İyim çok teşekkür ederim.gece 2 de kalktım yine eee tabi uyumadım sabaha kadar hem korkum vardı hemde üzgünlüğüm.cunartesi günü kendi doktoruma gidince klinikte o kadın gözümün önünden gitmedi korkum daha da artmıştı kollarından tutup sürüyerek çıkartırken diğer odaya.eşime gece korktuğum seyleri söyledim beni tanıyan doktorum olsa da tedirginliğimi dile getirdim klinikte sağlıklı olur mu acaba diye.tam adım atıcam sabah eşim hayır olmaz senin için rahat değil orası ya bişey olursa hem hastanede ameliyathanede yapıyorlar daha çok malzeme var orda riske Ataman seni dedi.hemen Acıbadem’e gittik Ramazan hocayla görüşecektim ama ameliyathanedeymiş.neyse öğleden sonraya kaldı aradılar yarın sabah anestezi uzmanıyla görüşüp tetkikleri yapıp kan verip carsamba sabah olucam.15 dakika sürüyormuş vakumla Rahmin içine hava verip o havayla çıkıyormuş 2 saat müşade altında tutacaklarmış
Yani durum böyle.ya bide kafamı karıştıran ne oldu biliyo musun kendi doktorum o gün yoktu pazartesi gidecektim güya boş gebelik kürtaj konusunu falan açınca hemen gel yapalım konuşalım dedi ve kliniğe geldi.aklıma direk para geldi hislerim o yöndeydi kime ne kadar güveneceksek artık