- 2 Temmuz 2021
- 719
- 719
- 35
ayyy cennetlik oldun desene hayırlı olsun güle güle büyüt inşallahevet canım az önce geldim nihayet gösterdi veeeee 3üncu kızım geliyor kız dedi dokdor benim tatlı cadı prenseselerim yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy cennetlik oldun desene hayırlı olsun güle güle büyüt inşallahevet canım az önce geldim nihayet gösterdi veeeee 3üncu kızım geliyor kız dedi dokdor benim tatlı cadı prenseselerim yani
Kız çocuğu çok tatlı oluyor, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahevet canım az önce geldim nihayet gösterdi veeeee 3üncu kızım geliyor kız dedi dokdor benim tatlı cadı prenseselerim yani
Çok sevindim sağlıkla geldin inşallah.evet canım az önce geldim nihayet gösterdi veeeee 3üncu kızım geliyor kız dedi dokdor benim tatlı cadı prenseselerim yani
aynen canım çok tatlılar amin hepimize inşallah sağlıkla gelsin bebislerimizKız çocuğu çok tatlı oluyor, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
sağol canım inşallah cennet lik olabiliriz vatana millete hayırlı evlat dini bütün müslüman olarak yetistirebilirizayyy cennetlik oldun desene hayırlı olsun güle güle büyüt inşallah
sağol canım amiinÇok sevindim sağlıkla geldin inşallah.
Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallahsonunda gösterdi demek fıstıkevet canım az önce geldim nihayet gösterdi veeeee 3üncu kızım geliyor kız dedi dokdor benim tatlı cadı prenseselerim yani
sağol canım amiin evet kurtulamadı bizden napsin yazık gorunde rahat bırakın beni dediHayırlı sağlıklı evlat olsun inşallahsonunda gösterdi demek fıstık
Canim gözünüz aydın, sağlıkla gelsin kızımız nihayet haber aldıkevet canım az önce geldim nihayet gösterdi veeeee 3üncu kızım geliyor kız dedi dokdor benim tatlı cadı prenseselerim yani
evet canım az önce geldim nihayet gösterdi veeeee 3üncu kızım geliyor kız dedi dokdor benim tatlı cadı prenseselerim yani
Yanı baya uzun sürdü sonra dedi ki kalpteki 2 damarın yakin olmasi hoşuma gitmedi %99 bi sorun yok ama bide kardiyoloji görsün dedi. Kardiyolojide de bi sorun cikmadi çok sukur. Sadece suyum biraz azmış günde 3 litreyi geçmen lazım dedi. Onun dışında herşey yolundaymış buyuyo minnoş oglusumD drama kralicesi slm canım, detayliya girecektin nasıl geçti?
İyiyim şükür canım bende benim detaylı 13 ünde çarsamba günü inşallah benim de bi sorun çıkmaz . Çok sevindim sağlıkla gelsin bebiş
sağol canım amiin sen nasılsın nasıl gidiyor varmı bulantı ve ya başka belirti senin cinsiyeti kesinlestimiCanim gözünüz aydın, sağlıkla gelsin kızımız nihayet haber aldık
bir sorun olmamasına sevindim canım suyu çok içmek lazım sanırım benim de çok ağzım kuruyor içiyorum ama yeterli değilmi acaba Sağlık la gelsin paşamiz büyük güne her geçen gün sahada yaklaşıyoruzYanı baya uzun sürdü sonra dedi ki kalpteki 2 damarın yakin olmasi hoşuma gitmedi %99 bi sorun yok ama bide kardiyoloji görsün dedi. Kardiyolojide de bi sorun cikmadi çok sukur. Sadece suyum biraz azmış günde 3 litreyi geçmen lazım dedi. Onun dışında herşey yolundaymış buyuyo minnoş oglusum
Valla öyle sanki artık yolu yariladikbir sorun olmamasına sevindim canım suyu çok içmek lazım sanırım benim de çok ağzım kuruyor içiyorum ama yeterli değilmi acaba Sağlık la gelsin paşamiz büyük güne her geçen gün sahada yaklaşıyoruz
Yok canim öyle düşünme. Bende normal çok istiyorum. Ama şeyi bende duydum progestan çok kullanan kadınlarda öyle bi durum oluyomuş.Kızlar nasılsınız .hepinize bi sorum var . Tüp bebek te genelde sezeryan yapıyorlarmış diye duydum. Normal doğum düşünen var mı. Ben normal doğum istiyordum bi kaç forumda tüp bebek olduğu için doktor sezeryanla alacağım diyor diye okudum . Bu moralimi baya bozdu.
Nasıl bi durum olıyormuş progestan kullananlarda . Benim duyduğum tüp bebekler kıymetli riske atamayız diyorlarmış.Yok canim öyle düşünme. Bende normal çok istiyorum. Ama şeyi bende duydum progestan çok kullanan kadınlarda öyle bi durum oluyomuş.