Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Ayyy agziniz bal yesin 🥰ne guzel soylediniz oyle insallah hepimizin kendiliginden olur rabbim aratmasin daha fazla kucaklarimizi bos birakmasin ins Alllah🌹🥰
Amin inş akşamların yüzü suyu hürmetine🙏🏻Allahım duyuyo bizleri sadece zamanı var öyle bi vakitte verecek ki bize bu günlerin hepsi unutulacak inş🤲🏻❤️

Her sonuca kendimi hazırladığım halde ilk günler bende çok kötüydüm. İnsan kendine hamileliği bile yakistiramaz hale geliyor. Zamanla tabi üzüntüde azalıyor, herşeye alışılıyor. İns hepimiz bu günleri unutucaz🙏
İns Allah rabbim buyuk🤲 gercekten oyle oluyir insan sanki anne olmayi haketmiyor gbi hissediyorum :KK43:

Baya baya iyiyim canım dünkü halim sanki kabustu. Simdi biraz kasılmam ve bolca gazım var🤭Allah düşürmesin. Folik asiti transfere kadar kullanacagız degilmi? Bide ben yumurtayı yiyemiyorum 4ten fazla sen nasıl yaptın?
Bana folik asit vermedi hiç argifertil f verdi transfere kadar bunu iç diye

Baya baya iyiyim canım dünkü halim sanki kabustu. Simdi biraz kasılmam ve bolca gazım var🤭Allah düşürmesin. Folik asiti transfere kadar kullanacagız degilmi? Bide ben yumurtayı yiyemiyorum 4ten fazla sen nasıl yaptın?
Evet canım kullanmaya devam et onu. Bana öyle bir diyet vermediler. Sadece ananas ,çikolata ,kahve ,asitli içecek ,çiğ et ve kabuklu deniz ürünleri yasaktı bana. O diyeti bana verse zaten yapamam yumurta yiyemiyorum ben🙈 gaz çok kötüydü benimde ayağımın altına sıcak su torbası kaynatıp koyuyordum iyi gelmişti

Birde kızlar tüp bebek sürecine başlarken neden rahim filmi istemiyor doktor aslında şart diyor bir çok merkez
Evet benim hic rahim filmim yok .ama bana tedavinin 15.gununde felandik bir tupun kapali bir tupunde sivi birikmesi var dedi ..rahim filmi olmadan bunlar nasil anlasiliyor bilgisi olan varmi? Ve neden tedaviye baslamadan tuplerimdeki soruni soylemedide 15.gun soyledi bilmiyorum.ben en kisa surede rahim filmi cektircem boyle dedigi icin

Amin inş akşamların yüzü suyu hürmetine🙏🏻Allahım duyuyo bizleri sadece zamanı var öyle bi vakitte verecek ki bize bu günlerin hepsi unutulacak inş🤲🏻❤️
Ayy canim bu siteye ben yeni uye oldum kadinlar okadar alemler ki neler neler okudum 🤣esinin sperm hizi dusuk olanlar vaginusmus olup hamile kalmak isteyenler siringa ile hamile kalmislar agzim acik okudum🤣🤣

Evet canım kullanmaya devam et onu. Bana öyle bir diyet vermediler. Sadece ananas ,çikolata ,kahve ,asitli içecek ,çiğ et ve kabuklu deniz ürünleri yasaktı bana. O diyeti bana verse zaten yapamam yumurta yiyemiyorum ben🙈 gaz çok kötüydü benimde ayağımın altına sıcak su torbası kaynatıp koyuyordum iyi gelmişti
Ohss sendromu olmayayım diye verdiler..halbuki aynı sayıda yumurtamız toplanmıştı. Bende pco oldugu için de olabilir sende yoktu. Geldimi kırmızılar. Bu arada mesut beyle telefonda tanıştık.🤭

Ayy canim bu siteye ben yeni uye oldum kadinlar okadar alemler ki neler neler okudum 🤣esinin sperm hizi dusuk olanlar vaginusmus olup hamile kalmak isteyenler siringa ile hamile kalmislar agzim acik okudum🤣🤣
🙄 yok artık..nasıl geliyo akıllarına🤷🏻‍♀️Onları yapsalarda allah veriyo sonuçta😌belki iyi sonuç olur belki kötü.bazen YouTube’da Kağan Kocatepe’nin videolarını izliyorum hamile kalmak için amuda kalktığını söylüyor hastam ama olmuyo şans işi bu dediğini hatırlıyorum yani kendini yerden yere vursan da rabbim ol deyince olur🤲🏻

Ohss sendromu olmayayım diye verdiler..halbuki aynı sayıda yumurtamız toplanmıştı. Bende pco oldugu için de olabilir sende yoktu. Geldimi kırmızılar. Bu arada mesut beyle telefonda tanıştık.🤭
Olabilir canım pco dan. Yok ya gelen giden yok. Bugun sancım da kesildi. 6 gün sonra kendi adet tarihim o zaman mı olcam acaba🤣 yarın tekrar arıcam. Nasılmış yumurtaların 🤗

🙄 yok artık..nasıl geliyo akıllarına🤷🏻‍♀️Onları yapsalarda allah veriyo sonuçta😌belki iyi sonuç olur belki kötü.bazen YouTube’da Kağan Kocatepe’nin videolarını izliyorum hamile kalmak için amuda kalktığını söylüyor hastam ama olmuyo şans işi bu dediğini hatırlıyorum yani kendini yerden yere vursan da rabbim ol deyince olur🤲🏻
Evet kesinlikle katiliyorum ben okurken sok oldum ama dr un hastasina onerdigi hemsirenin tarif ettigi bile yaziyor ..boyle bir yontemi dr dahi onermis.bende cok saskinim bir nevi asilama demislwr hatta:)) saglikcinin biri dahi bu yontemi uyguluyormus cnku zaten saglikli sperm yumurtaya gider sagliksiz gtmez diyor :) yani siringanin basinci ile spermler ileri gidiyormus okadar cok kisi hamile kalmiski :) kadinlar bu ugurda neler neler yapiyorlar yaa:))) vaginusmus olup yapanlarda varmis :)) kesinlikle ole rabbim bilir ol der olur :) bende izliyorum kaganbeyi :) ama sasirdigim nokta kadinlardaki annelik istegi her yolu denemeleeri :)

X