Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

aslında ilk daha belirgindi ikincide biraz daha az büyüdü bunda nerdeyse buyumicek iç karnım büyük demekki dokdor geçen hafta 620 ve dedi haftasına uyumluymus benim cimcime çok haraketli şimdiden kordonu dolaşmış boynuna gevşek daha çıkarır dedi dokdor ama korkuyorum biraz
Hay maşallah kocaman olmus. Senin şu an kaçıncı haftandı canim. Evet yaz ayları baya bi zorlayacak gibi

sağol canım 25 haftalık olduk şimdiden zorluyor sıcaklar daha da bastırınca napi caz bilmem
Hay maşallah ya üç hafta varmış sadece aramızda ben daha çok sanıyordum😍 valla tam yaza denk geldik baya zorlanacağız gibi duruyor rahat uyku uyuyamamaya başladım sırt ağrısı tuvalet başı derken bende

Hay maşallah ya üç hafta varmış sadece aramızda ben daha çok sanıyordum😍 valla tam yaza denk geldik baya zorlanacağız gibi duruyor rahat uyku uyuyamamaya başladım sırt ağrısı tuvalet başı derken bende
bende zor uyuyorum sürekli tuvaletteyim sağa sola dönerken kramplar giriyor bugunde sırtlan bobreğe doğru ağrı var zorlanicaz ama sonu güzel olucak allahin izniyle

Hanımlar selam ara ara bakıyordum kimse yazmıyor diye bakmadım bi süre ne güzel haberler vermişsiniz. Allah hepimize sağlıkla kucağa almayı nasip etsin inşallah. Bende 13 hafta oldum. Dr cinsiyet tahminini erkek olarak yaptı. Şimdiye kadar kilo almadım ama belirgin bir karnım var çogunluk erkek diyor. Sağlıkla gelsin hiç farketmez. Çatlama için neler yapıyorsunuz? Ben karar veremedim hem lierac hem mustela aldım ama biliyorum genetik. Şansıma bakalım🤷‍♀️ Öneri varsa alırım. Oksaparla corasprine devam ediyorum. Hala göbekten mi yapıyorsunuz? Başka nerelere yapılır bilmiyorum 🤷‍♀️ birde hiç tecrübem yok hastane çıkısının ne olduğunu yeni öğrendim okadar bilgisizim neler aldınız neler alınması gerekiyor yazarsanız çok mutlu olurum. Kaç tane 0-3 tulum alayım falan destek verirseniz çook sevinirim

Hanımlar selam ara ara bakıyordum kimse yazmıyor diye bakmadım bi süre ne güzel haberler vermişsiniz. Allah hepimize sağlıkla kucağa almayı nasip etsin inşallah. Bende 13 hafta oldum. Dr cinsiyet tahminini erkek olarak yaptı. Şimdiye kadar kilo almadım ama belirgin bir karnım var çogunluk erkek diyor. Sağlıkla gelsin hiç farketmez. Çatlama için neler yapıyorsunuz? Ben karar veremedim hem lierac hem mustela aldım ama biliyorum genetik. Şansıma bakalım🤷‍♀️ Öneri varsa alırım. Oksaparla corasprine devam ediyorum. Hala göbekten mi yapıyorsunuz? Başka nerelere yapılır bilmiyorum 🤷‍♀️ birde hiç tecrübem yok hastane çıkısının ne olduğunu yeni öğrendim okadar bilgisizim neler aldınız neler alınması gerekiyor yazarsanız çok mutlu olurum. Kaç tane 0-3 tulum alayım falan destek verirseniz çook sevinirim
Tebrik ederim canim cinsiyet hiç önemli değil sağlıklı olsunlar yeter. Benim de en başlarda karnım birden sivrilmişti sobra aşırı büyümedi.
Ben oksapari hala karından yapıyorum doktorum karından yapmalısın dedi. Çatlama için açıkçası ben hala çok yoğun bisey kullanmıyorum sadece her banyo sonrası hindistan cevizi yağı sürüyorum çatlarsam da çatlarım napiyim yani. Hastane çıkışı olarakta chackra marka aldım o kadar yumuşacık ki. Ama başka pek bisey aldım sayılmaz.benim doğum ağustos gibi olacağından genellikle kısa kollu body falan aldım. Yanı neyi var neyi yok sorsan bende bilmiyorum. Bugün asm deki hemşire artık hastane çantanı hazırla dedi ben daha kendime pijama bile almadım ki🙊🙊

Güldürdün beni😂 aslında en güzelini yapıyorsun ben hep panik herşey kafamda hazır olsun sonra da önümde olsun istiyorum. Ama hem kendimi hem de eşimi yoruyorum🤷‍♀️ Umarım bu huyunu benden almaz😀

Ben sadece Hindistan cevizi yağı sürmüştüm. Derim esnek olmadığı halde hiç çatlama olmadı. Bende şaşırdım 🤷 Belkide yağin faydası oldu bilemiyorum.

