Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Amin canım inşallah sağlıkla gelsin hepimizin bebişi inşallah. Ama çok korkum varya sezeryandan sorma gitsin . Sen nasılsın herşey yolunda mı . Bebiş daha kordonu boynundan çıkarmadı mı
bende mide sorunları devam kramplar da öyle kordon duruyor boynunda ama sıkmadiğı sürece sorun yok salı randevum var biraz tansiyon yükseldi tuzu azalttim şimdilik herşey yolunda görünüyor

Canım merhaba, iyiyim çok şükür. Hafif semptomlarla atlatıyorum. Koku ve tat kaybı yaşamadım. Sadece boğazda biraz gıcık bir de öksürük vardı. Üç tane biontech aşım vardı ona rağmen oldum. Aşı zamanı gelmişti ama artık hastalığı geçirdiğim için antikor üretmişimdir diye düşünüyorum. Karantina 7 gün uygulanıyor ama öyle eskisi gibi kontrol yok, bizim yarın bitiyor. Ama Eskişehir de ve tüm Türkiye’de vakalar arttı aman dikkat edin kendinize lütfen. İlk aylar ve son aylar çok daha riskliymiş bebekler için. Allahım hayırlısı ile zamanında, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi inşallah 🙏🏻
allah şifa versin canım bitti derken tekrar başlıyor maskeye geri dönucez sanırım nasıl bir illetmiş anlamadım doğumdan sonra da ben işleri korumamız lazım inşallah çok artmadan geçer benim kızlar okula gidiyor birde nasıl olucak bilmem

D drama kralicesi P prenseslerim iyikilerim kızlar merhaba. İyiyim ben çok şükür herşey yolunda . Henüz doğurmadım. Çokta ağırlaşmadım ya iyi gidiyorum. Son kontrolümde çatı muayenesi oldum doğum İÇİN müsait olduğumu söyledi . Fakat doktorum tedavi gebeliği olduğu İÇİN genelde sezeryan tercih ediyoruz . . Sezeryanda bebek hiç sıkıntıya girmeden çıkardığımız için dedi. Öyle kararlı şekilde normal doğum istiyordum ki anlatamam. Ailem çok emek verdik uğraşma sezeryan ol diyorlar. Hatta onlar öyle dedi diye sabahtan akşama kadar ağladım normal doğurcam ben diye 😅. Eşimde normal doğum tarafıydı fakat son kontrolde doktor o şekilde konuşunca oda sezeryan olsun bali dedi. Yani anlayacağınız kızlar benden başka normal diyen kalmadı. Ayın 20 sinde kontrolüm var . O gün sezeryan günü alırım muhtemelen. Şuan 36+4 teyim. Bu ay sonuna çıkmayız. Birde bende dermoid kist vardı. Nicel bey dokunmadan işini halletmişti. Kendi doktorum da sezeryan doğumda alalım diyordu . Hem kisti almak adına sezeryan olacağım büyük ihtimal .
hadi inşallah ya çok az kaldı senin maşallah. sağlıkla kucağına al da nasıl olduğunun bi önemi yok. normali sezeryanı kafanda o kadar büyütme. benim doktorum da ısrarla normal diyo tüp olmasına rağmen. sadece gebelik şekerim olduğu için en fazla 39 a kadar bekleyeceğini söylüyo. 39 a kadar gelmezse sezeryanla alacakmış bende 35+3 üm bugün. çatı muayenesi de olmadım daha gerçi bakalım 25 inde çalışamaz raporu almaya gittiğimde ona da bakacak muhtemelen. bana da ağustosa kalmazsın gibi geliyo. hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz.

az kalmış canım çanta yi bence ihmal etme hazırla bir an öncegece birden sancin felan başlarsa hazır olsun mide benim de çok kötü basdsn beri mahvetti beni haftaya salı randevum var boynundaki kordon dan korkuyorum bende allahtan çok hareketli de takip edebiliyorum hayırlısıyla gelsin bebislerimiz bu arada kaç kilo aldın
canım korkma bende de kordon boynundaymış ama doktorum mesele değil bi çok bebekte böyle zaten dedi hareketlerini dinle dedi. hastane çantamı dün gaza gelerek majör parçalarını hazırladım ufak tefek eksiklerim kaldı sadece. mide ağrısına ne iyi gelecek hiç anlamadım. bide benim bebek hala doğum pozisyonuna geçmedi kafa yukarda bende onu takıyorum kafaya. zaten ne kaldı hala dönemedi sıpa

