- 22 Aralık 2021
- 409
- 391
- 43
banada uygulandi canımmerhaba hanımlar, bişey sormak istiyorum. Transferiniz sırasında embriyo glue uygulandı mı? Embriyo yapıştırıcısıymış. Bilgisi olan var mı acaba?
Çok çok gecmis olsun . Offff inşallah kanama olmaz canım. Lekelenme oluyor mu ? Çok üzüldüm , çalışmıyorsun değil mi evdesin ve yatıyorsundur sanırım. Inşallah atlatacaksın bunu da Allahin izniyle . Dualarım seninlekızlar dualarınıza ihtiyacım var. bugün kontrolüm vardı. bebek iyi ama benim hala çok kanama alanım var. dr 1 2 güne tekrar kanamaların olabilir inşallah olmaz dedi. onun haricinde rahim ağzı yetersizliği çıktı bende. normalde 5 olması gerekirken benimkisi 3,35 miş. 2,5 un altında olsaydı çok kötüymüş. dua edin napcamı bilmiyorum
Bana da uygulandımerhaba hanımlar, bişey sormak istiyorum. Transferiniz sırasında embriyo glue uygulandı mı? Embriyo yapıştırıcısıymış. Bilgisi olan var mı acaba?
canım çok üzüldüm senin adına inşallah ilk tüp denememde başarılı olursun biliyorum çok zor ama tez zamanda ünitelerinin yesermrsi dileğiyleMalesef dün regl oldum. İlk aşılamam tutmadı
bence asilamayka vakit kaybetme derim yaşın kaç bilmiyorum ama sonuçta negatif sonuç manevi olarak yıkım oluyor tüp bebekte şans daha fazla nicel beyle konusmadinmi bişey demedimiAçıklanamayan infertiliteilk aşılama negatif. Sizce dr 2. Aşılama mı yapar yoksa tüp bebeğe mi yönlendirir ? Bu arada aşılama sürecim iğneli tedavi ile mikroçip aşılama uygulandı. Yani denenebilecek ihtimali artıracak tüm işlemler yapıldı. Bunlara rağmen tutmayınca aşılamaya olan inancım kalmadı
Lekelenmem yok şükür şu ana kadar ama her an olacak gibi. Izin aldım 3 gün evde yattım yarın bi ise gitmeyi deniycem ama tövbe bi daha yormam kendimi öyle. Doğuma kadar yatıcam diye çok korkuyorum ama herşeyin de hayırlısı bebegimden daha onemli değil. Detaylı ultrason için randevu aldım. Siz kime girmeyi düşünüyorsunuz.Çok çok gecmis olsun . Offff inşallah kanama olmaz canım. Lekelenme oluyor mu ? Çok üzüldüm , çalışmıyorsun değil mi evdesin ve yatıyorsundur sanırım. Inşallah atlatacaksın bunu da Allahin izniyle . Dualarım seninle.
Canım şöyle soylıyım 2. Aşılama tutmaz diye bisey yok tutabilir. Ama zaten sen tüp bebek gibi nerdeyse ilaçları kullabiyosun. Bi opu farklı olacak senin için. Bence şansını arttır tüp e geç. Eğer yasin çok küçük değilse tabiAçıklanamayan infertiliteilk aşılama negatif. Sizce dr 2. Aşılama mı yapar yoksa tüp bebeğe mi yönlendirir ? Bu arada aşılama sürecim iğneli tedavi ile mikroçip aşılama uygulandı. Yani denenebilecek ihtimali artıracak tüm işlemler yapıldı. Bunlara rağmen tutmayınca aşılamaya olan inancım kalmadı
Şükür . Kanama alanın çoksa gitmemeni tavsiye ederim ama doktorun da rapor vermemiş çok riskli olsa kesinlikle istirahat verirdi diye düşünüyorum . Gidersen de dinlenerek calismaya calis. Benim 2 gündür hiç lekelenme olmadı çok şükür inşallah geçiyordur. Dediğin gibi hiçbirşey bizden ve beğenimizden önemli değil. Ben daha 10+3 teyim 2 li tarama bile olmadım bakalım. Inşallah senin zamanına gelince bakacağım henüz hiç fikrim yok .Lekelenmem yok şükür şu ana kadar ama her an olacak gibi. Izin aldım 3 gün evde yattım yarın bi ise gitmeyi deniycem ama tövbe bi daha yormam kendimi öyle. Doğuma kadar yatıcam diye çok korkuyorum ama herşeyin de hayırlısı bebegimden daha onemli değil. Detaylı ultrason için randevu aldım. Siz kime girmeyi düşünüyorsunuz.
