Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Ayy aynı şeyi bende sorcaktım utandım valla🙈 ne zamana kadar yasak diye.
Bende dolaylı yoldan sorabildim.Transfer olmayacaksa çocuk için bu ayı değerlendirmek mantikli mi acaba dedim.😂 Transfer yoksa ilişki serbest dediler. Hos zaten verdikleri ilaçlar yumurtayı baskiliyormus boşa umitlendim doğal olur diye🤭

Evet bı ara ona uydukta abi kardeş gibi olmuştuk.🤭 İnsan soramiyorda. Her zaman geçerli değil canım. Embriyo donduktan sonra bı iki ay ara oluyor ya serbest. Tabi transfer için adetle gittikten sonra yine yasak
Aynen cekiniyo insan🤭Ya sorma sarılmaya kalsam bacımsın diye dalga geciyor 😂şu an zaten hala agrım var şişkinlikte cabası 😔

Bu arada opunun üstünden 2 hafta geçmesine rağmen ilişki sonrası bayağı bı kanama oldu bende. Dikkat edin arkadaşlar.Tam iyileşmiyor demekki. Transfer olmayacaksa ilişki serbest ama böyle oldu.
Canan hanım opudan sonrada transferden sonrada yasak demişti bana özellikle sordum🙈 o kadar ince eleyip sık dokumuştum ki hiç olmadı ilişki😂

lcnlky lcnlky canım ne yaptın iyi misin
İyim çok teşekkür ederim.gece 2 de kalktım yine eee tabi uyumadım sabaha kadar hem korkum vardı hemde üzgünlüğüm.cunartesi günü kendi doktoruma gidince klinikte o kadın gözümün önünden gitmedi korkum daha da artmıştı kollarından tutup sürüyerek çıkartırken diğer odaya.eşime gece korktuğum seyleri söyledim beni tanıyan doktorum olsa da tedirginliğimi dile getirdim klinikte sağlıklı olur mu acaba diye.tam adım atıcam sabah eşim hayır olmaz senin için rahat değil orası ya bişey olursa hem hastanede ameliyathanede yapıyorlar daha çok malzeme var orda riske Ataman seni dedi.hemen Acıbadem’e gittik Ramazan hocayla görüşecektim ama ameliyathanedeymiş.neyse öğleden sonraya kaldı aradılar yarın sabah anestezi uzmanıyla görüşüp tetkikleri yapıp kan verip carsamba sabah olucam.15 dakika sürüyormuş vakumla Rahmin içine hava verip o havayla çıkıyormuş 2 saat müşade altında tutacaklarmış☹️Yani durum böyle.ya bide kafamı karıştıran ne oldu biliyo musun kendi doktorum o gün yoktu pazartesi gidecektim güya boş gebelik kürtaj konusunu falan açınca hemen gel yapalım konuşalım dedi ve kliniğe geldi.aklıma direk para geldi hislerim o yöndeydi kime ne kadar güveneceksek artık 😤

lcnlky lcnlky canım ne yaptın iyi misin
Ya bide klinikte evet anestezi veriyorlar ama hop hemen kaldırıyorlar bi dinlensin insan değil mi hastane öyle mi🤭her ihtimale karşı ameliyathaneden bile sedyeyle çıkarıyorlar böyle sürüyerek değil.zaten inanır mısın ben bugün bişey öğrendim klinik muayene gibi yerlerde yapılmıyormuş kürtaj hastanede ortamı steril olduğu için orda sorunsuz çıkıyomuşsun.sonuçta insan hayatı bu kadar basit olmamalı.netten araştırdığımda Eskişehir kürtaj yapan doktor yazınca kendi doktorumun ismi bile yok ona şaşırdım ilk sırada Ramazan bayırlı çıktı😕

İyim çok teşekkür ederim.gece 2 de kalktım yine eee tabi uyumadım sabaha kadar hem korkum vardı hemde üzgünlüğüm.cunartesi günü kendi doktoruma gidince klinikte o kadın gözümün önünden gitmedi korkum daha da artmıştı kollarından tutup sürüyerek çıkartırken diğer odaya.eşime gece korktuğum seyleri söyledim beni tanıyan doktorum olsa da tedirginliğimi dile getirdim klinikte sağlıklı olur mu acaba diye.tam adım atıcam sabah eşim hayır olmaz senin için rahat değil orası ya bişey olursa hem hastanede ameliyathanede yapıyorlar daha çok malzeme var orda riske Ataman seni dedi.hemen Acıbadem’e gittik Ramazan hocayla görüşecektim ama ameliyathanedeymiş.neyse öğleden sonraya kaldı aradılar yarın sabah anestezi uzmanıyla görüşüp tetkikleri yapıp kan verip carsamba sabah olucam.15 dakika sürüyormuş vakumla Rahmin içine hava verip o havayla çıkıyormuş 2 saat müşade altında tutacaklarmış☹️Yani durum böyle.ya bide kafamı karıştıran ne oldu biliyo musun kendi doktorum o gün yoktu pazartesi gidecektim güya boş gebelik kürtaj konusunu falan açınca hemen gel yapalım konuşalım dedi ve kliniğe geldi.aklıma direk para geldi hislerim o yöndeydi kime ne kadar güveneceksek artık 😤
Ramazan hocayla bir ameliyat ya da işlem geçmişim yok ama doktor olarak hem güvenirim hemde çok severim. İnşallah hiç bir sıkıntı çıkmadan atlatırsın kuzum zaten ruhen atlatman uzun sürcek. Sen o gün doktoruma gittim dediğinde bende şaşırdım ama belki başka acil bir hastası gelmiştir öyle olunca senide arayıp çağırmıştır. Gerçi dediğin gibi herkesin gözünde müşteriyiz birde o durum var

