- 2 Temmuz 2021
- 719
- 719
- 35
sende zor randevu buldun heralde. bende 9 nisanda gidicem çok heycanlıyım detaylı için14 nisana alabildim detaylıyı canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende zor randevu buldun heralde. bende 9 nisanda gidicem çok heycanlıyım detaylı için14 nisana alabildim detaylıyı canm
Yavaş yavaş alışacağım herhaldefitili bende kafamda çok büyütmüştüm ama gözüm kapalı kullanıyorum şimdi. hiç merak etme
Zor buldum tam 23. Haftamda olacağım ucu ucuna denk geldisende zor randevu buldun heralde. bende 9 nisanda gidicem çok heycanlıyım detaylı için
Güzel haberler gelsin inşallah. Benim bebiş ultroson da hiç hareket etmiyor seninki nasıl. Doktora sordum uyuyordur çocuk dedi ama ben endişeleniyorum. Çok şükür ki hareketlerini duyuyorum o teselli ediyor .sende zor randevu buldun heralde. bende 9 nisanda gidicem çok heycanlıyım detaylı için
bu haftalarda 1 günde yaklaşık 20 saat uyuyolarmış canım korkma. benimki en son gittiğimde kıçını dönmüş hiç bişey göremedik. ama daha öncekinde hareket ettiğini görmüştüm. ben hissedip hissedemediğimden emin olamıyorum ya. değişik bi his var karnımda sanki midemin altında kuş kanat çırpıyo gibi oluyo hemen geçiyo. ama dışardan bişey hissedemiyorum. yada bacakları alttaymış benim hiç kasığımda falan tekme hissetmiyorum. senin nasıl hissediyosun?Güzel haberler gelsin inşallah. Benim bebiş ultroson da hiç hareket etmiyor seninki nasıl. Doktora sordum uyuyordur çocuk dedi ama ben endişeleniyorum. Çok şükür ki hareketlerini duyuyorum o teselli ediyor .
Ben 17. Haftadan beri hissediyorum şimdi gayet net hissediyorum bende genelde aşağıda hissediyorum doktor sol göbek deliği hizamda başının olduğunu söyledi. Nasıl ama ben aşağıda sanıyordum ordan hissediyorum dedim . Ayakları orda dedibu haftalarda 1 günde yaklaşık 20 saat uyuyolarmış canım korkma. benimki en son gittiğimde kıçını dönmüş hiç bişey göremedik. ama daha öncekinde hareket ettiğini görmüştüm. ben hissedip hissedemediğimden emin olamıyorum ya. değişik bi his var karnımda sanki midemin altında kuş kanat çırpıyo gibi oluyo hemen geçiyo. ama dışardan bişey hissedemiyorum. yada bacakları alttaymış benim hiç kasığımda falan tekme hissetmiyorum. senin nasıl hissediyos
aslında seninde yavaş yavaş başlamış hissetmelerin geneldebu haftalarda 1 günde yaklaşık 20 saat uyuyolarmış canım korkma. benimki en son gittiğimde kıçını dönmüş hiç bişey göremedik. ama daha öncekinde hareket ettiğini görmüştüm. ben hissedip hissedemediğimden emin olamıyorum ya. değişik bi his var karnımda sanki midemin altında kuş kanat çırpıyo gibi oluyo hemen geçiyo. ama dışardan bişey hissedemiyorum. yada bacakları alttaymış benim hiç kasığımda falan tekme hissetmiyorum. senin nasıl hissediyosun?
Seninde ilk hissin kelebek kanat çırpması gibi miydi. Kasiklarindaki his nasilBen 17. Haftadan beri hissediyorum şimdi gayet net hissediyorum bende genelde aşağıda hissediyorum doktor sol göbek deliği hizamda başının olduğunu söyledi. Nasıl ama ben aşağıda sanıyordum ordan hissediyorum dedim . Ayakları orda dedi
Park hayat Ebru hanımaKütahya'da hangi doktora gidiyorsunuz Limoncicegi43
Aslında karnımda gaz dolanıyor sanıyordum sonradan yoğunlaştım küçük dokunuyor gibi bi an dediğin gibi kanat çırpma gibi tabi şimdi baya net hissediyorum her hareketini tepikliyor yada dönüyor bilemiyorum artıkSeninde ilk hissin kelebek kanat çırpması gibi miydi. Kasiklarindaki his nasil
canım senin oğlan biraz ağır abi olcak sanki kendini fazla yormuyor paşamGüzel haberler gelsin inşallah. Benim bebiş ultroson da hiç hareket etmiyor seninki nasıl. Doktora sordum uyuyordur çocuk dedi ama ben endişeleniyorum. Çok şükür ki hareketlerini duyuyorum o teselli ediyor .