Ben hamile kaldıktan sonra göğüslerim şişmişti damarları belirgin belirgin olmuştu henüz daha 2. Ayımdaydım kilodA almamıştım . Bi gün bi baktım göğüslerim komple çatlamış . Hala üzülüyorum . Kesinlikle genetik . Karnımda çatlak yok ama kedi tırmığı gibi karnıma yakın bacaklarımın üst ön kısmında oluştu . Biooil ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum ara ara pekte faydasını göremiyorum olan oluyor saldım😀

Merhaba canım sağlıkla gelsin bebişin ben oskapari bazen bataktan bazen karından yapıyorum şu ana kadar 4 kilo aldım hiç çatlak kremi kullanmıyorum önceki hsmileliklerimdede hiç çatlağın olmadı o yüzden bişey öneremicem karnım fazla çıkmadı zaten görenler 6 aylık olduğuma inanmıyor hatta söylemesem anlamıyorlar bile sevinelim üzulsemmi bilemedim son üç ayda çıkar belki biraz daha hiç bişey almadım 7 inci aydan sonra baslicam almaya fazla bişey almaya gerek yok cok cabuk unutuyorlar çünkü tulum pek kullanışlı olmuyor alt üst takım daha rahat ve sının çok lazım oluyor ufaklı büyüklü bol bol zibin al derim artık sağlı günler kaldı allah hepimizin yardımcısi olsun

Herkese güzel haftalar diliyorum arkadaşlar. Pazartesi de benim randevum vardı. O gün 12 haftayı bitirdik çok şükür. Doktor cinsiyet konusunda bir tahminim var erkek gibi ama sakın alışveriş yapmayın dedi😂 tabi bizim ilk bebeğimiz olduğu için kız erkek fark etmiyor yeter ki sağlıklı olsun. Hamileliğimiz yaza denk geleceği için güneş kremi almak istedim doktor solante pregna yı önerdi onu aldım. Çatlak için de bio oil almayı düşünüyorum inşallah çatlamayız ve lekeler de olmaz🙈 bebek için kıyafet alışverişini ekim kasımda yaparım herhalde. Kış çocuğu olacak o yüzden erkenden bir şey almak anlamsız geliyor. O değil de pantolonlarımın düğmeleri kapanmıyor. Masa başı bir işim var Allahtan, işyerinde düğme açık oturmak baya komik oluyor.

Canım kızlar geçen sene bugünlerde burada kızlarla konuşuyorduk ne alsak ne zaman alsak diye mesajlarınızı okuyunca çok duygulandım zaman su gibi geçmiş darısı sizlere olsun bir çırpıda doğum yapar bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰♥️
sağol canım zaman hızla akiyor siz zor zamanları atlatmışsiniz dır hayırlısıyla büyüsün bebeğiniz darisi da bizlere rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Limoncicegi43 Limoncicegi43 iyiyiz canım büyümeye devam ediyoruz. bu hafta kontrolüm var bakalım bebek büyüyo mu çok merak ediyorum ben kilo alamıyorum çünkü. sen nasılsın ne var ne yok

Limoncicegi43 Limoncicegi43 iyiyiz canım büyümeye devam ediyoruz. bu hafta kontrolüm var bakalım bebek büyüyo mu çok merak ediyorum ben kilo alamıyorum çünkü. sen nasılsın ne var ne yok
Ben de iyiyim çok şükür canım inşallah sağlıklıdır bebişler bende uzun zamandır gitmiyorum bakalım bu hafta yada önümüz hafta gideceğim. Dün bebişin biraz eşyalarından yıkadım Minikminik hayli zorluyor😅😅

Ben de iyiyim çok şükür canım inşallah sağlıklıdır bebişler bende uzun zamandır gitmiyorum bakalım bu hafta yada önümüz hafta gideceğim. Dün bebişin biraz eşyalarından yıkadım Minikminik hayli zorluyor😅😅
ay ben daha o işlere hiiiç başlamadım acaba yeterince eşya aldım mı ondan da emin değilim. yerleştirdikçe görücem. 33 -34 haftada gibi yaparım diye düşünüyorum

ay ben daha o işlere hiiiç başlamadım acaba yeterince eşya aldım mı ondan da emin değilim. yerleştirdikçe görücem. 33 -34 haftada gibi yaparım diye düşünüyorum
Bende yavaş yavaş başlayayım dedim canım anca olur diye düşündüm bide ebe çantanı hazırda tut değince eksikler gedikler derken vakit hızlı geçer diye düşünüyorum . Bir duygusallık geliyor eşyaları yıkarken asarken ağlaya ağlaya sorma🥰 az kaldı ya şaka gibi çok şükür rabbime

X