Ramazan hocayla bir ameliyat ya da işlem geçmişim yok ama doktor olarak hem güvenirim hemde çok severim. İnşallah hiç bir sıkıntı çıkmadan atlatırsın kuzum zaten ruhen atlatman uzun sürcek. Sen o gün doktoruma gittim dediğinde bende şaşırdım ama belki başka acil bir hastası gelmiştir öyle olunca senide arayıp çağırmıştır. Gerçi dediğin gibi herkesin gözünde müşteriyiz birde o durum var
Şöyle bi durum oldu bi randevu varmış ama sekreter bana söylemedi gelmeyecek bugün dedi ta ki alev hanıma mesaj atıp kürtaj olayını söyleyince ben grlicem bi hastam var sende gel halledelim dedi hatta o gün gittiğimde hemen alıyım dedi😒

Ya bide klinikte evet anestezi veriyorlar ama hop hemen kaldırıyorlar bi dinlensin insan değil mi hastane öyle mi🤭her ihtimale karşı ameliyathaneden bile sedyeyle çıkarıyorlar böyle sürüyerek değil.zaten inanır mısın ben bugün bişey öğrendim klinik muayene gibi yerlerde yapılmıyormuş kürtaj hastanede ortamı steril olduğu için orda sorunsuz çıkıyomuşsun.sonuçta insan hayatı bu kadar basit olmamalı.netten araştırdığımda Eskişehir kürtaj yapan doktor yazınca kendi doktorumun ismi bile yok ona şaşırdım ilk sırada Ramazan bayırlı çıktı😕
Zor bi durum yasıyorsun zaten bide riske atmaman daha mantıklı olmuş. İnsallah biran önce atlatıp hem ruhen hemde bedenen saglığına lavusursun canım🤲

Zor bi durum yasıyorsun zaten bide riske atmaman daha mantıklı olmuş. İnsallah biran önce atlatıp hem ruhen hemde bedenen saglığına lavusursun canım🤲
Ay Hemde nasıl psikoloji alt üst ne yapacağımı nasıl davranacağımı bile bilmez oldum o derece yani.inş bi an önce toparlanırım zaten 3 ay bi zaman var korunmalı ilişki olacağı için biraz kafamdan atarım🤭bebek olayını

Ya ben opudan sonra bile 12-17 arası hastanede kaldım yarım saatte bir hemşire geldi tandiyon ateş kanama var mı baktı. Başka şehirde bir arkadaşım işlem bitmiş yatmadan eve yollamışlar. Hastanenin steril olması konusunda katılıyorum sana allah korusun bir sıkıntı olsa bütün branş doktorlarıda var

Ay Hemde nasıl psikoloji alt üst ne yapacağımı nasıl davranacağımı bile bilmez oldum o derece yani.inş bi an önce toparlanırım zaten 3 ay bi zaman var korunmalı ilişki olacağı için biraz kafamdan atarım🤭bebek olayını
Psikoloji cok önemli. Zor ama biraz sal kendini uğracak oyalayacak birseyler bul kendine. Tedavi sürecindede bu sekilde olmaya calış yoksa vücut strese giriyor. her şey yoluna girecek ve muradına ereceksin buna motive et kendini canım 🤗

Bu arada Canan hanımla görüşmeye çıktım yoktu haftaya persembeye Kadar yokmuş.bende aradım.bedenen yorgun olduğumu süreci uzatmak istediğimi ayrıca dondurulmuş embriyomun zamanı geçmeden zaten 1 yıl için dondurmuştum bitmeden günü ancak o zaman tekrar işleme geçeriz dedim.o da geçmiş olsun dileklerini iletti uzatabilirsiniz zamanı dedi eee tabi o da ücretli 😒 ben bidaha niye vereyim ki 1 yıl tam dolacakken giderim ama orta kaliteden de tedirgin olduğumu dile getirdim o ne kadar sağlıklı ki yüne aynı seyleri yaşamak istemediğimi 2.bi kürtaj olmak istemediğimi söyledim çünkü hüsranla sonuçlandı ilki..AA kalite çok iyi çok iyi dediğiniz için bunları söylüyorum dedim.o riske nasıl giricem bilmiyorum kafam karışmaya başladı artık çünkü emin değilim sizlerden dedim.birde taze rahim olduğu için 2 kere kürtaj olunca gebe kalması zorlaşıyormuş doğru mı bu bilmiyorum

X