bende hissediyorum bariz belli hareketleri siz ödediniz kesin hissediyirsunuzdur artık bu detaylı ultrasonla nereye randevu aldın canım villa bakılması mi lazımmış acabaAslında karnımda gaz dolanıyor sanıyordum sonradan yoğunlaştım küçük dokunuyor gibi bi an dediğin gibi kanat çırpma gibi tabi şimdi baya net hissediyorum her hareketini tepikliyor yada dönüyor bilemiyorum artık
Kız bana çekmiş herlde 24 saat Bıraksalar uyurum oda ben gibi keyfine düşkün yerinden kaynaşmıyor herldecanım senin oğlan biraz ağır abi olcak sanki kendini fazla yormuyor paşam
canım doğuma uyumuyorlar o kadar simdi de uyumazlar sanki ev3t kuş gibi bit bit atar sonra bişey dönüyormuş gibi olur bak hissettin sende ne güzelbu haftalarda 1 günde yaklaşık 20 saat uyuyolarmış canım korkma. benimki en son gittiğimde kıçını dönmüş hiç bişey göremedik. ama daha öncekinde hareket ettiğini görmüştüm. ben hissedip hissedemediğimden emin olamıyorum ya. değişik bi his var karnımda sanki midemin altında kuş kanat çırpıyo gibi oluyo hemen geçiyo. ama dışardan bişey hissedemiyorum. yada bacakları alttaymış benim hiç kasığımda falan tekme hissetmiyorum. senin nasıl hissediyosun?
Hem özele hem devlete gidiyorum ben. Kütahya’nın ilçesindeyim. Devlete kontrole gittiğimde detaylı ultroson sırası malesef doluymuş Kütahya evliya çelebi devlet hastanesine gönderdi ordan şükür ki 14 nisana buldum sıra. Özeldeki 750₺ istemişti detaylıya. Başka yerde yaptıracağım dedim. Biliyorsunuz tüp bebek maddi olarak çok zorladığı İçin devletin imkanından yararlanmak istedimbende hissediyorum bariz belli hareketleri siz ödediniz kesin hissediyirsunuzdur artık bu detaylı ultrasonla nereye randevu aldın canım villa bakılması mi lazımmış acaba
annesinin oğlu ohh ne güzel bakın keyfinize ama doğumdan sonra da devam etttirin bu huyunuzu değişirse fenaKız bana çekmiş herlde 24 saat Bıraksalar uyurum oda ben gibi keyfine düşkün yerinden kaynaşmıyor herlde
aynen canım haklisin madden çökertti bizide allah yardımcımız olsun daha bunun doğumu var hazırlıkları var ve her şey çok pahalı basladinmi ufaktan alışverişe ben daha bişey almadım cinsiyet öğrenmeyinceHem özele hem devlete gidiyorum ben. Kütahya’nın ilçesindeyim. Devlete kontrole gittiğimde detaylı ultroson sırası malesef doluymuş Kütahya evliya çelebi devlet hastanesine gönderdi ordan şükür ki 14 nisana buldum sıra. Özeldeki 750₺ istemişti detaylıya. Başka yerde yaptıracağım dedim. Biliyorsunuz tüp bebek maddi olarak çok zorladığı İçin devletin imkanından yararlanmak istedim
Ay inşallahannesinin oğlu ohh ne güzel bakın keyfinize ama doğumdan sonra da devam etttirin bu huyunuzu değişirse fena
Kız ne ufaktanı Benim hazırlıklar tamam sayılıraynen canım haklisin madden çökertti bizide allah yardımcımız olsun daha bunun doğumu var hazırlıkları var ve her şey çok pahalı basladinmi ufaktan alışverişe ben daha bişey almadım cinsiyet öğrenmeyince