Doktor telefon numarasını hiç vermedi, bu olumsuz birşey bence, istedıgın an ulasman gerekli, buyuk sehırlerde dr lar verıyor hep. Burda ise hala aynı mı bılmıyorum telefonu bi hemşire idare edıyo, doktora direkt asla bişey soramıyorsun. Bir de ilaçları hemsırenın anlatması da yanlış bence , doktor anlatmalı, cunku bazı seylerı bana yanlıs anlattı neysekı ben cok arastıran bırıydım de uygulamadım ,
Bu yazıları okurlar mı bılmem, okurlarsa ve daha iyiye gıtmek istıyorlarsa bunları düzeltmelıler. Bi de onların işi tafsiye ve onerıyle cogalır. Memnuniyete onem vermeleri gerekli , eleştirileri olumluya cevırmeye calısmalılar . Benım yaşadıgım streslerı başkası yasasın istemem .Herşeye ragmen Sonuca bakarsak ; Allah razı olsun onlardan ,Rabbim nasip etti , onlar ugrastı vesile oldu
Bu yazıları okurlar mı bılmem, okurlarsa ve daha iyiye gıtmek istıyorlarsa bunları düzeltmelıler. Bi de onların işi tafsiye ve onerıyle cogalır. Memnuniyete onem vermeleri gerekli , eleştirileri olumluya cevırmeye calısmalılar . Benım yaşadıgım streslerı başkası yasasın istemem .Herşeye ragmen Sonuca bakarsak ; Allah razı olsun onlardan ,Rabbim nasip etti , onlar ugrastı vesile oldu