Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Merhaba, biz seninle hiç konusmadık ama ben çok iyi biliyorum seni. Tedaviye yeni başladığım zamanlarda henüz yazmaya cesaret edememişken ama hergün sessiz sessiz okurken burayı bir anda gidince çok merak etmiştim seni. Hatta bazen ara ara da gelirdin aklıma. Yeniden başlamana çok sevindim. Bu sefer sende güzel haberi alacaksın inanıyorum. sana dua edicem🙏
Yaa ne kadar naif ,tatlı bir insansınız🥺
Allah razı olsun inşallah 🙏 evet geçen gün bi bakayım dedim çok özlemişim buradaki ablalarımı arkadaşlarımı hemen üye oldum ☺️☺️ Siz pozitif sonuç aldınız mıı ?

Allah razı olsun inşallah 🙏 evet geçen gün bi bakayım dedim çok özlemişim buradaki ablalarımı arkadaşlarımı hemen üye oldum ☺️☺️ Siz pozitif sonuç aldınız mıı ?
Sen de öylesin canım benin🤗 Evet 16 haftalık hamileyim. inanıyorum bu sefer güzel haberi sen de alacaksın birlikte alacağız. Dualarım, dualarımız hep seninle olacak. Sen tekrar başlayacak gücü bulmussun ya rabbim de emeklerini boşa çıkarmayacak inşallah🙏

Allah razı olsun inşallah 🙏 evet geçen gün bi bakayım dedim çok özlemişim buradaki ablalarımı arkadaşlarımı hemen üye oldum ☺️☺️ Siz pozitif sonuç aldın
Aylisssss geri gelmene çok sevindim . Gittiğin günden beri aklımdasın. Bi an gidince sevgilim terk etmiş gibi oldum aklım sende kaldı bi müddet iyi misin diye. Bu sefer herşey güzel olacak inşallah dualarım seninle canım benim😘

Sen de öylesin canım benin🤗 Evet 16 haftalık hamileyim. inanıyorum bu sefer güzel haberi sen de alacaksın birlikte alacağız. Dualarım, dualarımız hep seninle olacak. Sen tekrar başlayacak gücü bulmussun ya rabbim de emeklerini boşa çıkarmayacak inşallah🙏
Ooo maşallah💓💓 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😍
Çok uzakmış gibi geliyor bu hayal ama bi o kadar da yakın hayırlısı olsun inşallah❤️ Çok sağolun dualarınız için varya önceki tedavimde de bu duaları o kadar içten hissettim ki hep çok güç verdi Allah herkesin yardımcısı olsun 🥰🥰

Aylisssss geri gelmene çok sevindim . Gittiğin günden beri aklımdasın. Bi an gidince sevgilim terk etmiş gibi oldum aklım sende kaldı bi müddet iyi misin diye. Bu sefer herşey güzel olacak inşallah dualarım seninle canım benim😘
hahahahaha 😂 Canımmm ya çok özledim ❤️ Allah razı olsun inşallah 😍 oğluşun muuu olacaaak 🥹🥹🥳🥳

Kızlarrrr napıyorsunuz. Bir iki haftadır uykular resmen haram oldu bana . Hiç gece uykum yok. Yattıktan bir iki saat sonra tuvalete kalkıyorum ve asla bidaha uyuyamıyorum. Taaaa ki eşim işe gidip saat yedi sekiz olana kadar . Yada hiç uyumadan sabahı ediyorum. Aslında ağrım sızımda yok bi tuvalet ihtiyacı sıkıştırıyor arada neden böyle uykusuz kalıyorum anlamadım . Siz ne durumdasınızzz.

Kızlarrrr napıyorsunuz. Bir iki haftadır uykular resmen haram oldu bana . Hiç gece uykum yok. Yattıktan bir iki saat sonra tuvalete kalkıyorum ve asla bidaha uyuyamıyorum. Taaaa ki eşim işe gidip saat yedi sekiz olana kadar . Yada hiç uyumadan sabahı ediyorum. Aslında ağrım sızımda yok bi tuvalet ihtiyacı sıkıştırıyor arada neden böyle uykusuz kalıyorum anlamadım . Siz ne durumdasınızzz.
Canım bitki çaylarının hepsi yasak mı ? Eğer yasak olmayan bir şey ıhlamur gibi bir şey içsen yatacağın zaman faydası olur gibi geliyor bana bide eğer tehlike bir durum yoksa hamileler için egzersiz tarzı bir şey yaparsan yorulunca uykun gelir mantıken başka bir şey gelmedi aklıma 😍

Kızlar ben hesabımı kapatmıştım negatif aldığım gün bidaha da girmedim bi bakayım dedim hepiniz iyi misiniz diye şifreyi de bilmiyordum yeni açtım. Hepiniz iyisiniz çok şükür çok sevindim ❤️ Bütün mesajları okudum beni merak edenler olmuş özür dilerim ama konuşmak yazmak o an çok zordu bir daha da girmeyince göremedim
canım tekrar hoşgeldin rabbim bu sefer senin yüzünü güldürsun yumurta sayın çok iyi inşallah hepsi dollenip tatlı tatlı emburyolarin olur bu sefer bizi merakta bırakma seni çok aradık

iyiyiz canım gun sayiyoruz biraz ağrılı sancılı devam ediyorum bulantılar bitti yanmalar başladı şimdide kramplar benim kizce yaramazliğa başladı bile şimdi dualarimiz seninle canım
Ay maşallah ona 🧚🏻‍♀️sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😍❤️ Sağolun Allah razı olsun bide lucrin bulabilseydim çok güzel olacaktı bu ilaç stresi sıktı artık ☹️

Limoncicegi43 Limoncicegi43 D drama kralicesi kızlar nasılsınız nasıl gidiyor mutlu sona yaklaşıyoruz ve dahada zorlaşıyor dimi geceleri bende zor uyuyorum nedense asl8nda çok yoruluyorum ama uyanınca bidaha dalmak zor oluyor S Siu nerelerdesin canım lotuscicegi26 lotuscicegi26 M minikkusum26 siz neler yapıyorsunuz kuzucuklar nasıl
Slm canım , valla napiyim sırt ağrılarım basladi benimde . 😢 otururken özellikle çok batıyor. Sola yatmaktan sol yanım şimdiden çürüdü. Ağrılı geçiriyorum günleri. Onun dışında birşey yok çok şükür ve olmasın inşallah. 🙏

X