Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Evet kesinlikle katiliyorum ben okurken sok oldum ama dr un hastasina onerdigi hemsirenin tarif ettigi bile yaziyor ..boyle bir yontemi dr dahi onermis.bende cok saskinim bir nevi asilama demislwr hatta:)) saglikcinin biri dahi bu yontemi uyguluyormus cnku zaten saglikli sperm yumurtaya gider sagliksiz gtmez diyor :) yani siringanin basinci ile spermler ileri gidiyormus okadar cok kisi hamile kalmiski :) kadinlar bu ugurda neler neler yapiyorlar yaa:))) vaginusmus olup yapanlarda varmis :)) kesinlikle ole rabbim bilir ol der olur :) bende izliyorum kaganbeyi :) ama sasirdigim nokta kadinlardaki annelik istegi her yolu denemeleeri :)
İşte kadın aklı ve emekleri💪🏻Ay ben yapsam şırıngayla spermler ölür diye korkarım yaaa koyana kadar😂 bana sanki daha sağlıklı geliyo diğer türlü anladınız işte🙈

İşte kadın aklı ve emekleri💪🏻Ay ben yapsam şırıngayla spermler ölür diye korkarım yaaa koyana kadar😂 bana sanki daha sağlıklı geliyo diğer türlü anladınız işte🙈
Zaten olmasi gereken normali 🤣 ama mesela o siteyi okumus olsaniz bunu yapanlarin eslerinin sey sorunu varmis immm nasil anlatsam utandim bilemedim🤣oyuzden o yontemi yapmis.cogunlujta vaginusmus insilun siringasi ince oldugu icin yapmislar,🤣🤣🤣

Zaten olmasi gereken normali 🤣 ama mesela o siteyi okumus olsaniz bunu yapanlarin eslerinin sey sorunu varmis immm nasil anlatsam utandim bilemedim🤣oyuzden o yontemi yapmis.cogunlujta vaginusmus insilun siringasi ince oldugu icin yapmislar,🤣🤣🤣
İnsanlar umutla her şeyi deniyor 🤣 pozisyonla cinsiyet belirlendiğini tartışıyorlardı geçenlerde 🙄

Olabilir canım pco dan. Yok ya gelen giden yok. Bugun sancım da kesildi. 6 gün sonra kendi adet tarihim o zaman mı olcam acaba🤣 yarın tekrar arıcam. Nasılmış yumurtaların 🤗
Bi an önce gelsede rahatlasam diyorsundur şimdi☺️öğlen aradı mesut 7 tanesi döllenmiş canım. Burdaki yazılardan etkilendim ya diyorum her gün arıcanız demi her gün haber verceniz 5 gün dolasıya😁arayacagız tabiki hergün dedi ama arama saati konusunda değişiklik olabilir dedi. Hayırlı ve saglıklısı olsun artık

Bi an önce gelsede rahatlasam diyorsundur şimdi☺️öğlen aradı mesut 7 tanesi döllenmiş canım. Burdaki yazılardan etkilendim ya diyorum her gün arıcanız demi her gün haber verceniz 5 gün dolasıya😁arayacagız tabiki hergün dedi ama arama saati konusunda değişiklik olabilir dedi. Hayırlı ve saglıklısı olsun artık
Evet canım aramada her gün değişti saat bazen 10 da aradı bazen 20 de 🤣 ohh maşallah kuzum güzel güzel bölünüp ilerlesinler inşallah🥰😍

Ya onu okumuştum😅 Aşılama diyorlarda şırınga rahimin içine girmiyorki. Bunlarin yaptığı normal iliski gibi. Bize fayda etmez🤭

Evet benim hic rahim filmim yok .ama bana tedavinin 15.gununde felandik bir tupun kapali bir tupunde sivi birikmesi var dedi ..rahim filmi olmadan bunlar nasil anlasiliyor bilgisi olan varmi? Ve neden tedaviye baslamadan tuplerimdeki soruni soylemedide 15.gun soyledi bilmiyorum.ben en kisa surede rahim filmi cektircem boyle dedigi icin
Aslında ilk yapilacak iş rahim filmi çektirmek canım. Cektir bı 3-6 ay doğal yolla olma ihtimalide oluyor.

3 yıl onceki var elimde ama en son 6 ay içinde çekilmiş olması gerek deniyor bunlar benden hiç istemedi bile
Bir yerde 3 yıl içindeki yeterli diye okumuştum ama o rapor içindi sanırım canım. Bu süreçte kürtaj, dış gebelik vs. olsa isterdi diye düşünüyorum. Bazı durumlarda ise rahim kalınlaşmaması gibi mesela histeroskopi yapılıyor.

Çok iyi maşallah neredeyse hepsi döllenmiş. Yedek bile kalır bence😊

Bu boş ayımızda yumurtlamayalım diye yani kac doz vurunuluyorki canım daha o asamaya gelmedim ama merak işte😁
Bu arada opunun üstünden 2 hafta geçmesine rağmen ilişki sonrası bayağı bı kanama oldu bende. Dikkat edin arkadaşlar.Tam iyileşmiyor demekki. Transfer olmayacaksa ilişki serbest ama böyle oldu.

Bu arada opunun üstünden 2 hafta geçmesine rağmen ilişki sonrası bayağı bı kanama oldu bende. Dikkat edin arkadaşlar.Tam iyileşmiyor demekki. Transfer olmayacaksa ilişki serbest ama böyle oldu.
Ya bende onu soracaktımda utandım azcık🤭verdikleri kagıtta tedavi asamasında ilişki yasak yazıyor bu sadece 5 gün içinmi herhalde transfere kadar degildir😁😂

Ya bende onu soracaktımda utandım azcık🤭verdikleri kagıtta tedavi asamasında ilişki yasak yazıyor bu sadece 5 gün içinmi herhalde transfere kadar degildir😁😂
Evet bı ara ona uydukta abi kardeş gibi olmuştuk.🤭 İnsan soramiyorda. Her zaman geçerli değil canım. Embriyo donduktan sonra bı iki ay ara oluyor ya serbest. Tabi transfer için adetle gittikten sonra yine yasak

Evet bı ara ona uydukta abi kardeş gibi olmuştuk.🤭 İnsan soramiyorda. Her zaman geçerli değil canım. Embriyo donduktan sonra bı iki ay ara oluyor ya serbest. Tabi transfer için adetle gittikten sonra yine yasak
Yani ilk adetle ikinci adet arası zamanda serbest🤣 nerdeyse ayrı uyumaya başlıcaz temas olmasın diye az kaldı😂

X