Hakkında hayırlısı olur inşallah, inancını kaybetme dr sana en uygun olanı mutlaka yapacaktır .Açıklanamayan infertiliteilk aşılama negatif. Sizce dr 2. Aşılama mı yapar yoksa tüp bebeğe mi yönlendirir ? Bu arada aşılama sürecim iğneli tedavi ile mikroçip aşılama uygulandı. Yani denenebilecek ihtimali artıracak tüm işlemler yapıldı. Bunlara rağmen tutmayınca aşılamaya olan inancım kalmadı
Çok üzüldüm. Doktorun en doğru kararı verecektir ne desek boş. Ama instagramda bir kadını takip ediyorum ben. Embriyolog İdil Bozkurt. Diyor ki açıklanmayan infertlite diye birşey yoktur. Mutlaka altında yatan bir sebep vardır. Pkos, tiroid, şeker... Daha bir sürü sebep.. Kararın ne olursa olsun altta yatan nedeni bulmadan başlamamalısın. Doğurganlığı besleme konusunda bilgiler paylaşıyor.Açıklanamayan infertiliteilk aşılama negatif. Sizce dr 2. Aşılama mı yapar yoksa tüp bebeğe mi yönlendirir ? Bu arada aşılama sürecim iğneli tedavi ile mikroçip aşılama uygulandı. Yani denenebilecek ihtimali artıracak tüm işlemler yapıldı. Bunlara rağmen tutmayınca aşılamaya olan inancım kalmadı
canım çok üzüldüm senin adına inşallah ilk tüp denememde başarılı olursun biliyorum çok zor ama tez zamanda ünitelerinin yesermrsi dileğiyle
Çok teşekkür ederimbence asilamayka vakit kaybetme derim yaşın kaç bilmiyorum ama sonuçta negatif sonuç manevi olarak yıkım oluyor tüp bebekte şans daha fazla nicel beyle konusmadinmi bişey demedimi
Bende öyle düşünüyorum zaten bi sürü ilaç iğne emek vs veriliyor tüp olsa sanki içime daha çok sinecek. Aşılamadan beklentim pek kalmadıCanım şöyle soylıyım 2. Aşılama tutmaz diye bisey yok tutabilir. Ama zaten sen tüp bebek gibi nerdeyse ilaçları kullabiyosun. Bi opu farklı olacak senin için. Bence şansını arttır tüp e geç. Eğer yasin çok küçük değilse tabi
İnşallah çok teşekkür ediyorumHakkında hayırlısı olur inşallah, inancını kaybetme dr sana en uygun olanı mutlaka yapacaktır .
Hepsine bakıldı ya çok şükür hepsi yolunda aslında sadece tiroit bi tık yüksekti ilaç kullanıyorum o da uzun zamandır olması gereken aralıkta. Hakikaten gözüken hiç bi sorun yok bende anlamadım keşke bulunsa sorun ona yönelik çözüm bulmak daha kolay olurÇok üzüldüm. Doktorun en doğru kararı verecektir ne desek boş. Ama instagramda bir kadını takip ediyorum ben. Embriyolog İdil Bozkurt. Diyor ki açıklanmayan infertlite diye birşey yoktur. Mutlaka altında yatan bir sebep vardır. Pkos, tiroid, şeker... Daha bir sürü sebep.. Kararın ne olursa olsun altta yatan nedeni bulmadan başlamamalısın. Doğurganlığı besleme konusunda bilgiler paylaşıyor.
Sayfayı mutlaka takip et ve gelişmelerden de bizi haberdar et. Allah yardımcın olsun(Hepimizin )
Yaşın çok gençmiş. Gözüken bir sorun da yokmuş, Allah’ın izniyle en kısa zamanda kavuşacaksın bebişine.Çok teşekkür ederim29 yaşındayım tedaviye ilk başlarken 2 aşılama deneriz demişti. Bakalım ne diyecek kontrole gideceğim
Bende öyle düşünüyorum zaten bi sürü ilaç iğne emek vs veriliyor tüp olsa sanki içime daha çok sinecek. Aşılamadan beklentim pek kalmadı
İnşallah çok teşekkür ediyorum
Hepsine bakıldı ya çok şükür hepsi yolunda aslında sadece tiroit bi tık yüksekti ilaç kullanıyorum o da uzun zamandır olması gereken aralıkta. Hakikaten gözüken hiç bi sorun yok bende anlamadım keşke bulunsa sorun ona yönelik çözüm bulmak
İnşallah yaaa Allah bu yolda olan herkese yardım etsin inşallahYaşın çok gençmiş. Gözüken bir sorun da yokmuş, Allah’ın izniyle en kısa zamanda kavuşacaksın bebişine.
Inşallah allah isteyen herkese versin. Ugrastirmadan bir keredeMerhaba, bayadır takip ettiğim sayfada artık paylaşımda bulunmanın vaktidir diyorum hepinizi selamlıyorum. 10 ocakta Nicel hoca ile tedaviye başladık. Verdiği iğneleri kullandım ve 22 ocakta opu, 8 Şubatta histereskopi oldum. Transfer öncesi Progesteron değerim yüksek olduğu için döllenen 4 embriyom donduruldu. Şu an Estrofem verdi onu kullanıyorum. 15 martta kontrolüm var. Rahim kalınlığı ve hormonlar müsade ederse transfer olmasını bekliyorum. Umarım ben de sizin gibi transfer aşamasını başarılı sonuçlandırırım.
hoşgeldin aramiza inşallah hayırlısıyla sorunsuz bir şekilde tedavi surecin de sonuca ulaşırsınız dokdorun dediklerini iyi dinle ilaçlarıni vaktinde al stres yapma bol bol dua et inşallah güzel haberlerini duyur bizedeMerhaba, bayadır takip ettiğim sayfada artık paylaşımda bulunmanın vaktidir diyorum hepinizi selamlıyorum. 10 ocakta Nicel hoca ile tedaviye başladık. Verdiği iğneleri kullandım ve 22 ocakta opu, 8 Şubatta histereskopi oldum. Transfer öncesi Progesteron değerim yüksek olduğu için döllenen 4 embriyom donduruldu. Şu an Estrofem verdi onu kullanıyorum. 15 martta kontrolüm var. Rahim kalınlığı ve hormonlar müsade ederse transfer olmasını bekliyorum. Umarım ben de sizin gibi transfer aşamasını başarılı sonuçlandırırım.