hadi inşallah ya çok az kaldı senin maşallah. sağlıkla kucağına al da nasıl olduğunun bi önemi yok. normali sezeryanı kafanda o kadar büyütme. benim doktorum da ısrarla normal diyo tüp olmasına rağmen. sadece gebelik şekerim olduğu için en fazla 39 a kadar bekleyeceğini söylüyo. 39 a kadar gelmezse sezeryanla alacakmış bende 35+3 üm bugün. çatı muayenesi de olmadım daha gerçi bakalım 25 inde çalışamaz raporu almaya gittiğimde ona da bakacak muhtemelen. bana da ağustosa kalmazsın gibi geliyo. hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz.
Kuzum oğlan çocuğu 39 a kdar gelmez bence ya rabbim bilir tabi de. Kız sende çalışa çalışa doğuracan çocuğu çık artık çocuk az bi içerrde rahat etsin😅😅

canım korkma bende de kordon boynundaymış ama doktorum mesele değil bi çok bebekte böyle zaten dedi hareketlerini dinle dedi. hastane çantamı dün gaza gelerek majör parçalarını hazırladım ufak tefek eksiklerim kaldı sadece. mide ağrısına ne iyi gelecek hiç anlamadım. bide benim bebek hala doğum pozisyonuna geçmedi kafa yukarda bende onu takıyorum kafaya. zaten ne kaldı hala dönemedi sıpa
yaramazlar kordonla oynuyorlar demekki sıkmasinda aman sorun olmaz benim büyük kizimda iki sefer dolaşmış boynuna 37 haftada suyu patlattı gece acil gittim sıktıği için patlatmis dedi dokdor ondan korkuyorum çanta hazır beklesin canım artık doğum iznine çok bence azıcık dinlen sonra uykusuz geceler baslicak çünkü doğum pozisyonuna döner takma kafaya hayırlısıyla gelsinlerde zaman çok çabuk geçiyor bi bakmışsin kucağında

lotuscicegi26 lotuscicegi26 ayağın nasıl oldu alcidami ağrin yoktur inşallah
Ağrılarım geçti çok şükür dikişlerim de iyi durumda ama hala alçıda ve üstüne basamıyorum. Zıplayarak gidiyorum wcye falan. 20 sinde kontrolüm var. Umarım çıkarırlar alçıyı da basabilirim üstüne. Ama parçalı kırıklarda zormuş hemen basmak. Var mı çevrenizde böyle bilek kırığı ne kadar sürede kalktılar ayağa?

Kızlarrr 29 Temmuz sezeryan günüm . Bugün günümüzü aldık çok şükür 🥰👼🏻 D drama kralicesi P prenseslerim iyikilerim

Kızlarrr 29 Temmuz sezeryan günüm . Bugün günümüzü aldık çok şükür 🥰👼🏻 D drama kralicesi P prenseslerim iyikilerim

hayırlısıyla çabucak olup yavrunu kucağina alman dileğiyle canım nasilda heyecanlisindir şimdi korkuyla karışık dimi ne güzel bir duygu peki epiduralmi genel anestezimi olacaksin son günlerin nasıl geçiyor hazırlıklar tamam mi ağrın sizin falan varmı

hayırlısıyla çabucak olup yavrunu kucağina alman dileğiyle canım nasilda heyecanlisindir şimdi korkuyla karışık dimi ne güzel bir duygu peki epiduralmi genel anestezimi olacaksin son günlerin nasıl geçiyor hazırlıklar tamam mi ağrın sizin falan varmı
Ay daha erken bekliyordum ben😅 direk 38e girince falan günler gene uzadı sabırsızlanıyorum. Korku hat safhada🤣 spinal sezeryan olacağım. Hazırlıklar Tmam son günlerimdede çok iyiyim maşallah ağrım sızım yok kendimi ağır hissetmiyorum gayet dinamik gidicem doğuma galiba 😅

Ay daha erken bekliyordum ben😅 direk 38e girince falan günler gene uzadı sabırsızlanıyorum. Korku hat safhada🤣 spinal sezeryan olacağım. Hazırlıklar Tmam son günlerimdede çok iyiyim maşallah ağrım sızım yok kendimi ağır hissetmiyorum gayet dinamik gidicem doğuma galiba 😅
maşallah canım pozitif olman çok güzel hayırlısı yla güzel haberlerini bekliyoruz

X