasıl kanama su gibi pıhtı şeklinde hemen hastaneye gittik serom falan taktılar kese herşey duruyordu hemen yatırdılar beni cumartesi pazar yattım hastanede kanamam devam etti pazartesi günü kesildi ama sabah taburcu olcagim zaman doktor tekrar muayene edeyim dedi kalp atışı çok yavasdi yarın gel tekrar bakalım belki düzelir dedi kese duruyo ama kalp atışı yoktu hemen kürtaj oldum çıktım herşeyde vardır bı hayır verende Allah alanda herşeyin hayırlısı olsun
Önemli olan kan snucu kanda katlaması. Bugün güzel haberlerle geleceksin inşallahBu sabah rahat batıyormuş gibi idrar testi yaptım silik çıkmış gittikçe siliniyö
Verdim canımayliss verdin mi kanı
Haber et bize deVerdim canım
TamamHaber et bize de